colibri

Megszólalt autóbalesete után Gáspár Győző
@cikicakk55: Már ott kezdődik, hogy beszélni sem tud. És most nem arra gondolok, hogy salgótarjáni tájszólással beszél. Ez az ember mindig túlbecsülte magát, képességeihez képest túl sok pénz, érték, ház, luxuskocsi, médea futtatás tapadt hozzá.
Megszólalt autóbalesete után Gáspár Győző
@volvós: A Romantic frontembere... na én meg ezen. Hol vannak már a régi szép idők?
A fideszes EP-képviselő szerint működésképtelenné tehetik az EU-t, ha kizárják őket a Néppártból
Szóval, szinte naponta bizonyítják, hogy Simicskának igaza volt. ...és természetesen, nem csak orbánra igaz a G-betűs szó, nem különb egyik fideszes sem a másiknál... mind egyforma!
Balesetet szenvedett Győzike és lánya
Áldja meg a jóég, akkor most megint írhattak róla! Mi lenne velünk nélküle?
Elképesztő vagyon fölött rendelkezik a brit uralkodó
@wagabund: Akire Te gondolsz, az egy soha nem hazudott, soha nem volt és nem is lesz vagyonos ember! Ugye, ezt eltaláltam?
Elképesztő vagyon fölött rendelkezik a brit uralkodó
"elképesztő vagyon"-nal rendelkezik a királynő, de mit szóljunk ahhoz,hogy Mészáros lölö vagyona még a királynőét is túlszárnyallta már? Azért ez mégiscsak (régen) abnormális, ha sokaknak bele is fér a véleményébe. Nekem nagyon nem!
Putyin csomagol, Trump meghívta Washingtonba!
@csipetke: Pedig mostanság nagyon rajta van a menőke... sőt, már saját repülőgép is a rendelkezésére áll... bárhova, bármikor...
Kirabolták Orbán Viktor lányát
Ha a cikk Orbán RÁHELről íródott, akkor mi a lófikusznak kell az orbán fotóját mellékelni? Soha nem fogom megérteni az újságírók logikáját.
Szomorú adat érkezett a magyar nyugdíjasokról
Ez a statisztika nem jut el a fidess vezetők agyáig. Nekik csak az a fontos, hogy a szavazatnyomogató képviselőik megkeressék az 1 milliót és az lebeg előttük, hogy saját minisztereik is legalább 5 milliót kaszáljanak. A többi csak szavazáskor számít egy doboz tojás, pár kiló krumli, némi aprópénz erejéig. Aki nem megvehető, az szó szeint le van @arva. Igazán ebben nem ért semmi meglepetés, már így megy 2010 óta!
Kásler: 2010-hez képest megduplázódott a családok támogatása
Fújja a fidess-nótát, pont úgy, ahogy kell. Próbálja erősíteni Novák Katalin államtitkárt. Ja, és közben ez a pali láncdohányos... (orvos, főonkológus akárki)
Tarlós nem indul a főpolgármesteri címért, mert Orbán a feje fölött tenné rá a kezét Budapestre?
Tarlós is fideszes, tehát hiteltelen. Minden választás előtt eljátssza az indul - nem indul műsorát, aztán tudjuk, hogy nem akar kimaradni a buliból. Vidéki létemre nekem kutyául unalmas már ez a Tarlós. Különösen a közgyűlésben, meg a médeában történő megnyilatkozásai kritikán aluliak.
Kiakadt a vallásfilozófus Orbán Gáspárra, amiért elment Erdogan beiktatására
A francot se érdekelné, hogy mennyire hiteltelen, ha nem terjeszkednének a vallásukkal az egyetemi városokban és vidéken, sok fiatalt meghülyítve tanaikkal. Ennyire befolyásolhatók lennének a mai fiatalok? A politika nem igazán érdekli őket, pont ez a Felház egyház, vagy mi a fene a nyerő? https://24.hu/belfold/2018/07/11/terjeszkedik...
Juncker alig állt a lábán: részeg volt a NATO-csúcson?
Az már nagyon nagy baja lenne Európának, de nem hiszem, hogy ilyen veszély fenyegetne...
Juncker alig állt a lábán: részeg volt a NATO-csúcson?
@durbincs: Takarodó!!! Magának nem osztottam lapot! A saját ismérveit ne tolja se rám, se senkire! IQ nélküli romány maga! Kussoljon, mert naggggyon unalmas!
