colibri

Orbitális hazugságokat és pálfordulásokat nyelnek le Orbánnak a rajongók
Itt nem csak orbán abnormális, az őt hatalomban tartók ("rajongók") még orbánt is alulmúlják. Tölcsérrel nem lehet észt önteni senki fejébe, sajnos sokan szívunk miattuk. Nem véletlen, hogy a fővárosban nem szavaznának a fidessre és a szavazóik zöme a legkevésbé tanult emberekből áll. Ez a tény azért beszédes!
Orbán Tusványoson: Soros évente egymillió migránst akar az EU-ba hozni
@Jozefina: Nem távolodnak el, mert annyira azért mégsem normálisabbak. Amíg a csatornák nincsenek elzárva és mindenféle kanálisan folyik/ömlik a zsé, addig kitartanak. A csapokat meg nem zárhatja el az övéitől, mikor azok tudják, hogy a feljebb levők mennyivel többet lopnak!
Gigantikus Kósa-Harrach vitát rendeztek Tusványoson
Látom, Tusványoson jelen van a fidess színe java. Egyáltalán maradt itthon valaki a vezérkarból, képviselőkből és polgármesterekből? Túlságosan türelmes a román kormány.
Tocsog, fürdik, dagonyázik a gyűlöletben a kormány
Csak egyszer végre már bumeráng módjára minden gyűlöletpolitikájuk visszacsapódna rájuk.
Orbán katonákat küldene Líbiába
Éreztem, hogy ma reggel orbánveszély- fenyegetettség miatt nem szabad bekapcsolnom a rádiót. Holnap tesz rá még egy szenesmozdony lapáttal. Ott lesz Tusványoson, ahol baromi elmés gondolatok jutnak eszébe.
Gusztus István fb, maximálisan egyetértünk, bárcsak a többség is látná...
Rogán visszatámad: a feleségének saját jövedelme van, Juhász drogos
Kapja be Rogán az öreg Rubovszkyét, aki kiállt a bűnöző mellett, ja, hogy már nem él? akkor kapja be orbán a rogánét, mert nagyon egymásban tartják azt a bizonyost. Juhásznak igaza van, tolvaj bűnöző mind!
Fesztiválkörkép: meglepő, van egy KDNP-s, aki a Soundra esküszik
A kisvárdai fesztivált találom nekivalónak, míg a Soundon úgy képzelem el, mint egy fekete bárányt a nagy fehér birkanyájban és mondom ezt úgy, hogy még egyik helyen sem jártam, csak a Soundról láttam a tv-ben.
CT-vizsgálatra szállítás közben halt meg a külföldi beteg
@nemkati: Balog még nem annyira vén, 59 éves, papnak még bőven megfelelne (ha nem lenne olyan, mint amilyen miniszter). No, ezt jól elmagyaráztam, de azért érted.
“Ez az alak egy morális nulla, a törleszkedés, a hízelgés mintapéldánya” – Keményen kiosztotta Balog Zoltánt a vallástudós
Az első pár szóból egyből tudni lehetett, hogy balog csúcsminiszterről szól az írás. Tökéletesen jó írás, minden szava igaz, érdemes elolvasni.
Nem mondott igazat Balog Zoltán a CT-készülékről egy orvos szerint
Ez a semmihez nem értő, ráadásul hazug= orbán csúcsminisztere. Egy nagy nulla.
Csak átmenetileg lanyhul a Fidesz negatív plakátkampánya
Száradjon rájuk a vastag bőrük, az elnökségre is, meg a kampánycsapatra is, sőt a támogatóikra az utolsóig.
Rubint Réka újra oltár elé áll
Gáspárék, Schoberték, mind hülyék ezzel az újrázással. Jó dolgukban, vagy kínjukban már nem tudják, mit csináljanak.
Közeledik (?) a választás, Budai újra elszámoltat – az már úgy bejött neki
Bár ne hallottam volna eszmefuttatását. Ez az ember olyan buta, hogy betonba lehetne verni. Igaz, a fidessben sokan vannak hasonlók és orbánnak nagyon jók. De, hogy a választóknak mi tetszik ebben? -na ezt soha nem fogom megérteni.
Ördög Nóra kiakadt: nem tudta eldönteni, csokit lát vagy kakit
Ha a szemével nem tudja beazonosítani, hagyatkozzon az orrára! Egyből kiderül. hogy mi az, ami barna.
Sarka Kata is a dugóban ragadt az M7-esen
Ez a Sarka elég sokat unatkozhat, mert állandóan gyártja magáról a szelfiket.
Enyhítik a családok adóterheit: éves szinten 420 ezret spórolhatnak a kétgyermekesek
Úgy látom, Rétvári is hízásnak indult a nagy jólétbe, már lassan utóléri dagadt főnökeit, semmilyenzsoltot és orbán gt.
Csendben ejtette a Fidesz a keményen dolgozó kisembert
@Jozefina: Ennyi pénz egyetlen kormánynak sem állt rendelkezésre, mint az elmúlt fidess-kormánynak és mégsem lépte meg. Helyette saját magukat tömték, meg orbán hülye kedvtelésébe pumpálták a rengeteg pénzt. Ha az uszítás, karaktergyilkosság helyett másképp kormányoznak, tényleg hosszú ideig uralkodhatnának, de jelenleg nagyon csúnya véget vízionálnak orbánéknak.
Tarjányi Péter a hamburgi és a Kövér László által vízionált magyarországi zavargásokról beszélt (video)
@human: 14:35 Mindezek mellett ne feledkezzünk meg a magas fokú fegyverkezésről sem. A TEK után a köteles féle parlamenti őrség, a déli határ menti felállás és leújabban a honvédség katonai kiadásának növelése, hova vezet ez?
Rétvári: Magyarország egyre inkább családbarát országgá válik
Élő példákat tudnék felsorolni, mennyire NEM családbarát a kormány politikája!
Győzike visszasírja a 30 kilóval könnyebb Bea asszonyt
Bea beteg és a plussz súly a betegsége velejárója. A szemöldöke és a lányáé úgyszintén/!/ eszméletlenül randa. Győzőnek az agyát kéne lecserélni, de mivel nem lehet, egyre hülyébb lesz!
Zimány Linda jól megszórta az Instáját szexi görögországi képekkel
Inkább az alakját mutogassa, mert a feje már az utcai magyar átlaggal sem ér fel. A teste még egy darabig hozza a formát, elvégre rengeteget költ rá, hogy ellensúlyozza az évek múlását.
ATV: felfelé bukhat Kósa?
Kósa pocsék frakcióvezető, még pocsékabb interjú-alany, szerintem polgármesternek sem volt jó, egyedül orbán s.ggnyalásában kiváló.
Lázár: A felcsúti kisvasút nem Orbán vagy Mészáros miatt épült
Mi a túró szükség van a lézer féle kormányinfóra, ha az egész csak agymosás és hazugság? Legalább nyáron szünetelnének és békén hagynának minket. Lázárnak -ha majd egyszer elérjük, hogy elkussol - a száját külön kell agyon ütni.