colibri

Halaszthatja a döntést a Néppárt a Fidesz tagságáról
Van aki úgy gondolja, hogy nehéz az élet az EPP-nek, mégis, úgy tünik, mintha a fidesznek lenne nehezebb. A fidesznek kellett azt hazudnia, hogy saját tagságát függesztette fel, a fideszt és orbánt hagyják ki a döntéshozatalból, olyan se bent, se kint, de inkább kinti állapot, szóval ezzel a döntés elodázással csak időt adnak neki, hogy menjen magától amerre lát.
Még nem zárják ki a Fideszt az Európai Néppártból
A németek indoklása az év legjobb vicce! "óvott attól, hogy a Fideszt elhamarkodva, véglegesen kitessékeljék az EPP-ből". Mi az, hogy elhamarkodva?? Ezeknek nem volt elég a 2013-as!! tavares-jelentés, utána a sargentinié, az összes felmérés, mutató, ami mind egytől egyig romló tendenciát mutat... Megáll az ész! Tűrjenek csak még ennek a zsebbe nőtt kezű parasztnak!
Más a helyzet, ha direkt tartják felfüggesztésben. Az lehet jobb, mintha kidobnák. Így ki van iktatva orbán a döntéshozatalból, topog egy helyben, se kint, se bent. Kérdés, hogy ez az állapot meddig felel meg neki.
A győri ellenzéki összefogás jelöltjeként nyerő önkormányzati képviselő is a fideszes polgármesterjelöltet támogatja
Tudjuk! Karácsonyról is azt harsogták idióta kampányukban, hogy nem alkalmas főpolgármesternek. Mintha Tarlós már az anyja hasában főpolgármester embrió lett volna! Aztán Karácsony rácáfolt! ...és végre egy fiatal, energikus, zöld főpolgármestere van Budapestnek. Győrre is ráférne már a váltás! De előbb-utóbb vidéken is le fog esni a tantusz a választóknak, ahogy 2019. október 13-án a fővárosiaknak és sok nagyobb városi szavazónak már sikerült.
Megszívatták Gyurcsány Ferencet a patikában, beteg lánya járt a legrosszabbul
Amit január 1-től "újítottak" az e-recepttel kapcsolatban, az pontosan a BKV e-jegyek bevezetésére hasonlít. Nincs normálisan kidolgozva, nem működik és nincs megfelelő tájékoztatás. Azért az mégis elég furcsa, hogy még nem kereső diák gyermekének a szülő nem kapja meg első próbálkozásra a gyógyszerét, vagy pl valaki a családtagját ápolja akár évekig is! - de a gyógyszereinek hozzáférését qrvára megbonyolítják, megneheztik. ...és nincs mindenkinek e-személyi igazolványa.
Orbán Viktor megkezdte indonéziai tárgyalásait
Jééé, mit látok? Döbröginek új frizurája van! Kakadu lett belőle. Akkor most a külügyminisztetét majmolja?
Áder Jánosék 28 milliós elektromos luxusterepjárót vettek
Ez a hír is azt támasztja alá, hogy a politikai elitben nem csak Schmittpalkó él az "ami jár, az jár" lehetőséggel, ragaszkodnak a legnagyobb luxushoz és természetesnek tartják saját maguk számára. Ez nem csak a gépkocsi használatra vonatkozik, hanem mindenre!
CÖF: Retardált, hataloméhes fiatalok lephetik el az országot!
Érdekes! Itt, ebben az országban akinek csak egy morzsányi köze is van a politikához, az mind kivétel nélkül a hatalomszerzést tekinti céljának. Egyedüli kivétel a fidesz, hiszen őket nem érdekli a halalom. Kizárólag a hatalom megtartása, a "megcsinált" 2/3, aminek meglétéért minden eszközt bevetnek és azután mindent, szó szerint! azt csinálnak, amit csak akarnak!
Szavazzon Ön is! Kinek van igaza a gyöngyöspatai ügyben?
@Csizmás Kond: Bízom benne, hogy a bíróság jól kivizsgálta ezt az egész szegregációt. Azt viszont nem tudom megítélni, hogy az egy tanulóra jutó másfél millió ft mennyire helytálló, de az a véleményem, ahhoz, hogy tudjuk, miért érzik magukat szegregáltnak, azt ki kellene próbálni! Ha te is kipróbálnád, nem tennél fel ilyen kérdést és más lenne a véleményed az egészről!
Szavazzon Ön is! Kinek van igaza a gyöngyöspatai ügyben?
Nemzeti konzultáció Hír-tv módra! Csak orbánnak tetsző válasz lehetnéges.
Szavazzon Ön is! Kinek van igaza a gyöngyöspatai ügyben?
@Csizmás Kond: Már hogy menne egyetemre, amikor alapfokú végzettsége sincs, de a pénznek ezer helye van mindenkinél, aki nem dúskál benne, mint orbán és bandája. Nem mindenki keres annyi ésszel annyi pénzt, mint a Mészaros család...
