colibri

Megszabadítanák Budapestet Tarlós Istvántól és a Fidesztől
Ezt várjuk már nagyon itt vidéken is. Igenis szabadítsák meg Budapestet Tarlóstól és a fidesztől.
Orbán Viktor megszólalt a Hableány sétahajó tragédiájának ügyében
Ahhoz, hogy ilyen többet ne forduljon elő, a vízfejek telhetetlenségén, anyagi haszonszerzéseik korlátozásával, lemondással kellene változtatni. De tudjuk, hogy a nincs olyan rakott szekér, amire több ne férne el érvényesül...
Király Gábor lehet a Fidesz jelöltje Szombathelyen
A bunkóságára vall, ha bevállalja, de reméljük lesz nála sokkal alkalmasabb nyerő jelölt!!
Kiszállt a pécsi ellenzéki összefogásból az LMP
Pécsi polgárok, egyszerű a dolgotok: nem kell szavazni az Lmp jelöltjére. Ennyi az egész!
Mészáros Lőrinc gitárral a nyakában, rocksztárként tombol egy kiszivárgott videón
...és még ezek tesznek csúfoló megjegyzést Gyurcsány táncraperdülésére! Az mennyivel volt rosszabb akár a mészáros-videóban látottaknál, vagy a kislányok meghágásáról "éneklő" mini orbánnál??
Orbán Viktor fia bevonult a hadseregbe
Sok minden volt már orbán fia. Akasztott ember mikor lesz?
Fordulat a Hableány ügyében
"A vizsgálat során a többi között azt próbálják kideríteni, hogy a Hableány sérüléseit a folyómederhez ütközés vagy a Viking Sigyn szállodahajó okozta."
Ez a legfontosabb kérdés? Szerintem a lényeg az, hogy a nagy luxushajó letarolta a kishajót, ami 7 másodperc alatt elsüllyedt a rajta utazó személyek 80 %-a azonnal odaveszett! Az már csak adalék, hogy a meder fenekén 2 hétig tovább sérülhetett a roncs.
Bővül a főpolgármester-jelölt jelöltek sora, itt az újabb "nagyágyú"!
@Clavigo: 13:36 Tuti, hogy így van, ahogy leírtad! Amilyen nagy a bőrfelülete, pont annyira vastag is!
A Viking szállodahajónak Magyarországon kellett volna maradnia, az eltűnt magyar matróz családja bocsánatkérést vár
Pintér elvtárs, a Viking elengedése is hozzá tartozik a gyors és szakszerű mentéshez? Különben is: öndícséret büdös, kérdezzék meg a koreaiak véleményét is.
Százezer tüntető követeli a kormányfő lemondását
Mennyi gátlástalan, vastagbőr politikus uralkodik manapság a világban? Tisztelet a mindenkori kivételnek, lesülhetne a bőr a nem létező képükről!
Nem támogatjuk Manfred Weber bizottsági elnökségét
https://24.hu/kulfold/2019/06/04/a-fidesz-meg...
Maradnának és maradnak az EPP-ben, Webert is megszavazzák és bebizonyítják, hogy politikus hogy csinálhat jó nagy segget a szájából! Igaz orbánc már az elején megmondta, hogy nem az a lényeg, amit mond, hanem, amit csinál. Az is szégyen, ha hagyják nekik, velük együtt hiteltelenednek el...
Jön a válság? A fizetés egy részét megtakarítási számlára utaltatná az ÁSZ elnöke
@szaboria1: Hogy nincsenek jelen egyébként nagyon jó! Minden kedvem elmegy bármely cikk véleményezésétől, ahol ezen "személyek" undorító, véget nem érő erőszakos beírásai sorakoznak. Engem teljesen elűznek még az oldalról is.
Puzsér miatt tovább szakad az LMP
Puzsér nem ér/ne annyit, az Lmp-nek meg már teljesen mindegy...
Puzsér kitáncolhat az előválasztásból, ha nem teljesülnek a feltételei
Állítólag már visszlépett. Nem is értem, egyáltalán miért akar/t főpolgi lenni??
