colibri

Az F1 előre tudta, hogy ki nyeri a Kínai Nagydíjat
Nos, pont ezért cseppet sem érdekes, sőt unalmas már egy ideje az összes F1 futam. Mivel nem vagyok és sohasem voltam Hamilton szurkoló, már nem nézem a versenyeket.
Semjén: a Notre-Dame leégése apokaliptikus értékvesztése Franciaországnak
Ennek a dagadt disznónak ( aki egy a fideszesek közül) feltétlenül meg kellett szólalnia? Beszéljen inkább a plagizált érvénytelen diplomájáról, vagy arról, hogy hogyan áll az általa kilőtt magántulajdanú rénszarvas kilövésének az ügye! Remélem a guta üti meg rövid időn belül ezeket a túl jómódú, hirtelen meggazdadodott túlhízott disznósajtokat.
Ma összeül a szerb és a magyar kormány
Összeül a két vezér, akiket a szavazóik nagyobb része útál. Tüntetnek ellenük, mert minimum ezt érdemlik, de olyan vastag bőr van rajtuk, hogy minden kritika lepereg...
Először szólalt meg Orbán magánrepüléseiről Csányi Sándor
@görbetükör: Úgy fizette az ki, mint te, vagy én. Csak az a különbség, hogy mi nem is repültünk. Nem vagyunk repülős viki!
Először szólalt meg Orbán magánrepüléseiről Csányi Sándor
Csányinak nagy kár volt megszólalnia, ki kérte, hogy most (ennyi idő elteltével) magyarázkodjon, igazoljon. Kilóg a lóláb, sőt, már nem csak a ló lába! Csak hazudni tudnak, hiteltelenek, fújjjjj! Hányinger az egésztől!
Orbán Viktor ma azt tesz az oktatás rendszerével, amit akar
@CsipkeRózsa: Remélem a májusi választások eredménye már most azt hozza, hogy maradjon gondolati szinten az összes uralmi törekvése... Nyugaton már kezdenek elgondolkodni azon, mit jelenthet mindenkinek az illiberalizmus elterjedése.
Orbán Viktor ma azt tesz az oktatás rendszerével, amit akar
Nem csak az oktatás rendszerével, hanem minidennel itt az országban. Sőt! Akkora kapacitással rendelkezik, hogy már nem éri be a hazai intézkedésekkel, hanem EU-ban is ő akarja megmondani a tutit. Remélhetőleg lesznek ott, akik útját állják, nagyon nem kellene hagyni kibontakoztatni a beteg elméjét.
EP-választás: az államtitkár szerint, ha nem a Fideszre szavazunk, kenyér se lesz, csak migráns
Jó sok hülye kormánytaggal és kormány-közelivel vette magát körül orbán, mint csapból a víz, mind ugyanazt fujják. Az eszükbe sem jut, hogy már 10 éve mindent ellopnak és elvárják, hogy még mindig csak pumpálják beléjük a rengeteg eurót, amit ők zsebretesznek, miközben a vidéki gazdálkozókra hivatkoznak.
Kásler: "a közös cél a magyar lakosság egészségének megóvása"
Kamu duma, hazugság! Az únió által támogatott vastagbél-rákszűrés sem indult el már évek óta! Csak az őket jól kinyaló Szandinak nyomják a milliókat semmire!
Egymillió forinttal támogatja Szandi új lemezét Kásler Miklós
Ha nem fideszes lenne és lenne a pofáján bőr(!), akkor el sem fogadna egyetlen forintot sem! De neki már a pályája is úgy indult... nem igazán egyenesen...
120 perces késések vannak a Budapest-Szolnok vasútvonalon
Felsővezeték szakadás, zárlat rendszeresen, felújított vonalakon. Ez a MÁV. Bizonytalanság, nagy rakás sz.. az egész.
Háromszáz rendőrjárőr hiányzik Budapestről
Kevés a rendőr, elmennek a "szakmából". Nincs elég orvos, gyerekorvos, eü dolgozó, pedagógus, mindemellett egyre többen távoznak nyugatra munkát vállalni és ÉLNI. Erről az orbán állam tudomást sem vesz, csak minden szócsövön fújja a migráncs-akciótervet. Nem számít nekik, hogy nekünk mennyibe kerül az a sok blődség, amit csak a plakátokra felhordanak. Ha mi nem változtatunk, orbán egyre mélyebbre visz a mocsárba. Ő sem örökéletű, de visszatekintve is láthatjuk, mennyi kárt okozott már az országnak. ...és még mennyit fog, ha felelőtlenül ráhagyjuk...
Fidesz: jó a fogadtatása Orbán hétpontos akciótervének
Ha a fidesz mondja... na akkor biztos hazugság. Persze fidesses berkekben 100% ez a valóság. Csak azt felejtik el, hogy attól, hogy csalnak, lopnak, hazudnak, még ők vannak kevesebben!