Semjén: a Vatikán tartja a Néppártban a KDNP-t
Azért az érdekes lesz, ha külön válnak, meg az a Harrach-kijelentés is, hogy a kdnp-nek meglenne az 5%-os választási bejutási küszöb is... Van ám önbizalmuk rendesen.
Luxusbörtönben raboskodik a fideszes Voldemort – ez is börtönbiznisz?
Igazi protekciós hely lehet ez a Kecskemét! Oda épült a Merzedes-gyár, híres a kórháza is, állítólag ott látják el a komondoron átesett és megsérült feleségeket és most még a legújabb hír szerint a börtön is csupa VIP ellátást nyújt. Mennyi pozitívum egy városban!
Újra gyengül a forint
Inkább ezzel kellene foglalkozzon a döbrögi minielnök, ahelyett, hogy állandóan a rádióban osztja az észt.
Feljelentették Orbán Viktor
Ez rendben is lenne, csak előbb likvidálni kellene polpotot a székéből.
Orbán szerint egy centire volt attól a Fidesz csütörtökön, hogy kilépjen az Európai Néppártból
Egy centire? Lesz az még kevesebb is! Ez megint a falig tartó menetelés orbán részéről, aztán jön a nagy koppanás...
Természetben kárpótolná a Fidesz a szegregált gyöngyöspatai romákat
A fidesz nem a bíróság, a bíróság nem a fidesz. ... akkor meg? ... siccccc! és most finoman írtam amit gondoltam.
"Budapest le akarja húzni a vidéket" – hadat üzent a fővárosnak Debrecen polgármestere
Azt hittem, Debrecenben csak Kósa lehet egy idióta polgármester. De nem! Találtak helyébe másik idiótát fiatalabb kiadásban!
19 kamupárt tótumfaktumai hátradőlhetnek, megúszták!
A kamupártok mind egytől egyig orbán és a fidesz jól fizetett emberei. A történet abszolút megegyező az NVI-nél Erdősné és a kopaszok projektjével. Naná. hogy az orbáni gazszolgáltatásban semmi bántódásuk nem eshet.
A kémfőnök, akit Trump drónnal lövetett ki
Vajon lesz/nek-e valamikor valaki/k, aki/k hasonlóan Trumpra küld/enek egy kis drónocskát, egyszerűen, mert a bögyé/ükben volt és megunták a trampli írritálóan megosztó viselkedését??
Európa 5. legbefolyásosabb politikusnőjének választották „Orbán Viktor elbűvölő ágyúját"
Úgy látom, fizetésemelés volt az új évben, mert a napi s...nyalók még nagyobb vehemenciával teszik a dolgukat.
Így köszöntötte Áder János az újévet
@Eladott Ország: 13:34 már karácsonyfadíszt is mintáztak róluk
Így köszöntötte Áder János az újévet
Nem láttam, nem hallottam. Nem nézek "állami" tv-t. Ellenben az éjféli himnuszt kerestem más csatornán és a sors vezérelt az rtl-re, ahol a szivemnek nagyon kedves köszöntőt találtam Kulka Jánostól. Nagyon tetszett. A videoklip is gyönyürű (nekem).
104 évesen elhunyt Somló Tamás anyukája
@Eriksson: Eszemben sincs ilyen majomkodás! Nincs és nem lesz rá szükségem. De amit tegnap este írtam, azt továbbra is tartom.
Szerdától nő az üzemanyagok biológiai eredetű összetevőinek az aránya
Szerdától? Na ez sem igaz! Decemberben egész hónapbán már csak E 10-es benzint lehetett tankolni nálunk vidéken.
104 évesen elhunyt Somló Tamás anyukája
Komolyan nem értem a hír-adókat, újságokat! Ha a jelenlegi nyomorék politikusoról szóló hírek mellé tudnak több 10 évvel korábbi fényképeket mellékelni az írásaikhoz, akkor miért kellett most szegény Somló Tamásról pont ezt a nagy betegségről árulkodó, nyilván valóan az utolsók közül való fotót választani? Semmi humánum nincs bennük!
Orbán tudományos helytartója: a fiatalok álomvilágban élnek
@tudode: 10:20 Pontosan erről van szó! Az ember annyira vén és feledékeny, nem tudja milyen /volt/ fiatalnak lenni, mivel jár a fiatalság... Neki már csak marad az okoskodás, zsémbeskedés és az olyanféle vélemény nyilvánítás, amivel egyre bejjebb nyalja magát orbán alfelébe.
14 milliárdot kapnak a határon túli futballklubok a kormánytól az év végén
@vacsi: Megszivattál, mert kérdésre kérdéssel próbáltál válaszolni. Tudod mit? már eldöntöttem a lehetséges választ a kérdésemre, ezek után nem is érdekel, hogy komoly vagy, vagy komolytalan...
14 milliárdot kapnak a határon túli futballklubok a kormánytól az év végén
@vacsi: Hasonló örvendetes hírről csak az számolhat be, akinek hályog van a szemén és nem látja, csak úgy gondolja, hogy Magyarországon minden rendben van! Te komolyan gondoltad, amit ide beírtál?