Juncker alig állt a lábán: részeg volt a NATO-csúcson?
Hány ember halt már meg úgy közterületen, hogy rosszul lett, elesett, v földön feküdt és senki nem segített rajta, mert azt hitték részeg. És még oda jutott, hogy elesett, szédelgett, talán valóban részegre emlékeztető mozgást produkált... Sajnos, sok ember járt már így. A gép mellől nem lehet biztosra venni, hogy Juncker részeg volt.
Brutális gyilkosság Inárcson – így végezték ki a családsegítő munkatársnőjét
Én azt is szeretném tudni, hogy a 4450 lakosú nagyközség családsegítő irodájában csak ez a szerencsétlenül járt dolgozó tartózkodott, hogy nem tudott senki a védelmére kelni, vagy segíteni rajta? Más honfitársak azt is kiérdemlik, hogy Tekesek védik a személyüket, még az utcájukat is, hogy illetéktelenek ne háborgassák a nyugalmukat, ezt a nőt meg munkahelyén éri ilyen brutális bántás?? Orbán+pintér 2 hetet kért arra, hogy rend legyen, de hol van a beígért rend???
Az ügyészség egyelőre nem indít nyomozást az Elios-ügyben
Nincs gyanúsított, nincs nyomozás. Nincs hát! Inkább most annak az ideje jött el, hogy KG Bélát szarjuk-szapuljuk ezerrel, mert az OLAF is nyomozott miatta, meg valami 6 milló forintos ügye miatt. Elkezdődött a pere és az egész Kossuth Rádió tapossa földbe a volt jobbokost. A cöfös alkotmányjogász Lomnici a maga sunyi módján többszőr kiemelte az OLAF vizsgálatot Kovács ellen. Bezzeg az Eliosos 13 milliárdról kussolnak, mint a sír.
Orbán Viktor a fiával ment el Erdoğan beiktatására
@36: Igen, ahol a nőket nem engedik politizálni, ott a férfiakat kell kinevelni utódul. Kérdés, az öt gyerekből egyedüli hímneműnek született utód mennyire férfi, mert egyenlőre ez még nem bizonyított.
Ezt mondta Magyarország Szépe a vasárnapi győzelem után
Csak rá kell nézni a térképre, hogy hol található Magyarországon Vésztő, a 6,8 ezer lakosú település, már az maga sokat elárul. Természetesen nem jelenti azt, hogy csak szegények laknak ott, de kőgazdagokról biztosan nem beszélhetünk. Teljesen hihető a lány elmondása, verőce meg ráér kételkedni.
Kiderült – ő lett Magyarország Szépe – fotó
Nem sűrűn fordul elő, hogy a zsűri véleménye megeggyezzen a közönségével. Ez most összejött és a győztes szempontjából is jó. Míg vállalkozó lányokból nincs hiány, úgy látszik a köztelevízió nagyon kifogyott a jó műsorvezetőkből.
Bikinis vonulással kezdődik a Magyarország Szépe verseny döntője
Miért van az, hogy a kép alapján egyetlen kiemelkedő szépséget sem találtam a 12 lány közül? Nekem nagyon átlagosnak tünnek, de biztosan nem értek ehhez a szakmához, vagyis bennem van a hiba.
Hihetetlen: az ufóhívő Pataky Attila 67 évesen is kész a gyermeknemzésre
Tervezzék még vagy 10 évig, aztán ha mégis sikerül, a gyereknek az apja egyben a dédapja is lesz.
Ha régen látta Horváth Évát bikiniben, akkor érdemes megnézni ezt a fotót
Hiába tolja a médea, sőt ő maga magát, nekem nagyon nem jön be ez a csaj. Nemcsak azért, mert kiöregedett és unalmas, de baromira visszatetsző az, ha egy nő folyamatosan csak pózól és állandóan telefonnal a kezében fotózza saját magát.
Orbán kész tárgyalni a visszatoloncolt menekültek befogadásáról
@justhpeter: Nem biztos, hogy magyarázatot ad. Ha mégis, elhazudja, letagadja. Ismerjük már. A birkák zöme - akik 1 kg krumpliért, kis sonkáért, vagy utalványért szavaztak rá - olyan buták, hogy nem is igényelnek magyarázatot és azt sem veszik észre, hogy hülyére vette őket.