A Kereszténydemokrata Néppárt megérti a kormány szempontjait és elfogadja a kabinet döntését a vasárnapi munkavégzés tilalmáról szóló törvény visszavonásáról – mondta Harrach Péter az MTI-nek.

A KDNP-s politikus a döntésre reagálva kiemelte: továbbra is fenntartják eredeti álláspontjukat, miszerint a szabad vasárnap a munkavállalók szempontjából külön értéket képvisel. Hozzátette: azok a vélemények és riogatások a boltzárral összefüggésben, amelyek arra hivatkoztak, hogy csökken a forgalom és elbocsátások lesznek, nem váltak valóra. A forgalom nőtt, és nemhogy nem voltak elbocsátások, munkaerőhiány van a kereskedelemben.

A kereszténydemokrata politikus azt mondta, hogy a döntés a KDNP szempontjából azért nem kudarc, mert az ötlet ugyan a párté volt, de a megvalósítás módja nem. A KDNP egy elfogadóbb változatot szeretett volna, de végül nem emellett döntött a kormányoldali többség. Harrach Péter véleménye szerint a boltzár ügyében népszavazás okafogyottá vált.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
" - Hopp ! Befostam ! " mondta a vén hülye !!
és magárazárta a sekrestye ajtaját ! :-)))
volvós
" - Hopp ! Befostam ! " mondta a vén hülye !!
és magárazárta a sekrestye ajtaját ! :-)))
Aki Én
Én sem nevezném kudarcnak egy olyan társaságtól, akitől nem is várunk semmit. Talán a megszűnésüket.
kobra
@volvós: Az még hagyján, de mindezt fejen állva tette!
Toby
Így jérnak azok a gennyládák, akik saját akakratukat nyomják át, miközben nullának nézik az emberekét ! Úgy álljatok a lócicihez, hogy a többi is hozzáférjen !
papa.49
@volvós: Ez a ,,rugalmas elszakadás,, kdnp. módra))))))))))))))))))))Annyi gerinc sincs egybe se hogy kiálljon és azt mondja ,,elbasztuk, eltöröljük, oszt. jónapot,,))))))))))))
Pestilence
De.
Az.
Nem csak a kdnp-nek, hanem az egész kormánynak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.