colibri

Gyászba borult az olimpiai pályázat Facebook-oldala
@adrenalink: Símán. ...és nem csak a mémgyár indult be, gondolom a vezír is mozgatja az agysejtjeit a kárpótlásáról.
http://hvg.hu/elet/20170222_Nem_rendezunk_oli...
második kép
Magyarország visszalép az olimpiai pályázattól
Gundi peches ember lett, nagyon rövidre sikerült az új munkavállalása.
Borkai: Évtizedekre elszáll az olimpiarendezés esélye
Olimpiarendezés esélye elszáll, de megmarad és jó hosszan tart Paks2 gondja-baja a csóró magyar népnek! Apropó! Paks ellen nem hozhatnánk hasonló hatékony döntést országosan?
Magánemberként sétálgatott Orbán Erdogan barátjával
@vladimir putin: mit nem adnánk érte jópáran, ha nálad megpróbálná...
Keményen beleszállt a budapesti olimpia ellenzőibe a NOB-elnök
Mit sodortak komoly veszélybe az aláírásgyűjtók? A nagy semmit... Budapest csak azért kellene szószerint harmadiknak a sorban, hogy fokozni tudják az izgalmakat a nyertes pályázat kihirdetésénél. Minél kevesebb pályázó marad a végére, annál kevésbé érdekes a végeredmény.
Tarlós – lehet, hogy nem lesz miről olimpiai népszavazást rendezni
Szégyelje magát Tarlós! Máris kiszívárgott, miről is egyezkedett orbánccal péntek este 2 órán keresztül. Eladta magát! Újabb ciklusra szóló föpolgi széket kapott orbánctól, ha kellő időben(!) orbán parancsára bejelenti a pályázat visszavonását! Nesze neked, demokrácia, ebből nem lesz népszavazás. Újabb megfutamodás a kormány részéről, akinek terészetesen semmi köze az olimpiai nevezéshez, szervezéshez!
Orbán: az olimpia nem a Fidesz ügye
Most, hogy bukik, nem az ország ügye, meg nem is a fidess ügye. Valakik(k) mégis pumpálták bele már jó előre a milliárdokat, még mindig megy a sok idióta reklám a tv-ben, pl. Kemény Dénes agitál a képernyőről, stb... 2014 ? még mennyit lehetne lopni 8 teljes évig az eddigi lenyúlásokon felül? 2014? ... hol lesz már akkor a fidess?? remélem eltünnek még a föld felszinéről is!!
Legyőzték Orbánt Visegrádon – ultiban
Remélem ez egy hosszan tartó folyamat lesz és nem csak az ulti-partira érvényes! Uralkodott már eleget, nyert már annyit, hogy az ükunokáinak sem lesz megélhetési gondja, álljon fel, tünjön el az életünkből, elég volt!!
Az utolsó nap: kiderül, meglesz-e a 200 ezer aláírás – percről-percre az olimpiáról szóló népszavazás aláírásgyűjtésének hajrájából
Minden elismerés a résztvevőknek! A Momentumnak és a besegítő pártoknak! A hideg mellett nem kevés atrocitásban volt részük, de most biztosan úgy gondolják: megérte!
Még néhány napja az a piszkos, aljas életű Kósa hogy fikázta ország-világ előtt az aláírásgyüjtést és vízionálta annak sikertelenségét. Süljön ki a szeme. Ez a rengeteg aláírás bőven elég lesz ahhoz, hogy ez a tolvaj hatalom elkussoljon egy időre. A Momo pedig folytassa hasonló sikerrel politikai tevékenységét, kell a fiatalos tiszta erő, aki eltakarítja a jelenlegi vén tolvaj demokratáknak csúfolt politikusokat!
Elbukja a lakását Alekosz
Öt év kellett ennek az ítéletnek a megszüléséhez, na ez mindent elárul a hazai bírósági munkáról.
3,5 millióért rendeltek a Századvégtől olimpiai kiadványt
Nálam ez egy újabb koporsószög a fidessek, bár nincs már helye, nem fér el a fidess koporsójába. A birkák meg, csak türnek és hallgatnak bénán.
