colibri

A macedón sajtóban már azt találgatják, hogy valószínűleg Orbán Viktor szervezte meg Nikola Gruevszki szökését a börtönbüntetés elől
Felesleges találgatni, szinte 100% , hogy a fenti címben van az igazság. Én azon sem lepődnék meg, ha már tovább menekítették volna Magyarországról, míg sokan azt latolgatják, hogy hol tartózkodik, megkapja-e a menekült státuszt, vagy nem, már rég továbbítják a megfelelő országba, mondjuk putinkához. orbán nagyon dörzsölt és ilyen esetben nagyon tud kussolni. A háttérben közben nagyan aljas dolgokra képes...
Hernádi Zsolt újra felkerülhet az Interpol körözési listájára
Akármennyire védett mintaember, azért büszke lehet magára: nem mindenkinek sikerül felkerülni nemzetközi körözési listára... többször is... orbán barátja.
Hernádi Zsolt újra felkerülhet az Interpol körözési listájára
A magyar nemzethy ügyészség szerint nem történt büncselekmény... Hernádival büncselekmény...??? hát hogy a rákba történt volna... Ezek a narancsvezérek mind mintaemberek!
Orbán és Semjén kijelentései miatt Ukrajna bekérette az új, kinevezett magyar nagykövetet
Ezt a két szende, ájtatos manót a képen! ... a sunyi álkeresztény állatgyilkos még képes összekulcsolt kézzel ájtatoskodni... hányinger...
A szemét pénz és hatalom, a szálakat a kormány mozgatja
"csak itt New Yorktól vagy Nápolytól eltérően nem a maffia, hanem a kormány mozgatja a szálakat" Ebben a mondatban minden benne van. Magyarországon az állam a maffia, maffia állam van! A pénzt és a hatalmat mindenre kiterjedően orbánék központosítják.
„Mégis egy volt miniszterelnök” – a Fidesz magyarázza Gruevszki szökését
Ezen a Hidvégin nem látszik, hogy megannyi iskolát végzett, nem különb ez Halásznál se, ráadásul olyan budaigyulás filingje van.
Szerdán Belgrádban járt az Orbánt is szállító luxusgép
Pont ezt vártam..., hogy lekövetik a luxus magánrepülőgépet és valami hasonló derül ki... Lehet folytatni a hazudozást tovább!
"Magyarország ne védjen egy bűnözőt!' – A macedónok a szökött exkormányfő kiadatását kérik
@Horizont: A németek tudták, hogy orbán már tavaj megígérte neki, hogy befogadja, ha elítélik. A németek ezt már akkor elárulták, mikor a külügyér még se nem cáfolta, se meg nem erősítette, hogy itt van Magyarországon.
"Magyarország ne védjen egy bűnözőt!' – A macedónok a szökött exkormányfő kiadatását kérik
Azért az a hír nem semmi, ami már futótűzként terjed az interneten, hogy ez a bűnöző macedón az első éjszakát a körúton egy luxushotelban töltötte és azóta bevackolta magát az orbán házába!
Lehet, hogy most banánhéjra lépett orbán? Nem létezik, hogy minden következmény nélkül maradjon!
"Magyarországon van VIP-tranzitzóna?" – a Twitteren érdeklődött Sargentini a volt macedón kormányfőről, aki Magyarországon kért politikai menedékjogot
Csak mondja valaki, hogy kevés az iskolai végzettsége Sargentini asszonynak! Akinek a jelentése nem elég bizonyító erejű, az gondolkozzon el a tegnapi bejegyzésén. Tegnap ismét bebizonyította, hogy topon van a magyarországi történésekből és igen gyors reagálású, jó véleményformáló!
Hivatalos: nyomoznak Demeter Márta ellen
@Macskaszem: 09:20 Ma nálad a pont! Pontosan így gondolom. Szerintem DM, ha nem lett volna biztos a dolgában, bocsánatot kért volna. De nem tette! ...és ettől kezdve következik mindaz, amit leírtál. A férgek meg összezárnak, mint mindig.
Orbán macedón barátjának elvileg nagyon nehéz lenne megkapnia a menekültstátuszt
@Manhattan: Símán eldugja. Nem ez az első eset. Már gyakorlata van benne. Meg különben is: vannak tanítómesterei, példaképei...
Megerősítette a macedón belügyminisztérium is, hogy a szökésben lévő Gruevszki Magyarországon van
Megy a sumákolás ezerrel, összezárnak orbán a külügyérrel és a háttérben ugyanazt csinálják, mint amikor a baltás kiadatásáról az azeriekkel egyezkedtek.
