colibri

Tettlegességig fajult a vita a füzesgyarmati Fideszben
Hiába no, a nagyvezír nem lehet ott minden alapszervezetben, hogy rendet csináljon a kevésbé megfizetett, húsosfazéktól messzebb eső mamelukok között.
Püspök lehet Balog Zoltán volt Emmi-miniszterből
Mi az, hogy lehet? Lesz is! Sokakat megelőzendő, nagyon nagy közelségbe van orbán alfeléhez. Most is ott volt Sopronban a pikniken és az ebéden is az asztalnál ült. Egy semmire való, de sokra vitte ember.
Lázár János: "Keletről csak az iszlám, a zsarnokság és a diktatúra jött az elmúlt ezer esztendőben"
@Commenter: tegnap 17:06 Sok beszédnek sok az alja. ...és mivel orbán sokat beszél, összezagyvál mindent. Nem is emlékezik vissza zavaros beszédeire, még akkor sem, ha a saját kútfőjéből jön, pláne nem, ha mások írják meg neki. Gáz ez a sok előadott zagyvaság, bár van, akinek mégis tetszik.
Az Orbán-rajnogó lengyel pap szerint szent politikusok kellenek
Mivel olyan nincs, - szent politikusok a világon nincsenek - mehetnek is a jó büdös francba, jöjjön helyettük szakértői kormány!
Merkel: az Orbán kormány jól fekteti be az EU-s pénzeket
Tuti a felcsúti már megjárta a tengerpartot, nem csak az agyát sütötte meg a nap, a képe is feketébb a romákénál.
Orbán: Közép-Európa már nem szorul segítségre, jelentős teljesítménnyel járul hozzá az unióhoz
@csak úgy...: Most. a soproni felvételeken hál'istennek szemmel láthatóan jobban van, mosolyog, jókedvű. Reméljük, a remegését sikerült kikezelni az orvosainak.
Orbán: Közép-Európa már nem szorul segítségre, jelentős teljesítménnyel járul hozzá az unióhoz
Ennél a mondásánál tényleg érvényesül, hogy ne azt nézzék, amit beszél, hanem amit cselekszik! Össze-vissza beszél. Minden fele. Közben lop, csal, hazudik. Pontosan tramplihoz hasonlóan...
Biztonsági öv nélkül vezetett Lázár János
@Málna: Ha nem érted azt, hogy miért játssza el valaki direkt a szavahihetőségét, akkor csak gondolj Lázárra, Orbánra és kormányára, meg az egész fideszre, akik már lassan évtizede viszik az ország irányítását és nem egy síma kommentelő állampolgár, akit te szavahihetetlennek megbélyegzel. Csináld. Magánügy. Téma lezárva, nincs értelme az adok-kapoknak.
Biztonsági öv nélkül vezetett Lázár János
@Málna: Pontosan ezért linkeltem be egy akkori cikket róla, amiben pontosan le vannak írva a történtek fotókkal illusztrálva, hogy az olyan kormánypártiak, mint te, ferdítéssel vádoljanak! Ha akkor a SOFŐRJE óvatosabban vezet és nem rohan ezerrel, elkerülhető lett volna az a baleset és szerintem az az édesanya is élne...
Biztonsági öv nélkül vezetett Lázár János
Mi ez ahhoz képest, amikor évekkel ezelőtt halált okozó balesetet okozott, annyira sietett vissza otthonról a fővárosba?
https://www.blikk.hu/aktualis/politika/timea-...
Lenyúlta a kormány ötletét, konzultációt indít Szegeden a Fidesz független jelöltje
Nem értem, ez a 70+ Tarlós-korosztály miért nem nyugszik már a seggén? Eddig nem dolgozta ki magát, pont most akarja megváltani a világot??
Donáth előremenekülhet, de az elkövetett bűn nem maradhat büntetlenül
@durbincs: a gramm= 2 m-el írandó! Persze, ahova maga járt iskolába, ott ezt nem tanították. Ahhoz képest, hogy egyfolytában másokat fikáz, nagyon hiányos a tudása. Mondhatnám: mérhetetlen az IQ-ja!
