colibri

A kormányért és Semjén Zsoltért imádkoztak a Papp László Sportarénában
Szégyelljék el magukat a kormánnyal és semmilyennel együtt. Hátha mégsem ért célba az imájuk...
Kövér László szerint elmebetegek és kommunisták ülnek az Európa Parlamentben
Csak rá kell nézni Kövérre... és mindjárt rájövünk, hogy magáról és a fidess 2/3 képviselőiről beszél.
Hoppá! Szulák Andrea újra szerelmes? – fotó
@ila51: oké, de én más szemmel nézem, mint egy leendő partner, élettárs...
Hoppá! Szulák Andrea újra szerelmes? – fotó
@Horizont: Igen! 54 éves és így néz ki. Semmi gond ezzel. Találjon párt is mindenki, aki azt szeretné, hogy ne maradjon egyedül öregségére és nyitott egy új kapcsolatra 50 felett. Évekkel ezelőtt láttam élőben Hévizen az előző férjével. A nagy parkolóból jöttek a tó felé ketten és akkor (is) volt köztük valami nézeteltérés, mert a viselkedésükből érzékelhető volt, hogy osztotta a férjét úgy rendesen, Magyarországon, az utcán, azzal sem törődve, hogy őt/őket azért nagyon sokan felismerik. Egyből ez az "emlék" jutott róla eszembe, amikor olvastam, hogy elhagyta a férje egy másik nő miatt...
Hoppá! Szulák Andrea újra szerelmes? – fotó
@volvós: @levarosbukta: @Horizont: Három vélemény és (szerintem) mindhármótoknak igazsága van. Egy biztos! Nem szabadna ilyen és hasonló közeli arcfotókat kitenni róla. Eléggé illúzió romboló.
Pokoli fájdalmak közepette adott koncertet Majka tízezres közönség előtt
Nem bottal verték a sok-sok hülyeségéért (és most nagyon szépen fejeztem ki magam, talán nem is érthető az igazi véleményem...
Bakondi: az EP-választás fő kérdése az illegális migráció lesz
Bakondinál fennakadt a tű a lemezen... bizonyára jól mefizeti főtanácsadóját a me , amiért ugyanazt a pár mondatot ismételi évek óta, nap mint nap...
Orbán Viktor előtt bezárul az európai ajtó, arccal már a nagy szövetséges sem állt ki mellette
@Eladott Ország: 12:53 Csodálom, amilyen szép, érthető megfogalmazással és különösen nagy türelemmel leírod neki a színtiszta igazságot. Igazán elgondolkozhatna az olvasottakon. De sajnos erről a némberről minden lepereg, sőt, még neki áll fejjebb.(kivételesen most nem fröcsögött vissza) Nem csak az a baj vele, hogy orbán hátsójából ki sem veszi a fejét, és ettől oxigénhiányossá vált az agya, kizárt dolog, hogy normális ember lenne.
Rogán: visszadobták a tagállami vezetők az uniós határőrizeti javaslat Magyarország által is kifogásolt részét
E felső képet elnézve, tudom már, hogy miért mondja ov, hogy keletről származunk. Róla ez tényleg lerí és nagyon elüt a többi politikustársától.
Orbán: a Sargentini-jelentésen mindenki csak nevet
Már megint kiterjeszti a saját baromságát mindenkire! Mi az, hogy mindenki? Közben, ez csak egy elterelő kommunikáció a pávatáncostól, valójában mint a mérgezett egér, mindent megmozgatnak, hogyan tudják jogi útra terelni a visszatámadást, nem beszélve a 6 milliárdos propagandahadjárat indításáról, amikor lassan pénz nuku, kinn lesz az alfele a buggyos gatyájából.
Közel 6 milliárdból indít kampányt itthon a Sargentini-jelentés kapcsán a kormány – itt az első videó
A savószemű rogán előre azt nyilatkozta, hogy teljesen mindegy milyen eredménnyel zárul a Sargentini jelenetés. De, amióta megtörtént az elfogadása, mint a felbolydult méhkas, semmi mással nem foglalkoznak, csak azzal, hogyan tudnák megsemmisíteni ezt a rájuk nézve lesúlytó véleményt. Pedig lemehetnek a térképről is, nem fog változni az állás. A sok EU-ellenes pofázással, meg 6 milliárdos ellenkampánnyal remélem még jobban magukra haragítják az EU-s tisztségviselőket, nem elég, hogy a pénzeket sem kapja az ország, úgy mint korábban. Ez a kormány nem tanul semmiből, de egyszer eljön a nagy pofára esés!
Nincs béke Weisz Fanni és az édesanyja között
Béke nem is lesz egyhamar, de legyen ez az ő magánügyük. Nem kellene folyton ezzel traktálni az olvasókat. Egy idő után qrvára unalmassá válik az ügyük mindkét oldalról!
