colibri

Vádat emeltek Mengyi Roland ellen - évekre lecsukhatják a fideszes politikust
Mi tart/ott ennyi ideig? Lebukása óta is ott pózol a parlamentben. Bezzeg Gulyás Mártont 3 nap után elítélték! ...és Simonkával mi lesz?
Áder a Trefort-szeparéban: Jól elkülönítik az államfőt a gimnáziumban
Ez a látogatás/előadás is a fidess erőszakosságát igazolja. Tudható volt, hogy válogatás nélkül nem engedik össze a diákokkal, így meg pláne semmi értelme az egésznek.
Tiltakozó nyilatkozatot adtak ki a tanárok, mert Áder az iskolájukba látogat
Nem kéne erőltetni azt az előadást ÁJ, különösen a csúfos CEU törvény után, aminek még nincs vége! Horgászni kellene inkább, az talán hasznosabb...
Orbán Viktor zsebredugott kézzel kinevette az őt kifütyülő tbiliszi fiatalokat
Vigyorgott, mint a vadalma, úgy tett, mintha nem is neki szólna, pedig milyen szééép volt az a füttyszó a grúz fővárosban..
Nincs négy CEU, Kósa elkavarodott
Elkavarodott... nem: megzavarodott... de nem most... már nagyon régen. De az is lehet, hogy születési hiba történt.
Szijjártó: A kormányzat el akar bizonytalanítani, meg akar félemlíteni mindenkit
"hatalmukat féltő és ahhoz foggal-körömmel ragaszkodó balliberális erők" Mi van? Ugye, ezek saját magukról beszélnek? Ki is az a személy, párt, aki még egy ciklust, meg még egyet, meg még, még, mindhalálig uralkodni akar a magyar népen? Aki már eddig is felforgatta az egész országot és minél tovább marad, annál inkább tönkretesz mindent? Na pontosan ezek azok, akik féltik a hatalmukat és foggal körömmel, új alaptörvénnyel, megváltoztatott választási törvénnyel, Polt főügyésszel ragaszkodnak hozzá!
Ez a legalja: a rózsadombi zuglói fideszes képviselőjelölt és az alpolgármester önkormányzati lakással próbál szavazatot vásárolni hétvégére!
Hányunk a fidesstől, hányunk a fidessesektől! Tolvaj csalók! Ezért nem rekesztik ki magukból Farkas Flóriánt, mert nem különböznek tőle! Egykutya mind!!
Lázár: “A munkából élők költségvetése lesz a 2018-as"
Nem tudom miből van ott a kormányinfón a plafon, hogy a hétről hétre elhangzó rengeteg hazugságtól nem szakad a fejükre!
Hamisítással vádolják a NAV-ot Győzikéék
Ismerős volt Angyal József neve, már hallottam valahol. Utána néztem. Angyal József okl. matematikus, szoftverfejlesztő, okleveles könyvszakértő, Igazságügyi adó- és járulék szakértő. Ezek után érdekes lesz, ha mint szakértő szembe megy a véleménye a Navval, igazságügyi szervekkel. Egyébként az bárki mondhatja, hogy ártatlan, mert nem szándékosan bűnözött, de ki hiszi ezt el pont Gáspár Győzőről?
Kósa a civileket ekéző sajtótájékoztatóján összevissza kamuzott a norvég alapról, és miután jeleztük, hogy nem mond igazat, már nem is engedett kérdezni
Égett volna, mint a rongy, mint már annyiszor, de annyira idióta, hogy fel sem tudja fogni a helyzetet. Csak ismételni tudom magam, tuti Debrecen városvezetését sem tudta ellátni, mások tették helyette, mert jó fideszes!
Rabszolgamunka-törvény jöhet
Örülök neki, hogy hallunk a magyarnál sokkal jobban fizetett dolgozókról és a 80% nettó, vagyis 20% elvonás itt egy álom, sohasem érjük utól. Pedig mióta kergetjük a nyugati jólétet? Nagyon régen. Persze, ha Erdogan, Aliev, Putyin és társai a példaképek, akkor az unokáink sem fogják megérni a jobbsorsot. Sajnos!
Rabszolgamunka-törvény jöhet
Nem értem, a mai dolgozói társadalom nem veszi észre, hogy mennyit romlott az összes munkakörülmény orbán kormányzása óta? ..és akkor még nem beszéltem arról, hogy kussolni kell a politikai nézetről, mosolyogni az összes ner-párti főnök képébe minden baromság ellenére.
Lehet, hogy az utóbbi időben nőttek a bérek, de még ígyis nagy az elmaradás, alulfizetettség a legtöbb területen.
