colibri

Tuzson: A kormány célja, hogy a magyar családok megerősödjenek
@papa.49: Korábban sem tudott. Az egész génállomány egyforma. Gondolj vissza az államtitkárrá változott korábbi szóvivőkre, mint Hoppál, vagy a bajai volt polgármester Zsigó. Mondjuk a mostani szófosóik Kónya és Halász is ugyanaz a kategória és nem is törekednek jobbra.
Csinos lánnyal szelfizett Orbán és Lázár Hódmezővásárhelyen
@Csizmás Kond: Ugye, kíváncsi vagy rá, hogy hogy nézhet ki? Pedig soha nem fogod meglátni, mert nagyon sok egyszerű embernek több esze van, mint gorbán magyar miniszterelnöknek. Ha orbán azt hiszi, hogy ez vicces, vagy helyénvaló, akkor nagyon éved!
A Fidesz újra magához öleli Farkas Flóriánt!
@human: Már 2010-ben, amikor kormányalakítás előtt bejelentette PS-t, mint belügyminiszterét, már akkor tudtam, hogy semmi jóra nem számíthatunk.
A kormányszóvivő szerint Botka László kijelentésével kibújt a szög a zsákból
@Peller Anikó: Feleslegesen oktatsz, a büdös életben nem próbálkoztam a zöldhatáron átjutni, megnyugtatlak, Orbán nem nekem építtette azt. Azt is megsugom, a város, ahol élek, pár kilóméterre van az országhatártól és átlelő is működik, de ott sem járok "át", maradok itthon.
Trump arrébb lökte a montenegrói miniszterelnököt – videó
Ez az amerikai elnök tényleg egy nagy trampli (minden értelemben), és az őt körülvevő nyálcsorgatók közül is a legkisebb ugri-bugri(s) a legröhejesebb.
A kormányszóvivő szerint Botka László kijelentésével kibújt a szög a zsákból
@Peller Anikó: Álljunk meg egy szóra! A kerítés mostanság a kívülről befelé igyekvők utját állja, de! ugyenez a kerítés alkalmas és használható arra is,hogy megakadályozzon, ha pl. te szeretnél kilépni rajta.
Orbán végre találkozik Donald Trumppal
@Béla333: Kissámli nem elég! Minimum szobalétra kell, mert míg a Trump felfelé nőtt jó nagyot, addig a kisgömbőc széltében gurul... D:D:))))
Vészjelzésre is alkalmas karperecet ad a nyugdíjasoknak a kormány
Százezerből kapnak ötezren... hű ez akkora gáz, elhallgatnám, biztosan nem dicsekednék vele.
De mit várhatunk egy olyan kormánytól, aki már nyolcadik éve szenzációként hazudja szemünkbe pl. a rezsicsökkentést?
Ha elfogy a pénz, Orbán kivezet minket az EU-ból
Róna Péternek igaza van. A kérdés csak az, hogy gorbánnak meddig tart a teljhatalma, mikor fordul meg ez a "magabiztosan vezet a fidess" állapot, mert félő, hogy minél tovább kell erre várni, akkor már kő kövön nem marad állapot váltja a jelenlegi 2/3-os narancsuralmat.
Fény derült a Fidesz titkára: durva átverés a rezsicsökkentés, fejek fognak hullani
@adrenalink: 9:45 Kamuszilárddal semmi sem lesz, a fidess előlépteti, kitünteti, vagy hasonló, az emberek 2/3-a meg megszavazza akár sokadszorra is ezt az álnok, hazug, tolvaj, vastagbőr nemzeti kormányt!
Hogy csinál a kormány 1,4-ből 2,1 gyereket?
Sehogy. Különösen, ha igaz, hogy újabb százezrek hagyják el Magyarországot. A lelépő fiatalok már nem a fidess kormánynak szülnek gyerekeket...
A Fidesz szerint a Soros-hálózat szervezte a hétvégi tüntetést
Ez egy ragályos kór, úgy hívják fidessbetegség. Már annyira kóros, hogy gyógyíthatatlan. A baj az, hogy non stop minket vegzálnak vele.
