colibri

Kocsis Máté elszólta magát: nem önszántából léphetett ki Borkai a Fideszből
Nem újság ez, semmi nem fog változni Borkai és orbán között. Eddig sem a kirakatban intézték mocskos közös ügyeiket. A kilépés/kiléptetés megint csak függönyként szolgál orbán számára.
Tarlós megerősítette, valóban Orbán mellett fog dolgozni
Nevetséges. Mégis, amióta tejjel-mézzel folyó kánaán lett az országból, dőlnek az eurómilliárdok a kormányhoz, orbán nem hagyja, hogy tarlós kizárólag a nyugdíjából tengődjön. Orbánnak tanácsra semmi szüksége, mindent eldönt egyedül, tanácsadóból meg semennyi nem elég. Még megteheti...
Orbán Viktor megszólalt végre a Borkai-ügyről
Megszólalt és megint hazudott. Továbbra is lehet másokban keresni a bűnbakot, csak így tovább, hajrá!
Orbán Viktor végre elmondta véleményét a Borkai-botrányról
@csak úgy...: TEGNAP 21:59 Hogy miből, azzal nem foglalkoznak, hiszen tudják! Ők pontosan ugyanúgy gazdagodtak/nak, mint Borkai.
Orbán nem tartotta be ígéretét, inkább Azerbajdzsánba rohant
Qrvajól érzi magát a nagy darab diktátorok között, de nem lóg ki a sorból.
Lemondásra szólították fel Mohács új polgármesterét
Érdekes, hogy Borkai botrányos győzelme rendben van a fidesz részéről, míg a mohácsi mszp-s polgit kifúrják a székéből! Értem én, hogy a mohácsi narancsos szavazók így tüntettek a sajnálatos helyzet ellen, de most mégis, a következő ciklusra el kellene fogadniuk az ellenzéki polgármestert.
Borkai bejelentette: független polgármesterként folytatja Győrben, kilép a Fideszből – videó
A ferde nyakú, díszkan polgármesternek remélhetőleg meg vannak számlálva napjai. Normálisan gondolkodó emberek nem hagyhatják, hogy további 5 évig szégyent hozzon a városukra, az országra!
Borkai bejelentette: független polgármesterként folytatja Győrben, kilép a Fideszből – videó
Hátha nincs ez a meccs még lefutva, talán nincsen pont a tájékoztatója végén! Ha orbán tovább mutyizik vele a színfalak mögött - amihez nem fér kétség - másoknak kell kézbe venni az eltávolítását. Orbánék ennél sokkal kisebb dolgokért elmeszeltek, lekaraktergyilkoltak ellenzéki riválisokat, most Borkai esetében hasonlóan kell az ellenzéknek őt levadászni!
Borkai ügye ezzel aligha zárult le
Erről van szó! A botrány még csak alig egy hete kezdődött el, nem lehet csak úgy feledésbe hagyni és átlépni rajta!
Borkai: Rendkívüli hálás vagyok a győrieknek és a családomnak
Azért azt ne feledjük el, hogy amit tett, tesz és mondott az utóbbi napokban, az mind egyeztetve lett a pártjával és annak vezérével. A botrány kitörésekor nem határolódtak el tőle, nem zavarták el, hagyták indulni a választáson, sőt biztosak lehettek benne, hogy behúzza az első helyet. Ki tudja, a visszalépett jobbikosok minek a hatására léptek vissza, ami egyértelműen Borkainak kedvezett. Szinte biztosra vehető. hogy a pártból való kilépés(?) a külvilágnak szól, a kötelező kapcsolattartás orbánnal tovább folytatódik!
Hollik: Mégiscsak demokráciában élünk, Borkai polgármester marad
Hollik, meg a véleménye a demokráciáról..?? D:D:)) Hollik, mire te is borkai-korú leszel, a hajad is kinő addigra, meg anyagilag is jól összeszeded magad a hazudozással, barnanyelvűséggel, mehetsz te is az Adriára, az örömlányok ölelésébe, mert ez nálatok tökéletesen belefér a keresztény szabadság nevű erkölcsös életbe.
A Fidesz leszámol Borkai Zsolttal
Ha valós leszámolás volna, felállítaná a polgármesteri székből! Az lenne a leszámolás, nem a közös megegyezéssel történt kilépés a pártból.
