colibri

Bárkihez bekopoghat Orbán Viktor - Egerben már megtette
Ordas hazugság! Szerencsére nem igaz, hogy bárkihez bekopoghat, de ne is tegye!
Legyen vége Farkas Flórián hazug ámokfutásának - Szavahihető, hiteles roma szószólót a parlamentbe! - Városi Kurír
Legyen vége, de nem lesz vége! Orbán szereti magát körülvetetni a legszarabb emberekkel és ez mit sem bizonyít jobban, mint azt, hogy maga is szar ember!
„Szervusz szívem” – így kampányolt Orbán Viktor
Helló röfi nem volt? Kár. Vagy az majd a kósa-mama látogatásnál lesz aktuális?
Ha veszít a Fidesz, grillezett skorpiót eszik a magyar
Fazekas, az agrárminiszter... nos, nem lóg ki a sorból, sőt! nagyon is illeszkedik az agyatlan, orbán seggét nyaló kormánytagok között...
A Tiborcz-ügyről egy szót sem sikerült kihúznunk a fideszesekből
Azt hiszi a sok buzi fideszes, ha mélyen kussolnak a Tiborcz csalássorozatáról, akkor az meg sem történt? Azt hiszik, akkor nem tudunk róla, vagy nincs is? Óriási tévedés! Órsós is kussol, de nyugi, szét lesz kürtölve, úgy, ahogy azt csak kell!!!
Orbán stadionjai olcsóbban kapják a földgázt, mint Ön, a "megvédett"! - Városi Kurír
Szomorú és egyben röhejes. Jónehány új stadionnak nem akad üzemeltetetője, pedig a gázt is olcsóbban kapják, mint a lakosság! Emberek! Meddig még ez a bódúlt állapot? Meddig még ez a hazug narancsos köd? Nagyon itt az ideje észhez térni! Elég volt orbánékból! Ne hagyjuk magunkat primitív emberek által az orrunknál fogva vezetni!
Kalocsán is működött az Elios bevált receptje
Az elefánt bőre selyempapír ahhoz képest, amilyen vastag bőre orbánéknak van! Mi mindennek kell még kiderülni, meg a szekrényből kiesni, hogy eltakarodjanak már végre a büdös 3.14csába? Ennyi szarságot, ami mostanában kiderült, már nekik is unni kellene, nem? Csodálkoznak, ha lelőtt halántékkal ábrázolják? Mert én nem!
Itt van a sorvezető, mit kell mondania a fideszeseknek Orbán vejének korrupciós botrányáról
Ezért kár volt neki egyetemet végezni. Félrevezetéshez, hazudozáshoz nem kell egyetem. Vastag bőr, az viszont annál inkább! ...és az van is a fideszeseseknek!
A katolikus egyházzal egyeztetett Orbán
@Horizont: Már a képen látom, hogy az összes bűnöző ott ül a kormányoldalon.
Fidesz: az ellenzék támogassa a "Stop Soros" törvényjavaslatot!
@Shikari: Fúú, micsoda szívás! De még milyen! Bolondok lennének az ellenzékiek, ha megszavaznák ezt az idióta Soros törvényt! Ez pont olyan,mint a dagadt rezsirizsa által felkarolt és hazudott rezsicsökkentés! Első perctől kezdve egy maszlag. Ahhoz képest jó sokáig elkampányolt vele a fidesz és sikerült is embereket bolonddá tenni. Most a választás előtt már olcsóbb energia árat kínálnak, jócskán alá mennek az állami árnak, rezsirizsa eszi a kefét, kapkod, fenyegetőzik! A sorosozás is le fog múlni, hiába ölnek milliárdokat Sorost uszító plakátokba, mindenki láthatja, hogy nincsenek a határon migránsok, nem akarnak Magyarországra jönni, itt élni, nem veszéjeztetik az itteni népességet. Van valamennyi nagyon hülye ember, akik az eszüket nem használják és orbán, meg tanácsadói orruknál fogva vezetik, rángatják őket. De, ha lehet, ha tudják... hát... mindenkinek jogában áll hülyének lenni...