Orbán 3019-ig tervez
@papa.49: 17:03 Nagyon szeretném, ha úgy lenne, ahogy írtad! Tudod, fogy az idő/nk...
Az olaszliszkai lincselő osztozna az áldozat családjával
Mi az, hogy osztozna?? Hol van ez az összeg a ténylegesen megítélt kártérítéshez? Egyáltalán mikor akarja kifizetni a teljes kárt?? Sose engedném ki a börtönből, ott rohadjon rá a műanyag lakat!
50 milliós, német rendszámú Mercedesben fotózták le Orbán vejét
Bexarás, csak nem rózsafűzér lóg előtte a tükörre akasztva a nemzet vejének...??? Bár volna neki miért imádkozni, az nem vitás..
Tarlós megosztott egy nagy titkot Karácsony Gergelyről
Kit érdekel a buzeráns fidesses titka? Ezzel is csak lejáratja magát. Már megmondtam, hogy kár volt neki megöregedni, napról napra hülyébb lett!
Akit csak Korda Gyuri bácsi láthatja meztelenül
Q.va nagy élmény lehet a most 66 éves Klárikát meztelenül látni...
Tarlós ismét nekiment Karácsonynak
Szokásos fosch fideszes hozzáállás. Kampányban az a fidesznek a programja, hogy alázza, szarba tapossa az ellenfeleit. Eddig Puzsért alázta, amióta felhomályosították, hogy annak csak 5%-os támogatottsága van, rájött, hogy Karácsony az ellenfél. Ezért kár volt Tarlósnak megöregednie, hogy olyan hülye maradt, mint a s...
Tarlós szerint Karácsonynak gyanús kapcsolata van a Fidesz egy részével
Karácsonynak van jelene és jövője is, még ez a vén Tarlós igazán visszavonulhatna már. Unalmas, kínos és leginkább visszataszító stílusú ember.
3000 török muszlimmal épül az erős és büszke Magyarország
@picike1: 17: Csak azt nem értem, a kérdésedet miért F__Viktornak teszed fel a török építőmunkásokkal kapcsolatban, szerintem neki semmi köze ehhez a döntéshez. Azt, hogy "mi lesz itten???", arra ember nem tudja a választ., Egy biztos, jogosan, vagy jogtalanul de orbán sorba nyeri a magyarországi választásokat, aminek pl következménye ez a török vendégmunkás-beteleptés is.
Orbán rendszerváltoztatást szorgalmazna az EU-ban
Ott Felcsúton, na ott szorgalmazzon bármilyen változtatást, a saját stadionjában, meg a fociban! Az EU-t hagyja békén, mert ha sokat ugrál, egyre nagyobbakat fog kapni a pofájára. Magának miért nem tartja be, hogy nix ugri-bugri??
Weber: ha nincs jogállam, nincs pénz
@Szerencsi Irma: Nem! Ne csináljunk már úgy, mintha csak a mostani ellenzék lenne "kergebirka társaság", aki bohóckodik és méltatlanúl viselkedik... Fideszes empátiával hamar elfelejtjük, hogy milyen volt kedvenc vezetőnk ellenzékben a parlamentben! Csak egy picikét vissza kell gondolni, de ha nem megy segít a Google! Kordonbontás, kivonulások, stb.. minden megtalálható egy kis keresgéléssel...
Weber: ha nincs jogállam, nincs pénz
Érdekes! Kövér a parlamentben önhatalmúlag hajtja végre retorzióit, az ellenzéki képviselők teljes havi jövedelmét lekpcsolja, anélkül, hogy valaki figyelmeztetné, hogy ejnye-bejnye, ezt nem kéne... Bezzeg a német vezető jelölt belengetett sárga, piros lapjaitól milyen rosszul vannak egyesek, pedig anélkül, hogy szimpatikus lenne ez a Weber, ebben a témában jól gondolkodik. Már így is rengeteget elnéztek a jogállamiság eltaposásáról, ideje dumálás helyett cselekedni is!
Németh Szilárd Brüsszel-elleni szabadságharcra buzdított
Hát ez jó! Orbán nem győzte írni a bocsánatkérő leveleit az EPP tagpártjainak, de kár volt, mert a szapulást átvette tőle bayerzsótika, rezsidisznó meg egyenesen Romániáig ment Brüsszelt szidalmazni! Legjobb úton haladtok a saját végetekhez.
Vajna Tímea: idén szerettek volna közös gyereket Andy Vajnával
@human: Sokakat érdekelné ez a téma, de szerintem sosem tudjuk meg az igazat. Már eleve ismeretlen a házassági szerződésük, ami az öröklést is befolyásolja. Egy másik kérdés ebben a fideszes stóman-országban, hogy ki az igazi tulajdonos és akkor nem beszéltünk még Vajna rengeteg üzleti érdekeltségéről, ami mind Amerikában, meg ki tudja hol van. Szerintem Timike sem tud eligazodni ebben a labirintusban, nem hogy egy kívülálló.