Gyurcsány: olyan szelek fújnak, amik összedönthetik az orbáni világot
@SystemError: Amit írtál, azzal egyetértünk, de van egy valami, amit szóvá kell tennem. A nicked mellé olyan képet választottál, amitől/akitől annyira rosszul vagyok, hogy erőltetnem kell magamra a hsz elolvasását. Ez az MMA fekete/fehérhajú vezér látványa pláne nem tesz jót éjszakára, 1szóval jobb volt a régi...
Gyurcsány: olyan szelek fújnak, amik összedönthetik az orbáni világot
@grincss: Nekem mindegy, orkán vagy fuvallat, csak jöjjön és dűtsön-borítson gyorsan!
Emberi tragédiákon át vezet az út Orbánék leváltásához - Interjú Sallai Róbert Benedekkel (Lehet Más a Politika)
@Béla333: Ha nem állok össze bűnözőkkel, akkor soha, semmilyen körülmények között nem teszem! A saját cég az saját cég, magánügyem. Ez meg politika, ahol a cél érdekében sajnos engedni is kell olykor, hogy kompromisszum szülessen.
Emberi tragédiákon át vezet az út Orbánék leváltásához - Interjú Sallai Róbert Benedekkel (Lehet Más a Politika)
Sajnálom és megértem. Azokat pedig kevésbé, akik nem engednek a saját kevélységükből, konokul nem egyezkednek, alkalmazkodnak senkivel, nem látják be, hogy magukban semmire se mennek. (és ez vonatkozik az LMP-re is). Pedig, nem hiszem, hogy lesz még egy pártnak ilyen szerencséje, mint fidessnek, hogy egyedül 2/3-a legyen, tehát koalícióra kényszerülnek, mint más országokban természetes.
Dárdai szerint a jelenlegi rendszerben kidobott pénz a stadionokra és az utánpótlásra költött milliárdok
Végre, egy Berlinben focival foglalkozó magyar szakértő kimondta, amit itthon senki nem mer. Sőt, minél sz..abb a magyar foci, annál inkább nyomják bele a milliárdokat!
Sokan csalnak azzal a módszerrel az országban, amivel Győzikééket gyanúsítják
Biztos csak akkor lesz, ha már jogerős bírósági ítélet rendelkezik a börtönről. Az még nem most lesz.
Gáspár Győző: Ártatlan vagyok
Győző, ehhez a mostanihoz még hozzáteszik azt a másfél év felfüggesztettet, amit az előző adócsalásért ítéltek! Mire visszakapod a szabadságod, már elfelejtenek az emberek, sómen!
Lomnici: Soros emberei irányítják a 444-et?
888? Lomnici? Jujj, ennek a cöfös fityeszes jogésznek elment az esze! Ezek már beleőrültek Sorosba.
Török népszavazás: győztek az igenek, vagyis Erdogan
Botrányos ország, botrányos elnök. Ráadásul orbán jó cimborája. A török nép meg rettenetesen buta.
CEU-törvény: szerdán küldhetik el az alkotmánybírósági beadványt
@Béla333: vagy bármelyik más ellenzéki pártot. Most még fontosabb lenne, hogy egyfelé húzzanak orbánnal szemben!
CEU-törvény: szerdán küldhetik el az alkotmánybírósági beadványt
@Béla333: Megmagyarázta. Azzal, hogy az AB is orbán embereiből áll és ugyanúgy fog dönteni, mint orbánék és Áder. Azért, mert a feltevésük első része igaz, még nem lett volna szabad kilógni a dk-nak sem az ellenzéki sorból. Ez nagy szemétség volt Gyurcsányéktól.
Observer: Orbánékat váratlanul érte a reakció
fb Hermon Mihranian: Teljesen elképzelhetetlen, hogy a mostani tüntetésekhez nem kell semmiféle soros-támogatás, inspiráció, egyszerűen soros nélkül is tele van a magyar nép nagyobbik részének hócipője a fidesz-kormány lassan 8 éve tartó teljesítményével?? Ez a sorosozás már agybetegség egyeseknél, de Orbánnál már gyógyíthatatlan!
Sorosozással reagált a Fidesz a röszkei tüntetésre
A legjobb bizonyíték az emberek nagyfokú butaságára/butítására, hogy a rezsicsökkentés kamuja után ezt az igaztalan, agyatlan sorosozást is ugyanúgy benyelik. Birkábbak a birkáknál.
A 2018-as választás bojkottjára szólít fel Schilling Árpád
Okos ez az ember. Már korábbi megszólalásaival és utóbbi videoüzenetével is bebizonyította. Az igazi demokrácia többpártrendszerrel működik és ha a fidessen kivüli pártok bojkottálják a választást, akkor orbán minden megmozdulása SEMMIS! Így lehetne normális választási törvényt kikényszeríteni a fideszből!