Trump: Oroszország adja vissza a Krímet Ukrajnának
Nem gondolom, hogy Putyin az amerikai új vezetés elvárásai szerint cselekszik.
Az olcsó lakásbérléseiről elhíresült budavári polgármester megreformálná a lakáskiadási szabályokat
Érdekes, miután lebuknak, egyből elő tudják adni a makulátlan vezetőt. Jó tanítványai orbánnak, a párt meg nem hagyja őket az út szélén. A biznisz mehet tovább...
Már nincs együtt Dukai Regina és focista kedvese
Van még sok jól fizetett focista..., jöhet a következő! Ez a nő a focista skalpokat gyüjti és luxus színvonalon él munka ráfordítás nélkül.
Melegházasság ellen gyűjt aláírást a KDNP
Hazugok, hiteltelenek... fidess-kdnp lopás, nőverés, gyereklányok megrontása ellen gyűjtsenek, inkább...
Háromgyermekes család elől szerezte meg a bérlakást Jászberény polgármestere
Jó vastag bőr van ezeknek a fidesseseknek a fofáján. Ezért ragaszkodnak a nerjükhöz, mert minden lehetséges eszköz meg van engedve a lopáshoz, tollasodásukhoz.
Budapest 62 százaléka nem támogatja az olimpiát
Innentől kezdve nincs miről beszélni. Ejteni kellene a témát. De, az olimpia kérdéséből is látszik, hogy a zemberek érdeke nem egyezik az orbánékéval. Megfordítva is így van: orbánék pénzlenyúlós, úrhatnám érdeke nem egyezik a többség, a NÉP érdekeivel!
Nagyon szurkolok az aláírásgyüjtők sikerességének, mert amit gagyi kósa nyilatkozott, az nagyon felháborított!
Lusta vagy? Akkor nézd meg Orbán évértékelőjét röviden
Még két és fél percben sem érdekel, hányingert kapok tőle! Már a hangjától is, arról nem beszélve, amit mond...
Rétvári odaszúrt a Tanítanék Mozgalomnak
Rétvári? ...ki a búbánatos franc az a rétvári?? Annál már csak Hollik párttársa még ocsmányabb senki!
Lázár felmentette a Békés Megyei Kormányhivatal főigazgatóját
Nekem eléggé zavarosnak tünik lézer indoklása. Majd kiderül, hogy röptetésről, vagy felfele buktatásról van-e szó.
Lázárék óva intették Tarlóst az OLAF-jelentés kiadásától
A jelentés titkolása egy adu a kezükben, amivel Lázár szocialista monogramokat nyomhat még jónéhány kormányinfón kaján pofával, sárba taposva a Demszki időszakot, addig is leplezve a 2010 utáni fidess lenyúlásokat. Senki ne gondolja, hogy a fidess kimaradt a 4-es metró építési korrupcióból!
Nem vonják vissza a britek Trump meghívását
A britek nagyobbik fele már bebizonyította a Brexitre szavazáskor, hogy nem jól gondolkozik, most Trump kinyalásával tetézik hülyeségüket. Tény, hogy nagyon bolond világban élünk.
Orbán bevonulása Szegedre
Elnézve ezt a nyúlfarknyi videót orbánról, az jutott eszembe, amit a g-napon Simicska mondott róla. ...és igaza volt!!!
Trump mentálisan beteg egy pszichoterapeuta szerint
Nem vagyok szakmailag hozzáértő,de minden egyes fellépésén tv-n keresztül is lejött/lejön, hogy nem százas. Nagyon nagy kisiklásnak tartom, hogy egy másik földrész uralkodó országában is ekkora hibát vétenek a szavazók, akárcsak itt Európában. A legnagyobb baj, hogy akik ezt nem akarják, azoknak is együtt kell élni vele. Itt és most és nincs más lehetőség, mert "egy fecske nem csinál nyarat".
https://nepszava.us/blogs/news/bartus-laszlo-...