Buktát csinálna Botkából Lázár
Lázárnak nagy feladat jutott, de bízzunk benne, hogy az ő modorával, múltjával, aljas, rosszindulatú viselkedésével, korrupt, ellenőrizhetetlen (sőt! több mint gyanus) magánvagyonával nem lesz ellenfél a szegediek által bevált Botkának, se a tisztességes, becsületes Márki-Zaynak.
Lázár ezzel a baromi nyomulásával jó esetben kontra hatást válthat ki a jóérzésű emberekben.
A macedón rendőrség szerint is Magyarországon van a körözött ex-kormányfőjük
Mindegy, hogy ki hol mit ír, ha orbán megígérte neki még mielőtt börtönbüntetésre ítélték volna, hogy menekültként befogadja, akkor keresztül viszi, ha cigány gyerekek potyognak az égből, akkor is! Nem újság, hogy bármit megmozgat az akaratának érvényesítése érdekében, törvényt hoz, akár visszamenőlegesen is. Semmi nem számít! Ez a történet nagyon hasonlít a baltás gyilkos kiadatására, vagy akár a Mol vezér Hernádi megvédésére a horvátok kiadatási kérelmének megtagadására!
Áder: Litvániát és Magyarországot infrastrukturális beruházások kapcsolhatják össze még jobban
Mi a frászt röhög ez a mindig savanyú Jóska = a bajszos szar, úgy néz ki, mint akit jól leitattak.
Videó: bohócorral gúnyolták Polt Pétert, a legfőbb ügyész kiviharzott a parlamentből
Ez az a fideszes, akit a sor elején elsőnek kell felelősségre vonni. Bocsi, nem ilyen finoman akartam kifejezni a véleményemet, hanem sokkal drasztikusabban, de ez nem változtat a lényegen.
Nagy dobásra készül Lázár, Botkát és Márki-Zayt arrébb tenné
@cikicakk55: Örülök a biztató híreknek. Köszönöm, hogy Te, mint hiteles vásárhelyi lakos adtál tájékoztatást. Tegnap este sikerült egy facebookos felvételt megnézni az orvosok melletti tüntetésről. Kitartást kívánok és bízzunk hozzá, hogy Lázár aljas furdalmányos viselkedése pont az ellenkezőjét fogja eredményezni, mint amire készül.
Államtitkár: elfogadhatatlan, hogy Európa szegényebb régióitól a gazdagabbak felé csoportosítaná át a felzárkózást segítő forrásokat
@justhpeter: 06:42 Egy az egyben leírtad, amit én is megtennék és mivel szó szerint így gondolom, ezért bemásolom a hozzászólásod második részét:
"Nos, faszikám, a pofátlanságodon túlideje lenne itthon széjjel nézned. Szerinted mi folyik itthon ? Pont az, amit emlegetsz Brüsszelben. A szegényeket leraboljátok és átvándoroltatjátok a lóvét a gazdaállatodhoz, Lőrinc baráthoz, Garancsihoz, meg a többi seggnyalóhoz.
Ugyanolyan gazember vagy, mint a többi seggnyalója Orbánnak !"
Nagy dobásra készül Lázár, Botkát és Márki-Zayt arrébb tenné
@cikicakk55: Bízom benne, hogy a vásárhelyiek többsége is veled azonos véleményen van, nem hagyjátok ezt a szuper eredményt, MZP győzelmét elveszni. Mi ellenérzelmű emberek nagyon örültünk akkor, hogy pont a vásárhelyiek érték el ezt a máshol is rég áhított változást. Szorítanunk kell, hogy a jelenlegi polgármester legyen kitartó a nagyon nehéz munkájában és elsősorban nektek , helybeli lakosoknak kell támogatásotokkal kiállni mellette, Isten őrizz, hogy Lázár, vagy emberei visszavegyék a város vezetését!
Nagy dobásra készül Lázár, Botkát és Márki-Zayt arrébb tenné
@papa.49: De legalább megpróbáltad. Egyébként, ha hót tisztességes lenne az a kastély és az utak sem magánutak, akkor miért ne mehetne el mellette egy földi halandó, igaz? Elvégre teljesen be van kerítve, magánbirtok háborítást nem tenne senki.
Nyaralni sem merne Magyarországra jönni Sargentini
...és milyen igaza van! Itt ezen a fórumon is milyen véres szájú hívők vannak, ezektől sok minden kitelik.