Az élettársát bántalmazó Juhász Péter gyomorforgató módszerekkel védekezik
@csipetke: Pontosan azt teszem, amit leírtál! Megállom, hogy nem reagálok és görgetek, csak görgetek, mert nem vagyok vevő a sok baromságra!
A DK azt szeretné, ha Áder melléjük állna
Az egy dolog, hogy mit szeretnének! Áder egy vérbeli fideszes és orbán mellé áll! Megkapta ő az ukázt újraválasztásakor, tudja, hova kell tartoznia!
Lehazugozta Márki-Zayt a fideszes alpolgármester, a független jelölt szerint a kormánypárt kezd aggódni
Hajrá Márki-Zay, én csak neki dukkolok!! Akkorf is, ha a tetű fideszesek 10 ezerért akarják megvenni a nyugdíjasokat! Várárhelyiek! Ne hagyjátok magatokat pénzért áruba bocsájtani! Győzzön a tisztesség, ami nincs a fidesz oldalán!!
Az élettársát bántalmazó Juhász Péter gyomorforgató módszerekkel védekezik
Csak annyit szerettem volna leírni, hogy gyomorforgató módszerekről a fidesz tesz tanubizonyságot, akár ellenzékben van, akár teljhatalmon van már évtizede! Miért kell a saját piszkaikat másokra kenni? Választ nem várok és futok innen, mert nem birom, amikor a normálisnak induló kommentelés átcsap durmincsozásba! Állítom, ha nem szólnátok hozzá, ha nem is takarodna el innen, de csökkentené a bunkóságait a Propin!
Lázár János szerint a Közgép volt az Elios tulajdonosa, övé a felelősség is
Annyira nem vagy szegény János, hogy a lehetetlent is ne tudd megmagyarázni és az arcunkba nevetve ne hazudoznál. Csakhogy a többség tudja, hogy hiteltelen vagy, mondhatsz bármit, vigyoroghatsz szépen, csúnyán, Te már leszerepeltél!
Össze-vissza makog a kormány Elios-ügyben: bajnaizás és simicskázás után most megvárnák, mit mond Brüsszel
@advocat: Akkor miért vállalta be Lázár, hogy ő találta ki Tiborczal és a diplomamunkára is Vásárhelyen került sor? Nagyon nem hinném, hogy Bajnai aszisztált volna orbán vejének és haverjainak csalással történő gyors meggazdagodásához!
Össze-vissza makog a kormány Elios-ügyben: bajnaizás és simicskázás után most megvárnák, mit mond Brüsszel
@namihami: Na pontosan ezért kellene a változtatásokat azzal kezdeni, hogy Poltot fellőni a Marsra - vagy a lehető legmesszebben levő égitestre - és normális igazságszolgáltatóval felelősségre vonni a maffia kormányt! Az Elios ügyről is látszik, hogy mennyire szövevényes, mennyi céget és embert fog össze a bűnszövetkezet a csalásra, meggazdagodásra építve!
Rétvári szerint egyre kevesebb orvos megy külföldre – az állami regiszter nem egészen ezt mutatja
Hazug, kereszténynek csúfolt paprikajancsi. Már a felesége is elvált tőle, nyilván megelégelte ájtatos hazugságait. Szégyelje magát!
Soros: tragikus hiba lenne Nagy-Britanniának a brexit
Igaza van és ezt mindenki tudja, de lehet -e ezt a folyamatot visszájára fordítani? ...és lesz-e olyan valaki, aki se..et csinál a szájából?
Bántotta gyerekei anyját Juhász Péter?
@cikicakk55: Megértelek és egyetértek veled. Az elveszett bizalmat nagyon nehéz visszaszerezni, ha egyáltalán lehet. Történjék bármi, szerintem Lázár ezután is segíteni fogja városát, viszont jó lecke lenne az áprilisi országos szavazás előtt egy pofon a fontos embernek a februári polgármesteri választáson! Már csak azért is, hogy ne érezzék annyira kimozdíthatatlannak magukat!
Bántotta gyerekei anyját Juhász Péter?
