colibri

Majdnem 8 milliárd forintot osztott ki prémiumként Varga Mihály
Kereszténynek csúfolt, álszent majmok! Szentnek képzelik magukat, akinek maga fele hajlik a keze. Leköpni valók kivétel nélkül.
Megszületett Orbán Viktor második unokája
Jó darabig lesz még orbán-unoka születés. 4 lánynak sok gyereke lesz, mert ezek olyan fajták: nagycsaládosak. Biztosítani kell nekik a megfelelő életszínvonalat, minimum olyat, mint a mészáros lőrinc pereputtyoknak.
Márki-Zay és Hadházy: az 50 százalékot is meghaladhatta Hódmezővásárhelyen az "alkotmányos költség"
@justhpeter: @papa.49: Nem elfelejteni, hogy amikor orbán megmentette a s.arból az önkormányzatokat, országosan a Lázár vezette vásárhelyi volt a legeslegnagyobb mértékben eladósosdva.
Az Országos Bírói Tanács már Handó Tünde menesztésével fenyegetőzik
Nem fenyegetőzni kell, el kell zavarni! Már mikor kiderült, hogy sok hibát vétő, törvényt nem tisztelő! fideszes vezető. Nem igaz, hogy nincs nála jobb, akár a fidessben is!
Lázár János utoljára nyilatkozott országos politikáról – videós interjú
@simmering73: A szakáll biztosan nem pénzkérdés. Általában valami változást jelent. Legutóbb Vona szakállasodott és be is vallotta, hogy a választásokig, annak megnyeréséig/ vagy nem! viseli. Aztán, úgy látom mai napig megtartotta. Lázár is valami új fogadalomhoz választhatta, de tényleg förtelmes. A gyors őszülése is árulkodó.
Lesz értelme ennek a parlamenti négy évnek?
@verőce21: Nevetséges. Szégyelném Orbánt idézni annak tudatában, hogy minden aluliskolázott kistelepülésen élőt megvettek maguknak a választásra. Pénzzel, csomaggal, utalvánnyal, tüzifával, párezerért bármivel. Semmit nem bíztak a véletlenre. Amit az ukránokkal, románokkal csináltak, na az sem volt semmi. Képesek voltak külföldi szavazókat szervezni Csepelre is Németh Szilárdnak! és mégsem nyert egyéni körzetet. D:)D:) A rendszerváltás óta... ez igazi csalás volt a javából...
Megint áremelés lesz a Postánál, drágul a csomagküldés
Legszebb ideje, hogy megszünjön a posta monopóliuma. Elég már az 5 milliós fizetésű vezérekből! Jöjjön a konkurencia és a piacgazdaság. https://startuponline.hu/erkezik-a-csomagszal...
Trócsányi szerint a Sargentini-jelentés vádirat
@Eladott Ország: és ez csak az iü miniszter. Még poltpéterről említést sem tettünk, pedig vele kellene kezdeni a takarítást!
Gulyás Gergely: A következő 10 évben nem látszik a kormányváltás esélye
Narancsködben semmi nem látszik a fidessen kívül. Gulyás Gergely az a fajta seggnyaló, aki soha nem gondolkozik, csak megy a vezérbirka után és még oldalra se néz, hátra meg pláne nem. De nem is tudna, mert a feje beleszorult gorbánba.
Ignatieff: Ha nyárig nincs megállapodás, Bécsbe költözik a CEU
Menjen mindenki - ki merre lát - saját boldogulása érdekében. Végül maradnak a fidess gyagyások, az olyan öregek, akiknek nincs nyugaton közeli hozzátartozójuk és a betegek. Kerítse be az országot gorbán és a közepében üljön a trónjára. A másképp gondolkodóknak nagyon nagy pech, hogy a végeláthatatlan orbán-nyomorszériát fogta ki életében! Sajnos, rosszkor születtünk/élünk!
Gyerekszám után adna bónuszt a nyugdíjasoknak az állam
Semjénről már a svédországi vadászata is elárulta, hogy baj van az elméjével. Ez a nyugdíjjal kapcsolatos eszmefuttatás is árulkodó. Miért kell ilyen embereket fontos döntéshozatal közelébe engedni??
Márki-Zay: a fideszes városvezetés még az előző polgármester temetését sem rendezte
@csak úgy...: Ne gondold, hogy Kásler doktor intelmei miatt abbamarad a lopás és inkább belebetegednek a fidessesek, de nem folytatják az illegitim meggazdagodást. Ez is egy pávatánc, egy hazugsággyár, az új miniszter többezres nyelvcsapással bír orbán hátsója körül és közben hülyeségeket beszél. Ha normális lenne, el sem vállalta volna a tolvaj csaló kormányvezető miniszteri felkérését.