Itt a dúskeblű modell, aki berohant a BL-döntőre – videó
Szerintem a születésnapos élőben látta a dúskeblű modellt a pályán, bár nem volt publikus, hogy ott volt-e és ha igen, kivel-mivel ment oda.
A pénztől várja a kormány, hogy megnő a gyermekvállalási kedv
Nyílván, magukból indulnak ki... hiszen ők is jópénzért mindent bevállalnak! Sok-sok aljasnál aljasabb dolgot.
Orbán régen hátrált meg ennyire
Ez a meghátrálás kevés! ...és különben is, kutyából nem lesz szalonna. Hinni benne/neki soha nem lehetett, ez már régóta bebizonyosodott.
Lajcsi ledöbbent a lánya miatt
Őrület, mikkel jár együtt a celebség. Cégek, reklámfotók, megosztás... nem is értem, mit nem ért ezen a trombitaművész, igazán ismerhetné már a családját is, meg a celeb életet is!
42 százalék fölött lehet a részvétel
@division: A szavazás nem kötelező, ezért mindenki maga dönti el, hogy elmegy, vagy nem. Lehet okolni a távolmaradókat, de olyan még soha sehol nem volt, hogy a szavazók 100 %-a leszavazott volna. Azt sem lehet tudni, milyen eredmény születne, ha mindenki megnyilatkozna. A pártok megítélésével kapcsolatban teljesen egyetértünk.
Nézőpont: a Fidesz az ellenzéket, a DK az MSZP-t győzte le
A fidesz legyőzte az ellenzéket, de csak itthon Magyarországon! ... és milyen áron? Eszméletlen pénzen vette meg ezt a győzelmet! ... és miféle emberek szavaztak rájuk? Te jó ég, és erre büszke ez a kormány sok-sok jogott végzett, elitnek nevezett politikus?? Ennél már tényleg nem lehet lejjebb!!
https://444.hu/2019/05/26/a-fideszre-szavazta...
Ha Huawei telefont akart venni, most alaposan gondolja át
Nem akarok... de ha akarnék, csak azt vennék. Trumpot meg a földről is eltakarítanám, és nem vagy kínai párti.
42 százalék fölött lehet a részvétel
@papa.49: Valamiért mégis nagy titokban tartják a végleges részvételi számot, már több, mint 3 órája bezárt a bazár és az utolsó félóra szavazóinak számát egy istennek sem akarják hozzáadni a fél hetes adatokhoz. Sőt, az Ovh-tól közvetítő riporter már kevesebb %-ot mondott az utolsó közölt részvételi aránynál. Ez a hosszú feldolgozási idő biztosítja a fidesznek a manipulációs lehetőséget, 100 %, hogy belenyúlnak!
16 százalékon a DK, 9 százalékon a Momentum 88 százalékos feldolgozottságnál
Mi van a végleges részvételi adatokkal? Már megint manipulálnak! Ha nem, mi a frászt titkolnának rajta már több mint 3 órája??
EP-választás: csúcson a részvétel, ez a Fidesznek jó
@cikicakk55: Azért jó nekik a magas részvétel, mert így magasabbra kerül az 5%-os küszöb és ha ezt pl. 4 párt nem éri el, akkor a rájuk leadott szavazatok egy az egyben a fideszhez számolódnak. Aztán majd jön a hencegés, hogy nekik mennyi támogatójuk van.
Kövér László egy új templom felszentelésén tartott kampánybeszédet
Hát igen! Tényleg, a szocialisták mindent megtesznek a hatalomért ( a fidesz szerint). Ez az álszent, álkeresztény, hazug banda meg az összes létező bűnét az ellenzékre keni. Fújjjjjj köteles kövér, fújjjjjj!!
Orbán nem mondta ki, hogy a szélsőjobbal szövetkeznének
Ha marad/hat a Néppártban a fidesz, akkor az is egy nagy kupac sz.r.