Mi az igazság Orbán új háborújában?
Hogy mondta kuszaszemű eltolcsy? blöff, blöff és blöffff...
A kormány jogi lépéseket tesz a Sargentini-jelentés ellen
Saját nemzetközi jogászuk a bukta után megmondta, hogy hiába fordulnak bírósághoz, nem várható, hogy megváltozik a jelentés elfogadása. Időhúzásnak, meg a kiskakas ugrálásának jó lesz. Egyébként nem tudom, figyelemmel kísérte-e a nagyvezír a tegnapi atv-s szavazást a magyarországi véleményről, aholis 178 ezer ember 63%-ban egyetértett a strassburgi döntéssel. Itthon kb 1000 embert szoktak megkérdezni és arra alapozzák a közvéleménykutatásokat.
Kormányszóvivő: egy országot próbálnak elítélni koncepciós perben
Ahoz képest, hogy rogán szerint nem számított a szavazás kimenetele /természetesen még előtte/ elég rendesen kapálóznak a szarban... Velencén most 3 napig forgatják a témát és persze másokban keresik a bűnbakot.
Esélyesnek tartja Orbán Viktor, hogy a Fideszt kizárják az Európai Néppártból
Ebbe is ugyabúgy beletrafál, mint ahogy előre megmondta, hogy el fogják fogadni a Sargentini-jelentést? Tudja előre? ...Merkellel akarja elvitetni a saját balhéját. Szerinte/tük mindenki hibás, csak orbán / fidesz SOHA!
Balog Zoltán lemond mandátumáról
Mégis, azok a reformátusok, akik elmennek a miséjére és majd hallgatják balogot a templomukban - azok milyen emberek lehetnek?? Attól még lehet vallásos valaki, mert nem megy be a templomba. Sajnos, balog fel sem tudja fogni mit is cselekszik, első perctől, amikor politikusnak állt..
Rogán Antal mögött kemény időszak van az arca alapján
Gondolom, Rogán felesége sem hiányozhatott legutóbb Kötcséről, mégsem készült róluk közös fotó. Cecilke már csak sarkával fotózkodik, egymást túllihegve divatban, mellméretben, meg celebségben. A parasztgyerek fényévekkel elmaradva mindentől és mindenkitől, különösen amióta orbánc minisztert csinált belőle.
Orbán: Magyarország megvédi a jogait még az unióval szemben is
Amennyit a rádióban hallottam a beszédből, megállapítottam, hogy még jó, hogy bekorlátozták az idejét: bőven sok volt a kapott 7 perc. A tartalom pedig nagyrészben a magyarok mögé bújásról szólt. Természetesen ő és kormánya csak azt teszi, amire a magyarok felhatalmazták és a felhatalmazása már 3. cikluson kesresztül felér a csillagos égig.
Bár tartanak a Fidesz hazaárulózásától, végül megszavazza az MSZP a Sargentini-jelentést
@1magyar: Tökéletesen leírtad a pávatánc fogalmát. A hazudozás mellett pont ez a legundorítóbb a politikában. Orbán rendelkezik mindkét tulajdonsággal.
Trump az emberek félelmére is rájátszhat
Ismerős ideológia. Rokon lelkek. Ez már trapli megválasztása előtt kiderült a tusványosi beszédből.
Orbán Viktor megkapta az utolsó figyelmeztetést, Magyarország jövője hét percen múlik
@tulipan: Tudod, vastag bőre van. Nyáron még vastagabb a tengerparti napfénytől. (Ja, nemcsak vastag, sötét is!)
Svéd választások: elmaradt a szélsőjobb előretörése
Nocsak! Ma reggel a közmédiában pont az ellenkezőjét kommunikálták!
Fotó: már ilyen nagy Orbán Viktor kétéves unokája
2016 június 20-án született az első unoka. 2 éves elmúlt! Erre képtelen aki cikket ír róluk, hogy utána nézzen, hány éves az a kislány, akiről a képen és a valóságban is jól látszik, hogy nem 1 éves! Mindenben! megy a ferdítés!
Itt a nagy hétfői bulvárszemle
Varázslatos celebvilág... ja! Csak rá kell nézni pl erre a majomra itt a képen... sokmindent elárul.
Kövér László: Elképedve nézzük a képernyőn keresztül, hogy ennyire hülyék nem lehetnek
@1magyar: Mi van ma veled? A szokottnál is sokkal gyogyósabb vagy! Nem tudom, kettőnk közül kinek volna szüksége "olyan" segítségre? Különben is, neked nem osztottam lapot, társalogjál csak a halfarokkal!!