A Fidesz leszámol Borkai Zsolttal
@justhpeter: Azt gondolom, minden menni fog tovább, csak a látszat kedvéért kilép/kiléptetik a fideszből. Természetesen megmarad a kapcsolat együtt a polgármesteri székkel, hacsak! a szavazatok újraszámolásának kiharcolása nem hoz ki csalással megszerzett eredményt. Mert akkor azt nem tudják eltitkolni és menthetetlenné válik. Orbán egy borzasztó sunyi alak, tisztában van vele, hogy miért és mekkora szüksége van a győri pozícióra, eddig is az ő tudtával mentek így a dolgok. Minden megfelelt neki, de közbejött a választás előtti botrány..., miután több variáció után azt a döntést hozta, hogy lépjen ki a pártból és maradjon meg neki győri polgármesternek. Ezzel próbálja menteni emberét és tartani a kialakult kapcsolatuk folytonosságát.
A Fidesz leszámol Borkai Zsolttal
@cikicakk55: Gratulálok a tegnapi szuper eredményhez, ami főleg rajtatok vásárhelyieken múlott! Nagyon szurkoltam Márky-Zaynak, öröm volt látni az eredményváró jó hangulatát, az eredményt és a gyors feldolgozást. Büszke lehet a város, hogy ilyen polgármestere lehet!
Mindjárt meglesz minden papír – Demcsák idehaza is feleségül mehet indiai szerelméhez
Ki a bánatot érdekli ennek a tyúknak a magánélete, hogy minden vele foglalkozik, naponta tudósítanak róla? Hagyják meg a bulvár újságoknak a róla szóló cikkeket!
Rövid beszédet mondott Tarlós: "Budapesten el kell gondolkodni"
Sokat öregedett ebben a kampányban. Ha ez a bukás kellett neki a befejezéshez, hát így járt! Kiszállhatott volna időben, mint ahogy 1-2 éve tervezte. Marad a nyudíjas időszak, ja!! és a tanácsadás!
Hiába látogatta meg Orbán a hajrában Miskolcon a Fidesz jelöltjét, nyert az ellenzéki Veres Pál
...és Gödöllőn is maradt Gémesi György polgármester, pedig micsoda ebéddel egybekötött látogatást, fotózkodást véghezvittek a fideszes jelölttel... De ez így van jól! A miskolciaknak elegük volt már a Kriza-féle fideszes vezetésből és talán! (de nem biztos!) orbán egy kicsit összébb húzza magát.
Borkai a feleségével ment el szavazni
A titokzatos oldalon a hozzászólások között találtam ezt a hszt, valószínűleg jól ismerte a szitut, aki megírta.
"Borkainak van egy házasságon kívül született zabigyereke is. Néhány éve a lánya osztálytársnőjét csinálta fel. A lány akkor 21-22 éves volt. Aztán a polgármester úr, hogy befogja az anyukává tett fiatal lány száját, vett neki 130 millióért Budapest egyik elitkerületében egy luxuslakást. Első a család! Nem igaz?"
A látottak és olvasottak alapján a felesége tudtával éli "külsős" szexuális életét, a pénz és luxus felülírja a keresztényi családmodellt Borkaiéknál.
Előkerült Borkai Zsolt, ő is leszavazott
Vastagbőrű fideszesek. Szégyenérzetet hírből sem ismerik.
Orbán: Előbb a győriek mondanak véleményt Borkairól, aztán én
@papa.49: Folytatom: de mivel ő még sokkal tisztességtelenebb, nincs jogalapja kirúgni. Majd ezután, mivel valaki megbuktatta. Következhet a dominóelv, bukjon sorra mind, orbánnal együtt! Már így is rengeteg időt kaptak a károkozásra!
Orbán is megszólalt Borkai szexbotrányával kapcsolatban
Ez a vélemény is a berögzött pávatánc. A csütörtöki kormányinfón már elhangott az akkori álláspont. Lehet, hogy nem a végleges? Orbán a választás eredményétől teszi függővé a véleményét. A kinézete a friss képen elég szar, remélem okoz neki a jelenlegi és az elkövetkező helyzet álmatlan éjszakákat. A dominóelv bekövetkezését várom, mert van mi boruljon...!
Pénteken átadták, szombaton lezárták a balesetveszélyes csúszdaparkot
Jó választás. Már alig várom!
Ezt a kisembert akkor lehet örökre eldugja a főnöke, vagy csak megint egy időre? Hamarosan ezt is megtudjuk.
Tarlós: a szexbotrányba keveredett Borkai méltatlan Győr vezetésére
Ebben az egyben igaza van. Akkor ez azt jelenti, hogy itt a vége a karrierjének? Idő kérdése...