colibri

Balog Zoltán szerint Farkas Flórián milliárdos csalásán rugózni "burkolt rasszizmus" is lehet
Balog kijelentése/i már több, mint pofátlanság! Szerintem is nem is a fidess, sokkal inkább a cigány tesvíriség tartja őket össze.
Nemzetbiztonsági meghallgatás: Pintér a hátsó ajtón távozott
Az egyik a parlamenti függöny mögé bújik, mások a hátsó ajtón távoznak, az összese létező teret elzárják az újságírók elől, nehogy kérdezni lehessen őket, ... hát ilyen ez a fidesses úri világ!
Balog Zoltán: lényegesen javultak a gyermekes családok életkörülményei
Hajaj, meddig kell még ennek a Balognak a sületlenségeit hallgatni, meddig kell még elviselni ezt az embert, mint minisztert? Nálam már régen elszakadt a balog cérnája!
Majka elárulta, hogy miért nem veszi feleségül Dundikát
Majka? Ki ez a Majka? ...hogy fennhordja az orrát.. pedig ez a nő két gyereket szült neki és még a nevét is felvette! Nem vagyunk egyformák, én sose tettem volna.
A magyar állam támogatásával épülő bölcsőde alapkövét tették le Nagyváradon
Az orbán-konda teljesen úgy viselkedik és olyan döntéseket hoz, mintha a keleti országhatár nem is lenne ott és az erdélyi rész ide tartozna Magyarországhoz. Mintha Románia nyugati részén is orbánnak hívnák a min.elnököt és a fidess lenne uralmon!
Mészáros testvére is bekerült a szerencsések körébe
Ez a sok cigány,...ez nem igaz! Már annyi van belőlük, hogy nincsenek is kisebbségben.
...és micsoda feltörekvő újgazdagok? Mekkorát fordult a világ!
Nyomozás indul egy Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó céget érintő ügyben
Ez a nyomozás mészáros ellen olyan, mintha orbán ellen szólna. Ez kamu, lehetetlen, csak a közvéleményt manipulálják vele. Nem igaz belőle egy szó se!
A régióban egyedül az Orbán-kormány ment bele a kínaiak pocsék üzletébe
@1magyar: Te így gondolod, én másképp látom. Egy közösségben, ahova önként csatlakoztam, alkalmazkodni kell. Ez nem jelenti azt, hogy hagyom magam meghülyíteni, de az örökös harc nem vezet sehová. Kompromisszum kell! ..és ez nagyon hiányzik a magyar politikai életből is! Orbán megszokta. hogy mindenben! az van amit ő akar. Sajnos ezt hozta nekünk a 2/3. Csakhogy az EU-ban nagyobb, erősebb országok politikusai nem fogják hagyni, hogy orbán az csinálja, amit itthon elnéznek neki. Ha nem lesz egyezség, akkor kenyértörésre kerül a sor. Az pedig, ha orbán miatt/alatt következne be, az főleg orbán szégyene lesz, hogy nem tudja/tutdta konszolizálni a helyzetet.
A régióban egyedül az Orbán-kormány ment bele a kínaiak pocsék üzletébe
@1magyar: Nem láttad a héten a Békesi Lászlóval készült riportot? Ő két embert is megnevezett, de biztosan lehetne többet is találni, aki megfelelne. Azért, mert mások nem önfényezők, nem a saját maguk dícséretéből állnak és nem csókoltatják magukat idióta, nevetségessé váló öregasszonyokkal, még lehetnek jó kormányfők. Jobb helyen (más országokban) nem feltétlenül a miniszterelnökről szólnak a hírek 0-24-ben, orbánnak sem kellene minden lében 2 kanálnak lennie, a kevesebb néha több. Ha bármi érné, vagy ha nem ragaszkodna annyira a hatalomhoz, ami már beteges, nyílván előlépne akár a mostani "semmiből" az utódja, akit már nem orbánnak fognak hívni és nagyon nem baj, ha más lesz mint orbán.