@cikicakk55: Nem is tudom pl. hogy Lázár fideszes-e, vagy kdnp-s, te biztosan jobban tudod, mert ismered a múltját. Egy azonban biztos! Még akkor is Orbán mellé állt teljes vállszélességgel, ha mindenben nem ért vele egyet, sőt, időnként belengeti, hogy a választások után nem vállal a kormányban pozíciót, hanem a saját régióját kívánja támogatni. Csakhogy ez a frígy orbánnal úgy kezdődött, hogy mikor Lázár polgármester volt és Hódmezővásárhely szedte össze a városok között a legnagyobb adósságállományt (ez is nagyon érdekes és nem Lázár pozitív oldaláról árulkodik!), orbán meg a közösből kifizette, Lázár elcsicskult! Eladta magát orbánnak! Előszőr megkapta a dohánybizniszt, meg ki tudja még mi mindent, amiket mi nem tudunk, aztán miniszter lett és már az uniós pénzek felett is ő rendelkezik. Biztosan nehéz neki kiszállni a mocsokból - bár én inkább bűnözésnek nevezném - és amilyen nagyravágyónak, kivagyinak tartom, nem áll messze az igazságtól, hogy alig várja, hogy orbán után ő vegye kezébe a kormányrudat! Csak remélni tudom, hogy addigra a nép annyira megútálja fidesz-kdnp-t, mint 2010-re Gyurcsányt és a családom életében már nem fognak labdába rúgni!!
Bántotta gyerekei anyját Juhász Péter?
@cikicakk55: Tudod, mi, akik nem ismertük diákkora óta és nem lakunk vele egyazon városban, nem érzünk iránta veszett nagy szimpátiát. Csak az látszik róla, hogy nagyon magas lóra került, oltári cinizmussal ekézi az egyszerű embereket, röhögve hazudik az arcunkba! Nem kételkedem, hogy valaha segítő és jóindulatú volt, de az az ember már nincs többé! És ebbe a mocsokba -ahogy írtad - nem kényszerítette bele senki. Ez a mocsok nagyonis megfelelő számára, tetszik neki és élvezi. Éppen ezért szurkolok, hogy a vásárhelyi emberek igenis döntsenek helyesen a közelgő polgármesterválasztáson! Nagyon szimpatikus jelölt van a sorban, aki igazán megérdemelné, hogy nyerjen. Azért, mert független és támogatja az összes ellenzéki párt, nagyon jó vezetője lenne a városnak. Attól sem kell félnetek, hogy a város bármiben is csorbát szenvedne, mert szerintem Lázár akkor is mindent megadna a városának, ami csak rajta múlik! Én biztosan Márki-Zayra szavaznék!
Bántotta gyerekei anyját Juhász Péter?
Én inkább arról szeretnék olvasni, hogy a vezír hogyan veri el időnként a feleségét, akkortájt jár egész arcot elrakaró fekete szemüvegben és miféle kezeléseket kap Kecskeméten, hogy kigyógyítsák a verésből?? ...
Orbán: 2022-re megszűnik az egyoldalú függőségünk az orosz gáztól
Rosszul emlékszem, hogy nem is olyan nagyon régen Szíjjártó még az oroszokkal zsírozta le egy hosszútávú, kedvező árú gázbizniszt??
Áder kapott egy vádiratnak beillő levelet Polt ellen
Kétség nem fér hozzá, hogy úgy van megírva az a levél, ahogy csak kell, de az a baj, hogy a bajszos is orbánctól függ, ezért marad a helyén a bűnöző és bűnözőket védő polt. Sajnos, nem történik semmi, de azért mégis jó, hogy valaki komolyan veszi a témát és megpróbál tenni érte/ellene. Minden tiszteletem Jávor Benedeké.
Az Elios a vizsgált idõszakban Simicska Lajos cége volt
Milyen érdekes, nagyorrú Lázár mégsem Simicskával susmusolt a kávézóban, inkább Tiborczcal volt megbeszélni valója. A car minőségű közvilágítás Hódmezővásárhelyen debütált, a többi fideszes irányítású város, mint a majom ugrott utána a vízbe, jó nagy költséget bevállalva, csalással hozzásegítve a vejkót a zsíros üzeletekhez. Szépen benne van az Olaf-jelentésben a leleplezés.