colibri

Szokatlan helyről kapott levelet Orbán Viktor
@quadrocopter: Majd egy év múlva kap valami kompenzációt , aki megéli és nem hal meg közben!
Orbán emberiesség elleni bűncselekményt követett el, feljelentik Hágában
@Rockxy: 18:55 Sajnálatos, hogy sok ember csak orbán vezetésében tud gondolkodni. Éppen elég baj az, hogy ő személy szerint is akkora hatalommániás, hogy -talán nem túlzás- beledöglene, ha kiütnék a m.elnöki trónról. Sajnos, a legfőbb baj a 2/3. Senkinek!, de egy ilyen orbánnak pláne nem szabad teljhatalmat adni a kezébe! Igenis, rá kellene kényszeríteni az országvezetést, hogy tanuljanak meg közösen, koalícióban politizálni. Mert akkor nem csak a fidess-birkák érdeke lenne képviselve, hanem a többi rétegé is. 3 ciklus éppen elég volt orbánból, meg a fideszből. Jöjjön más! Én szakértői kormányt támogatnék leginkább, bár tudom, hogy politika nélkül nem megy az élet...
Indul a nemzeti konzultáció
Sajnálni való az a rengeteg pénz, amibe ez kerül nekünk. Értelme semmi, legtöbb helyen a kukába kerül, a bírkák meg tudjuk, hogy visszabólogatnak a vezérüknek. Nem hiszem, hogy ettől növekedne a táboruk, persze dumálni, azt hosszú ideig fognak róla.
Németh Szilárd: A rezsicsökkentés megvédése nemzeti érdekérvényesítés része
Van ember, aki lakossági fórumon erre az undorító stílusú, kinézetű rezsiszilárdra kíváncsi? Én még a tv-ben látva is fél perc alatt hányok tőle!
680 millióért készültek reklámfilmek a budapesti olimpiáról
Orbánc, Tarlós és minden döntéshozó erről bezzeg kussol. Háromszorosát verném le róluk és nem csak pénzben! Nem értik az emberek, hogy mennyire jól járnak egyesek a semmiért, a közösség kárára?
Lázár minden képviselőt megnyerne a nemzeti érdekek védelmére
@papa.49: Persze, hogy nem lesz magyar, de amit kártérítésként ránkvarr majd a hágai bíróság, azt mi magyarok fizethetjük és lehet, hogy orbánék akkor már a hol volt, hol nem voltban lesznek.
Lázár minden képviselőt megnyerne a nemzeti érdekek védelmére
@papa.49: Papa. te nagyon jól tudod, hogy rengeteg érdekeltségük van a mai magyar nagyfejeknek odaát. Ki tudja, kik milyen bizniszekbe részesek, pumpálják a pénzt határon túl is?
Nem kampányol többet a török kormány Németországban
Eddig sem kellett volna próbálkozni. Kampányoljon otthon a ... diktátor.
Máris ejti a Fidesz a lex Heinekent
Ha ezután sört veszek, az csak Heineken lesz, ez biztos! Csakazértis, szemét semjén-lázár, csillaggal, vagy csillag nélkül.
Demján kemény üzenetet küldött Orbánéknak
A kemény üzenet lepereg a vastagbőrről. Különben is fejétől bűzlik...
Botka megtiltotta, hogy együttműködjenek Lázárékkal a szocialisták
Valóban elég furán nézne ki, hogy 2/3-os törvényt az mszp-s képviselők szavazataival vinné át a fidess, főleg az állandó sorosbérencezés és sárbatiprás közepette.
Orbán: A Sorosék majd jól megtámadnak bennünket
Annyit sorosozik, hogy legalább már találná is el Soros, -ne csak támadná egyfolytában- de úgy, hogy ne tudjon többet felállni. Volt/lesz 12 éve, nagyon elég volt belőle!
Reuters: Orbán Viktor egy milliárdos befektető
Végre, valaki kimondta, leírta, amit mi is tudtunk, de itthon nem szabad róla beszélni. Mert a főhazug a parlamentben megmondta, hogy nem vagyonos ember, nem is volt és nem is lesz az. Csak azt nem értem, miért nem szakadt rá az ég, vagy legalább a tető kupolástól?
Eperjes a kiírás napján dönti el, indul-e az igazgatói székért
Nagyon rosszul teszi, ha indul. Maradjon az alsófelén, ahol most van. Ha mégis, akkor már le volt zsírozva az egész pályáztatás előre.
Eperjes Károly is pályázhat a szombathelyi színház vezetésére
Undorító erőszakos féreg ez az Eperjes, meg az egész fidess bagázs. Pfujjjj!
A Jordán Tamás pályázatát elutasító Eperjes is elindulna a szombathelyi színházért
Undorító, hányingert keltő volt a Csatt-ban Eperjes megnyilvánulása. Egy nagypofájú, túl magabiztos "virtikli" fidesses, nem is bírtam végig nézni, kénytelen voltam csatornát váltani.
Tarlós nem indul 2019-ben a főpolgármesterségért
Senki ne vegyen mérget arra, hogy Tarlós nem indul a következő polgiválasztáson, ha orbán is úgy akarja...
Akarta tudni? Így formásodik az edzőteremben Rogán Antal
Most legalább megmutatták, mivel múlatja idejét, mert mint miniszter, politikus úgy el van tünve, egyszóval q.va nagy csend van körülötte. Annyire kellemetlen volt már a fidessnek rogán politikai mélyrepülése, hogy egyszerűen kivonták a látószögből.
A megszaporodott stadionok miatt pályakarbantartói képzés indul
Röhej ez az egész! Mennyi pénzt emésztenek orbán buzi stadionjai, emellett a foci egy kalap szart sem ér. Mikor fogják már fel, hogy lyukas zsákba kidobott pénz az egész?
Kaczynski: csalódást okozott Orbán Viktor magatartása
Ez van! A lengyelek meg a 2024-es párizsi olimpia mellé álltak a budapestivel ellentétben. 1 : 1
Kaczinski = orbán = 0
Akár Semjén is köztársasági elnök lehetett volna
Az mindent elárul, amikor bulgáriai nyaralása alatt, onnan snittpalit benyomta, szóval orbánnál mindig van lejjebb.
Mindenkinek a Momentumát
Az elmúlt hétév után már a csodaváráson sem kell kiakadni. Nagyot mondással, de főleg hazugságokkal a mostani hatalom is naponta ellátja az állampolgárokat, és ez a kormányzás még nyolc év után sem látszik végesnek. Az idő majd eldönti, hogy mi lesz a momentummal/ból.
A felvidéki kamuszervezet vezetője elfelejtette megbeszélni Semjén Zsolttal, hogyan kaptak 220 millió forintot a magyar államtól
Érdekes! Itthon libsinek, meg mindennek lehordanák a szolákoknál Libertatének nevezett szervezetet, amit állítólag még százmilliókkal is pénzelnek. ...és még ezeknek van pofájuk sorosozni, meg a civil szervezeteket vegzálni!
Csak a tökéletes látású emberek képesek 100%-ra kitölteni ezt a kvízt
Szerintem is örülhetsz, jó eredményt értél el. Milyen érdekes, én is csak két csíkot látok a fekete mezőn. Lehet, hogy nincs is az a fránya harmadik?
Kósa: Az eredmény minősít, nem a létszám
Etessed csak Kósa a bírkákat, állandóan éhesek, bekajálnak tőletek mindent.
Csak a tökéletes látású emberek képesek 100%-ra kitölteni ezt a kvízt
@bencemacska: Azt hogy csináltad? Összesen 8 kép van. Én hatot találtam el, szintén szemüveggel.