Donáth előremenekülhet, de az elkövetett bűn nem maradhat büntetlenül
Mi az, hogy elkövetett bűn???! Mert a 888 ezt mondja? Ártatlanság vélelme? Csak a fideszes bűnözőket illeti meg??
Lázár János: Aki közénk tartozik, annak lesz munkája
Ez egy tetű. Mindig is az volt. Remélem, soha nem jut hatalomba! (Egyébként őszül a feje rendesen. Csak így tovább!)
Lázár: Aki közénk tartozik, annak lesz munkája
Ugye, kedves vásárhelyiek, makóiak és a szavazókörzetbe tartozók, elegetek van a hazug, sunyi, bosszúálló, harácsoló fideszből és Lázárból?
Most kapaszkodjon! Kiss-Rigó püspöknek megfinanszíroztuk Magyarország első (tehát lesz több is?) egyházi sportcentrumát!
@bencemacska: Talán még azt is megérhetjük, ha sokáig élünk... bár túl sok már a jóból neki/k, és az elviselhetetlenség határát súrolja nekünk! Milyen más pl. Amerikában, ahol 2 ciklus után viszontátásra. Nekem pl. nem jutott háború az életembe, de ez az orbán-éra felér minden legrosszabbal és őszintén várom, hogy megérjem a végét!
Most kapaszkodjon! Kiss-Rigó püspöknek megfinanszíroztuk Magyarország első (tehát lesz több is?) egyházi sportcentrumát!
Kissrigó régen kezdte a kereszténységet, orbán sosem volt az, mégis van bennük közös, mégpedig az, hogy kapzsi féreg mindkettő!
Tóth Andi csipkés melltartója bedöntötte az internetet
Most akkor énekesnő, vagy csak egy pucérkodó celeb ez a romániai magyar csajszi? Az a baj, hogy elég sokan vannak.
Tűzijáték helyett fényjátékkal fogja ünnepelni az új évet Prága
Végre egy jó kezdeményezés. Jó lenne, ha nálunk is követnék és beszüntetnék a zajos, embereket és állatokat is zavaró tűzijátékot.
Orbán Viktor 48 százalékos népszerűségnek örvend Csehországban
Ez a nagy népszerűség ellent mond annak a nagy tüntetéseken elhangzott skandallumnak, hogy Prága nem Budapest, tehát nem kérnek orbán politikájából!
Milliós fizetést visz haza a magyar képviselő, aki 9 éve néma a parlamentben
Ebben az esetben a gombnyomogatást fizetik meg, van más, aki helyettük is beszél.
Vajna Tímea: "Félek, hogy egy csóróba szeretek bele"
Mindenki ebből a tyúkból akar megélni? Hot magazin, Blikk, Propeller... úgy látszik nem unják meg soha. Pedig nagyon unalmas, sőt szánalmas, mert már mindent tudunk róla, semmi újat nem tud már mondani.
ÁSZ-vizsgálat: hiányosságok a Miniszterelnökségnél
Ott??? Nem létezik. Ki van zárva, valami félreértés történt... vagy csak Domokos ászelnök sokáig volt a napon...
Alkotmányjogász: teljes a káosz az Európai Ügyészség körül
Ez az alkotmányjogásznak nevezett csúnya nagy fekete ember állandóan csak hazudik, nyalja a ner fenekét, egy szavát sem hiszem!
Finom kritikát kapott Matolcsytól az ország vezetése
Nem is tudja kimagyarázni a fidesz, miért csak a népesedés növekedése, az új gyerekek megszüleése a fontos neki és miért nem becsülik meg a már idősebb élő generációkat, miközben elvárják, hogy örök életükre dolgozzanak, Reméljük, hogy az egészségügy helyzete az orbán és a fidesz korosztályára is bumerángként visszaüt, nem csak a hétköznapi emberekre.
Donald Trump zároltatta a venezuelai kormány minden vagyonát
Ki ez a hígfosch ember, aki minden és mindenki felett rendelkezik? Arról nem beszélve, hogy más kontinensen, akár piti államokban is kinevel a nép hasonló, nagyon rossz karaktereket! Hova fog ez vezetni? Vagy majd a klímakatasztrófa hozza a megoldást??