A miniszter szerint az alapvető élelmiszerek áfájának csökkentése lényegében egy megélhetési rezsicsökkentés. Kormányinfó.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Én nemtudom...az előző áfacsökkentést érezte valaki? A rezsicsökkentést érezte valaki???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Én nemtudom...az előző áfacsökkentést érezte valaki? A rezsicsökkentést érezte valaki???
zöldszem
@Hellcat: Igen! Plakát anyu! Ő 100 000 takarított meg havonta! Az azt jelenti 1 milliót fizetett ki rezsire! Hihető nem?kepkezelo.com/images/hnoi6pug9rq3yldgumyg.jpg
papa.49
@Hellcat: Az áfa csökkenést nem igazán, a rezsi meg úgy néz ki hogy több gáz fogy mint előzőleg, mert a szolgáltató meg csökkentette a fűtőértéket, amit nem látsz, mert köbméterben számolják, a fűtőérték meg mindig a számlán jó, csak a forgómorgó akar kiesni a dobozból pláne , a decemberi hónapban, amikor évek óta mindig 100 m3 több a fogyasztás mint januárban, ez is érdekes ugye...
papa.49
@zöldszem: A minisztériumi nyugdíjból biztos több marad, mint nekünk a kettőnk nyugdíjából!!!
colibri
Lázár = fidess, már megint hazudik. Jól cseng a duma, hogy ennyi, meg annyi megmarad a nyugdíjasok zsebében, hogy felér a 13. havival, de tapasztalatból tudjuk, hogy a rezsicsökkentés is nekik buli, akiknek nagy a fogyasztása, nagyobb a számlája. Én a sertéshús áfacsökkentésnél is azt tapasztalom, hogy az árak szinte visszakúsztak az eredeti szintre, mi vásárlók lassan a kisebb áfatartalom mellett is ugyanannyit fizetünk kilójáért, mint régen.
gírya
A Q anyád lázár!
Anyádnak szórj aprópénzt, te geci!

A becsületesen - vagyis a nem csalva. lopva, hazudva - dolgozó ember nem tud megélni a fizetéséből, amíg ti dőzsöltök a mi pénzünkön?
Milyen Q világot teremtettetek ti?

Ezt soha a büdös életben nem tudod kimagyarázni, te tahó!

Mennetek kell a levesbe, ti elfajzott ördögök, CSÚNYÁN!!!
RonaGyuri
rezsi??? ezek tényleg nem tudják, hogy ez mit jelent?
Törölt felhasználó
Új rezsicsökkentés: Éhen döglik az ország fele és akkor a többinek jut
zöldszem
@papa.49: Persze, hogy több marad, de akkor sem fizet 1 millió rezsit egy magán ember egy hónapban! Mert 100 ezer ebben az esetben marad meg.(10%)
papa.49
@zöldszem: Élőszóban is hazudnak, a plakáton miért ne tennék???
RonaGyuri
Elolvastam az index.hu cikkét nem kellett volna!

Az egy dolog, hogy Lázár (és vele sokan) nem tudja mi az a rezsi, de hogy azt se: mennyi nálunk az ÁFA???
nyanya001
A lopásaitok csökkentését mikor jelented be ?
RonaGyuri
Majdnem kifelejtettem: ha 25 helyett 5 lenne az ÁFA az nem 20, csak 16%-os árcsökkenés lehetne, ahogy a derék hvg.hu mai vezércikkében a jó számokból 27-ből 5, is csak az újságíró bugyutasága, hogy 22, csak 17%-os csökkenés!
papa.49
@RonaGyuri: A fiúknak a Lajost kivéve soha nem volt erős oldala a számtan, csak legalább ne tennék ezt közhíré))))))))))))
RonaGyuri
@papa.49: ha nem tudnám, hogy csak bunkó paraszt-suttyók azt is mondhatnám, hogy humán-értelmiségiek (a humán és az értelmiségi is csak Fityesz-matyarul)! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.