colibri

Felcsút járt a legjobban az új futballakadémiai támogatással
Ez azt jelenti, hogy a cégvezetők nagy része fideszes, és alulról torokig nyalnak be orbán döbröginek.
Korlátozni fogják a locsolkodást húsvétkor, félmilliót kapnak az egészségügyi dolgozók idén
@Giovanni Alba: Én az egyéni segítségnyújtás elvárását sokkal fentebbről várnám. Magas beosztású, kiemelt keresetű állami tisztségviselőktől, úgymint Áder, Kövér, miniszterek, államtitkárok, állami multi-vállalatok vezetői, meg ilyenek. Elvégre pont a közelmúltban (is) tetemes béremelést kaptak, míg a buta, de vakló embereket újabb hitelek felvételébe hajtották bele... és pont ez utóbbiak fognak leghamarabb állás/kereset nélkül maradni.
Orbán Viktor és a kormány szuperhősei támadást indítanak a koronavírus ellen
Azért sem nézem meg! Nem vagyok kíváncsi semmilyen hősies zenére való masírozásra. Élvezze csak ki magát ebben az általa indokolatlanul felfokozott közegben orbán, használja ki, ki tudja meddig teheti...??
Orbán: Az ellenzék miatt léket kapott a védekezés hajója
Arra vigyázzon, nehogy az ö agya kapjon léket ebbe a nagy felhatalmazásba. Nincs az a pénz, amiért Grazban már elvállalják!
Mást gondolnak az orvosok a maszkviselés hasznosságáról, mint Müller Cecília és az NNK
Honnan szedték ezt a Cecil nénit? Még a gogli sem tudja, hogy mikor született, pedig ránézésre is nyugdíjas korú. Jaaa, ha fideszes, akkor nem számít, 102 éves is lehet, csak úgy beszéljen, ahogy kell... azt is csak amióta a vírus berobbant az életünkbe,... előtte azt sem tudtuk, hogy ki a tisztifőorvos Magyarországon!
A "portyáztató", aki dönt koronavírus-fertőzés ügyben (is) maszk és kesztyű nélkül bele a sűrűjébe....!
Miért nem hisztek neki? Már azon az estén, amikor az iskola bezárásokat bejelentette, megmondta, hogy ő nem veszélyeztetett, őt nem betegíti meg a vírus, csak a szüleinket, nagyszüleinket. Lehet, hogy akkor egyszer igazat mondott?
Török Gábor: "Nem lennék meglepve, ha előrehozott választások felé vinnék az országot"
Annyira kíváncsi lennék, a fidesz ellenzékben mit csinált volna? Persze tudom a választ. Nem nehéz kitalálni azok után, amit ellenzékben tettek és tesznek 10 éve 2/3-dal.
Bicskén a Fidesz informál, ha a koronavírussal kapcsolatos kérdés akad
Rég megmondták (szlogenjük is volt): "csak a fidesz". Azóta is tartják, hogy a döntésekhez, a törvényalkotáshoz, a hatalomhoz senki más ne is férjen hozzá!
Szlovénia 30 százalékkal csökkenti a miniszterek és képviselők bérét a járvány idejére
Követheti a jó példát az orbán-kormány. Amilyen magasra emelték saját fizetésüket mostanra, meg se kottyanna nekik sem a 30%-os csökkentés. Nem veszélyeztetné a megélhetésüket, még úgy is magasan az átlag felett keresnének!
Elhagyta a karantént, és bement a parlamentbe a fideszes képviselő, aki együtt koszorúzott a vírusos rektorral
Ja kérem, 4/5-ös szavazáskor komoly nyomás van a kormánypárti képviselőkön. Aggastyánok, karanténesek, sőt bűnügyi eljárással rendelkezők sem kapnak távolmaradási engedélyt a fontos gombnyomásról!
Istenes Bence durván beszólt Csobot Adélnak
Istenesék 7 éve alkotnak egy párt, de sehol semmi nyoma annak, hogy házasok lennének. Nem értem miért kell egy néhány soros írásban legalább háromszor feleségének nevezni az élettársát.
A Jobbik szerint "Orbán Viktor a magyar polgárok életével játszik"
Kíváncsi vagyok, ez a vélemény türöződni fog-e a parlamenti szavazásukon??!
Orbán Viktor lett az első
@Apoca: Nem, Orbánra biztosan nem vonatkozik. Egy öntörvényű, hiperaktív valaki. Amint kihirdette a szükséghelyzetet, már azonnal repülőre ült és azóta is repkedett. A szombat esti tájékoztatójában kijelentette, hogy Ő nincs a veszélyeztetett korosztályban (csak lestem), ezért sem visel szájmaszkot, nagyon biztos magában. Közben most mégúgy sem tud éjszaka aludni, tele lehet a gatyája.
Horváth Éva Balin hagyta kétéves kisfiát
Más anyáknak nem kell ahhoz Balira utazni és külön visszatérni, hogy az anyatejhez túlkoros gyereküket leszoktassák a szopásról. Igaz, azok az anyák nem celebek és nem járnak évente többszőr Balira nyaralni.
Így reagált Kovács Zoltán az Orvosi Kamara lakhelyelhagyásra vonatkozó javaslataira – videó
Minél jobban erőltetik a képünkbe ezt a majmot, remélem annál inkább fogy a fidesz népszerűsége. (Bocsánatot kérek a majmoktól, velük semmi bajom nincs!)
Orbán Viktor péntek este bejelentést tesz
Már késő! Megelőzték. Az összpárti megbeszélésen már döntöttek. Ezért felesleges volt ma a "köz"rádióban össze-vissza okoskodnia.
Koronavírusos lett Brazília elnöke
Alakul a repkedő felsőkategóriás kör fertőződése. További jó repkedést nekik (beleértve a hiperaktív saját vezírünket is!)
Trump egy évvel elhalasztaná a tokiói olimpiát
Ez az ember majdnem olyan okos, mint a mi minden lében 10 kanál döbrögink.
Orbán beleköhögött a tenyerébe, majd kezet fogott a moldovai elnökkel
Hogy nem volt gyerekszobája, arról naponta tesz tanubizonyságot. De pont most, egy vírusos világjárvány idején is megenged magának ilyeneket...?? ...és még ez az ember az Operatív Törzs első embere... megáll az ész.
A vészhelyzet fenntartása miatt egyeztet az ellenzékkel a kormány
Egyeztetnek az ellenzékkel??... mi van?? ... akármi legyek, ha ezt értem!
Jól jön ilyenkor egy ima – a katolikus templomokat a veszélyhelyzet idejére sem zárják be
Hű, ez a Semjén még hülyébb, mint hittem! Biztosan nem olvasta, hogy Dél-Koreában egy szekta tagjai össze-vissza fertőzték egymást, utána mindenkit egy jó nagy kiinduló gócot okozva. Aki nem képes otthon imádkozni, az menjen csak templomba. Majd semjén meggyógyítja, ha onnan megbetegszik.
Orbán Viktor lelépett az országból
Már megint egy jó régen készült fotót mellékeltek a cikkhez, ami azt bizonytja, hogy az újságírók is látják milyen sz,rul néz ki a főnök. Repkedjen csak össze-vissza, az nagyon megy neki.
24.hu: az Origo főszerkesztője sem tudja, ki írta a Donáth Annát lejárató cikket
Nem hülye az a főszerkesztő, tudja az, csak másokat néz hülyének... mert egy fideszes keresztény NER tag.