Márki-Zay: a fideszes városvezetés még az előző polgármester temetését sem rendezte
@karma1: Saját magukat cáfolják, hazudtolják folyamatosan. De olyan szavazóbázis mellett, amilyennel a fidess rendelkezik, bármit mondhat és tehet, sajnos.
Márki-Zay: a fideszes városvezetés még az előző polgármester temetését sem rendezte
@karma1: Csak hab a tortán, hogy orbán olyan emberminisztert választott, aki szinte kizárólag a Tízparancsolat betartására hivatkozik. Mit lehet erre reagálni? Sírjunk, vagy nevessünk??
Kubatov soroksári erődjén egyetlen ablak sem néz az utcára
@CsipkeRózsa: De csak azok, akiknek gyerekei a fidess kosarában vannak. Sokan másoknak még csirkefar-hátra sem telik!
Orbán a háromharmadot akarja szolgálni
Ez csak duma. ...és természetesen hazugság. Ha egy picike igazság is lenne benne, nem úgy viselkedett volna az elmúlt nyolcévben, mint ahogy tette. Most ezt tanácsolták neki az okosok, elvégre harmadszor sikerült neki választást nyerni, ha nem is tiszta úton.
Az új parlament egyik nagy kérdése: felszólal-e nyolc év után a fideszes képviselő?
Orbánnak így is jó. Van ott más, aki beszéljen. Ez a Bíró elég,ha nyomja a gombot a fidess hülyeségei mellett, jópénzért. Ránézésre is van valami, ami nem stimmel vele.
Kifütyülték a miskolci polgármestert a stadionavatón
@Commenter: meg az a sok hülye ember, aki rászavaz és hatalomban tartja a pártjával együtt!
Kifütyülték a miskolci polgármestert a stadionavatón
Kriza Ákost én nem csak kifütyülném, de úgy sejbe rúgnám, hogy visszarepülne Romániába, ahonnan jött!
Rendkívüli hír: Élő rendőrsorfal lesz a kordonok helyett a Parlamentnél május 8-án!
Tele vannak fegyveres erőkkel, rendőrség, Tek, Országgyűlés őrség, határvédelem, nincs szükségük kordonok ki-bekolására.A választás napján az sem jelentett gondot, hogy az M-7esen hatalmas konvoly rendőri erőket vonultattak fel Budapestre. A Jobbik ezek után jobban tenné, he részt sem venne az alakulón, hanem csatlakozna Hatházy Ákoshoz.
Bayer szerint az unió "ótvaros konglomerátum" - Városi Kurír
Szemét... nála ótvarosabb nem kell! Azért az ótvaros uniónak a pénze jó! Hányan milliárdosok lettek belőle?!
Látta már, mennyire megváltozott Lázár János külseje?
Hiába dicsekszik fiatal korával, hogy 10 év múlva is csak még ennyi lesz, meg 20 év múlva is annyi lesz, az utóbbi idők láthatóan fogtak rajta, rendesen megöregedett, megőszült. Ne is legyen egy nyugodt éjszakája se, fidesses-féreg.
Juhász Péter nyert! - mégsem olyan kifizetődő a hazugság - Városi Kurír
Ez rendben is volna ( én eleve neki hittem!), de elúszott a mandátum, a választáson elérhető eredmény. Ahogy lópicigáspár fogalmazott, a karaktergyilkossághoz elég volt. Ocsmány fidess!
HVG: Orbánék megkezdik a bíróságok bedarálását, nyugdíjazzák az 1990 előtti bírákat
@Shikari: Úgy szeretnélek látni milyen leszel vén majom korodban. Még rád is kiabálnám!
HVG: Orbánék megkezdik a bíróságok bedarálását, nyugdíjazzák az 1990 előtti bírákat
@Eriksson: Ne viccelj, sohasem dolgozott munkaviszonyban, Ő csak egy választott tisztségviselő. ( a nép szolgálója kellene, hogy legyen, e helyett egy tolvaj kiszipolyozó)
Két szavazókörben is újraszámolták a voksokat – a Jobbik örülhet
@Peller Anikó: Egyértelmű. ...és ezt tudván fogadja a gratulációkat a világ minden országából! Ritka vastag bőr van a képes felén.