A régióban egyedül az Orbán-kormány ment bele a kínaiak pocsék üzletébe
Na ugye! Orbánt is csőbe lehet húzni. Ezzel az üzlettel bebizonyította, hogy ő sem tökéletes, hibátlan és nem ő egyedelállóan és kizárólagosan az a politikus, akire az ország vezetését évtizedekre rá lehet bízni! Menjen nyugdíjba, sportot, focit írányítani, adja át a kormányrudat. Elég volt az ámokfutásából!
„Elhiszem, hogy tele a gatya” – üzente Bokros az Orbán-kormánynak
@Főlökött: 16:17 Köszönöm a magyarázatot. Így már érthetőbb.
Azzal nem igazán foglalkozok (főleg így utólag), hogy anno a mandátumát nem adta vissza és maradt EP képviselő, mert illendő, vagy sem, a magyar parlamenti képviselők is hasonlóan cselekszenek, pedig az itteni díjazást egy napon nem lehet emlegetni az eu-s keresettel. Szerintem Bokros is tisztában van azzal, hogy ő már nem kerül ki Brüsszelbe képviselőnek, ezzel is egyet értek. Különben úgy emlékezem, ő úgy került a politikába, hogy pénzügyminiszter lett belőle és beszippantotta az MDF, de igazán azóta politizál, amióta saját pártja van. A talán mérhetetlen Moma.
Az ellenzékkel, mszpvel kapcsolatos véleményeddel is egyet értek. Az mszp nagyon régóta mélyrepülésben van és már túl hosszú az az idő, amit túlélésnek lehet nevezni, Itt már inkább elbukásról, vagy hosszas agonizálásról beszélhetünk.
„Elhiszem, hogy tele a gatya” – üzente Bokros az Orbán-kormánynak
@Bástya Béla Elvtárs: 15:45 Persze, hogy a megszorítást senki nem szereti és nem kéri, DE! nem gondolod, hogy a rengeteg túlköltekezésnek egyszer kopp lesz a vége? Most hopp van, orbánéknak és holdudvaruknak már kánaán, 8 éve egyfolytában egyre biztosabban állnak a lábukon családostól, sőt, az ezt követő kopp esetén is bőségesen lesz mit aprítaniuk a tejbe. Aki most ennek tapsol és hosszabbítja az orbán-korszakot, lehetséges, hogy jó nagy megszorító csomagnak ágyaz be! Az eu pénzbeömlésnek is vége lesz és még újabb gazdasági válság is bekövetkezhet. Nem Bokrost kell szidni, ha más észnélkül elkúrja a dolgokat!
„Elhiszem, hogy tele a gatya” – üzente Bokros az Orbán-kormánynak
@Főlökött: Azt hogy értsem, hogy "most is neccesen van ott"? Hol? Elmagyaráznád? Köszi!
Szijjártó megdöbbentőnek nevezte, hogy Amerika 200 millióval támogatja a magyar vidéki sajtót
Ugyan számolja már össze mennyire rúg amit a nemzeti kormány eddig és folyamatosan áttalicskázott a határon túlra, aztán lehet megdöbbenni. A sportba beleölt milliárdokat, na meg a saját meggazdagodásusukat már nem is részletezném.
37 tanácsadó dolgozik Tarlóséknak – többen milliós fizetésért
Nem is értem, mi a túrót aggódnak egyesek, hogy a fidessen és orbánon kívül nincs más, aki vezesse az országot, mikor az utódoknak is lehet sok-sok tanácsadója mégtöbb pénzért és megy minden tovább, mint a karikacsapás!
Mellesleg Békesi László nagyon szépen megfogalmazta véleményét a mostani állapotokról, az LMP-ről és Szél Benadettről, mint miniszterelnök-jelöltről és azt is elmondta, hogy igenis vannak orbán után is szakmailag, emberileg megfelelő emberek, de sajnos nincs társadalmi támogatottságuk, vagy már nem Magyarországon dolgoznak.
Váratlanul leállt az egyik legnagyobb magyarországi webáruház - milliárdos csalás miatt nyomoznak
Többször is rendeltem tőlünk. Sosem csalódtam, gyorsan, flottul lebonyolították az értékesítést, szállítást. Sajnálnám, ha beigazolódna a Nav gyanuja.