Törőcsik Mari nemet mondott Orbánnak
Vitesse a Honvéd kórházba. Ő megteheti. Sőt, ennél még sokkal többet is...
Kormányzati terv: hatcsillagos szálloda épül Etyeken
Micsoda nagyzolás, urizálás: fociaréna a kert végébe, kisvasút, mármeg hatcsillagos szálloda, ...az ember esze megáll...és még a várbaköltözést, meg annak a horribilis költségét meg sem említettem. Ezek a vidéki parasztfijjúg jó magasra tették a mércét és már-már megugorni látszanak, miközben az emberek öngyilkosságba menekülnek, vagy keservesen élik életüket.
Mészáros Lőrinc megvette Tatabánya főterének harmadát
Mészárost a marsra kellene fellőni már, ott terjeszkedjen, ott nem irritálná a magyar embereket.
Szakértő: nem lenne meg a többség a Magyarország elleni eljárás megindításához
@magyarbakancs: Nagy tudású, magasan hordott orrú fideszpártiak, még az általuk kitalált csúfnevet sem tudják hibátlanul leírni. Mivel ez a név a liberális alapszóból származik, szerintem libsi lenne a rövidítése és nem lipsi. De mit várhatunk a fanoktól, mikor az összetételük nagy %-a 8 általalánossal rendelkezik, vagy még azzal sem!
Nincs pénz karbantartásra, bezár a Planetárium
Mit mondott egy mszp-s tegnap este e tv-ben? Pénz arra van, amire akarják. Planetáriumra nincsen pénz, kell a focira.
“Trump mentális állapota hanyatlik, veszélyt jelent”
No, ez szép. Vajon miért történik a 21. században, több országban is az, hogy sérült mentális állapotú politikusnak mondott vezetőket választanak?
Gaál Noémi bekerült a világ legszexibb időjósai közé
Ez a nő teljesen átlagos. Sőt! A kiszőkített haj és az öregedés sokat rontott a külsején. (pedig nem is szült) Jaaa, hogy szekszi! Az más. Más szóval én azt mondanám, hogy kirívó. Kirívó, mert mélyen dekoltált, szűk ruhákban mutogatja a műmelleit és mint a kép is mutatja, rövid nadrágban is képes képernyőre állni. Lelke rajta, akinek tetszik, nem egyforma mindenkinek az izlése.
Meghallgatta a kormány a Fidesz-frakció kérését, lehet tovább konzultálni
Akkor lehet további 11 napig hazudni a sok-sok visszaküldött konzultációs válaszlevélről, ami természetesen maximálisan segíti a kormány eltökélt harcát "Brüsszellel" szemben!
Vizsgálatot kért a fiatal vállalkozók támogatásának csúszása miatt Varga Mihály
@human: Igen, de hithű fidesses, hát a miniszteri poszt kijár. ...és a többiek is milyenek? Semjén,
Balog, Fazekas, Rogán, Pintér, soroljam? ...felesleges. Egyik 19, a másik 1 híjján 20, azaz
egyformák!
Trump le akarta állítani az FBI oroszok körüli vizsgálatát
Nem tudom ki mit gondol az új amerikai elnökről, nekem első meglátása óta nagyon nem jön be. Az elmúlt 100 egynéhány napja a hatalomban sem változtatott a róla kialakult képen. Azt mondták, az amerikai népnek elege lett az elitből, ezért választották Trumpot. Akkor most nem az elit van hatalmon, csak a bunkó, tahó viselkedésű milliárdosok? Kérdés, ők hova tartoznak?
Menekülnek a diplomás szavazók a Fidesztől – Iskolázatlanok nyomulnak a helyükre
@dr. prédikátor: Bocsi, én a vidéket a fővároson kívül értem. Ebbe beletartozik az összes megyeszékhely és a városok is. Egyről beszélünk! Én is vidéki vagyok, városi és jó messze a fővárostól.