Lázár: az ellenzék nem merte volna felépíteni a határkerítést
Lázár most azt hiszi jópofa volt, vagy legalábbis nagy okosságot mondott. Persze nem kétséges ez az övéi között. Miféle duma az, hogy az ellenzék nem merte volna felépíteni a határkerítést és nem merné lebontani azt. Honnan tudja, belelát a fejekbe? Vagy csak neki is le kell adni a kötelező rugást az ellenzékbe? Közelednek a választások. Ezzel együtt az időzített hazug mocskolódások, karaktergyilkolászások. Itt az ideje, hogy a visszájára forduljon már! Egy q.va nagy méretes pofon a fidessnek és főleg orbánnak már nagyon kijárna!
Schmitt Pál így képzelte el magának a 70 éves Orbán Viktort
Ahogy a képről látható, szinte felismerhetetlen ez a kivénhedt csaló, akármilyen jó anyagiak között él, le van rongyolódva rendesen. Még 20 év a kilencvenig?? ... hát nem úgy néz ki...
Semjén Zsolt: A jobboldalon van emberi minőség, a baloldal olyan, mint egy tál skorpió
Egy tál skorpió... mondja a kereszténynek hazudott, a jóléttől elhájasodott szemét. Kellene csak egyetlenegy igazi skorpió a gatyájába, többet nem hallatná a baromságait és az állatok is megmenekülnének a fémgolyóitól.
Három nappal halála előtt üzent az Orbán-vagyonok után nyomozó újságíró – Hátborzongatóan érvényes minden szava
Kevés dolog van, amire jobban vágynék, mint azok a bizonyos következmények minél hamarabb eljöjjenek!! Fogy az idő, nem csak a magyar népnek, de remélem orbánéknak is!
Orbán ismerőse, a török Adnan Polat vette meg a Közvágóhíd területét
Megvan! Ez a török cimbije, akivel februárban lefotózták a ketvégi stadion lelálátóján. Szigorúan magánprogramként!! Ennek a féregnek azért kell a kormányfői pozíció. hogy ennek a leple alatt összebizniszeljen a sok kétes milliárdossal! Ez a kis szende nem módos ember, aki sosem volt és nem is lesz...!!! http://24.hu/belfold/2017/02/21/orban-maganpr...
Nyilatkozott Schumacher állapotáról a család egyik barátja
A családja helyében én is szóról szóra ezt nyilatkoznám. Reménykednék és várnám a csodát. Legalábbis ezt mondanám az érdeklődőknek.
Visszatér az Echo Tv műsorvezetője, Jegyes-Tóth Kriszta
@human: A Kossuth rádió reggeli műsorát viszonylag gyakran hallgatva el szoktam gondolkodni azon, hogy pl a hírolvasók elhiszik-e azt a tömérdek orbáni hazugságot, amit félóránként lenyomnak a hallgatóknak. Nem beszélve a riporterekről, akiknek tuti le van írva, hogy mit kérdezhetnek alanyaiktól, ezeknek nincs saját véleményük a témáról? vagy mindennel tudnak azonosulni, amit ott megkövetelnek, elvárnak tőlük? Nekem nem tudnának annyit fizetni, hogy tudjak azonosulni...
Visszatér az Echo Tv műsorvezetője, Jegyes-Tóth Kriszta
Jó gyomor kell a fidesses médeákban dolgozni. Már nagyon régen láttam, de ezek szerint neki van hozzá gyomra. Sosem fogom megtudni az igazságot, mert soha nem nézek Echo tv-t.
Kiszel Tünde a melleivel köszöntötte hétezredik követőjét
Hiába öregszik, agyatlan magamutogató marad, amíg csak él.El nem hiszem, hogy van akinek igénye van rá.
Lázár Jánossal együtt fotózták le egy belvárosi étteremben Tiborcz Istvánt
Régi kapcsolat, nagy bizniszek. Olyanok ezek, mint a fonottkalács, vagy inkább mint a polip. Egy jó nagy méretes polip...
Kovács László szivárogtatott: megállapodott az MSZP és a DK
Annál undorítóbb, rámenősebb, erőszakosabb műsorvezető nincs, mint a közrádióban, amikor ellenzéki politikust kell vallatni! Ember legyen a talpán, akit nem forgatnak ki a szavaiból, gondolataiból. Hányni lehet tőle! Ma is hallottam.