colibri

A kormánypárti szakértő szerint kudarcosak a tüntetések
Ritka egy ellenszenves alak még ez a kormánypárti Deák Dániel is és erőszakos!
Lomnici: Hullanak az európaiak a migránsbűnözés miatt, mint a legyek, Brüsszel nem tesz semmit
Lomnici? Haragszom rá. Olyan semjén hasonmás: ájtatoskodó és közben full rosszindulatú! Az érdekelne, hogy ő vajon mikor hullik már ki a mindennapjainkból? Nem vagyok rá kíváncsi!
Hadházy: Szóról szóra megegyező pályázatokkal nyertek uniós pénzt
Ez pont olyan, mint az önkormányzatok által "választott" Tiborcz-féle közvilágítás története, vagy a mai "nagyemberek" lopott, copyzott diplomamunkájának gyakorisága és a felette való szemethunyás, vagy a fidess általi facebookos SOS iránymutatás egy-egy hirtelen felbukkanó kínos ügy esetén. Akik ezekben az ügyekben érintettek, mind kapzsi, csaló, jellemtelen emberek.
Idén is meglátogathatja Orbánt Putyin
@magyarbakancs: 10:03 Hogy nem jó-e az EU, azt miért tőlem kérdezed? Én EU párti vagyok! Most is azért szurkolok a briteknek, hogy szavazzanak újra és maradjanak a fenekükün benn az EU-ban. Nekik is, mindenkinek úgy lenne jobb. Amikor a kilépésre szavaztak - Cameron idején - csak pár százalékon és sok-sok buta hozzá nemértésen, meg agymosáson múlott, hogy az igenek győztek. Szóval, amit írtál, hogy orbán és emberei az EU-ból gazdagodtak meg az pontosan így igaz. Tudja ezt orbán is, ezért nem is akar kilépni, de mivel egy gazember pávatáncos, ilyen jellemtelenül politizál. Ő azt hiszi magáról: nagy politikus, pedig csak símán ocsmány!
A 97 éves Fülöp herceg maga vezetett az autóbalesetkor
Egy uralkodónak nem parancsol senki. A királynő is vezet és még jogosítványa sincs. Ha magától nem látja be egy idős ember, hogy mindennek van határa, a következő baleset végződhet sokkal rosszabbul. ...és nem csak a saját testi épségét veszélyezteti.
Idén is meglátogathatja Orbánt Putyin
@Nessy: 8:56 Szerintem is.
Azt azért nem értem, ha már el van döntve, már mindenki tudja, miért kell azt írni, hogy "meglátogathatja"?? Sztem már a dátum is ki van tűzve.
Semjén: a Fidesz-KDNP az Európai Unió legsikeresebb politikai konstrukciója
Álkeresztény állatgyilkos! Az öndícséret büdös! Majd, ha mások is így látják, majd, ha mindenki más ezt mondja, majd akkor... de erre várhattok... halálotokig. Gyűlöletkeltő férgek!
Káslert körjátékkal köszöntötték – megérkezett a magyar óvodákba a nemzeti és keresztény értékekre való nevelés
Nem lehetne úgy támogatni az óvodákat, hogy a miniszterelnök, vagy a miniszter ne tegye be a lábát az óvodákba a gyerekek közé? Miért kell hazug, tolvaj, alja ember politikusoknak megfertőzni a 3-6 éves korú ártatlan gyerekeket? Miféle torz, fals nevelési stílust akarnak a mai gyerekekre ráeröltetni, olyanok, akik külföldi iskolákban járatják a sajátjaikat? Nagyon eldeformálódott ez a világ, ideje már a saját sarkunkra állni!
Bayer nem kér bocsánatot Hadházytól, a 300 ezer forintos sérelemdíjat ötforintosokban akarja bedobni a politikus kertjébe
Simán bezárnám. Elzárva lenne ideje gondolkodni, de ha nincs mivel, káromkodhat, szidkozódhat a kóterban. Addig se tudnánk róla és talán ott nem ártana másoknak.
Majka Amerikában kezdene új életet
Régen eljött már az ideje celebteleníteni ezt a kis országot! Terület és összlakosság arányosan rengeteg a celeb és ezek hasonlóan a politikusokhoz, nem szeretnek dolgozni, csak sok-sok pénzből jól élni.
Rászabadították a kormánymédiát a gimnazista lányra: "bukásra áll a mocskos szájú diáktüntető"
@Eriksson: 18:12 Szóval, te Bayernak hiszel... vagy ugyanazt mondod, csak nem használsz olyan alpári szavakat, mint Bayer...
Fidesz: ha az ellenzéken múlna, otthonteremtési program és építőipari bővülés sem lenne – videó
Persze, hogyne, tudjuk mi is jól, ha a kiskutya nem sz_rt volna, kihasadt volna! Senki más, csak a fidesz. Mondja ezt a "hiteles" Halász , aki pont olyan tiszta, hitelt érdemlő, mint OG gazdája!
Orbán látja magában a világhódítót, de addig is hosszan sajnáltatja magát
Akkor már nem végvári várkapitány? Pedig már elfoglalta a budai várat, de ez sem elég?
Az Origo szerint bőkezűen fizette a Momentum a kampánystábját
Mi volna, ha hasonló buzgalommal kutakodná az Origó a fidesz kampánykiadásait. Különös tekintettel, hogy nem csak a párt pénzével rendelkeznek, hanem mindenhonnan költenek, mert azt hiszik, a 2/3 feljogosítja őket bármire!
A köztévé elemzője szerint gyanús, hogy Soros európai találkozóit mindig uniós szintű döntések követik
Igaz, hogy orbánországban ez a Boros BL igazgatói székig vitte, de ennek az embernek kár volt tanulnia, iskolába járnia, mert olyan hülye maradt, mint a segg! A nyelve az vastagon szaros.
Békéscsabán negyedszer is tüntettek: „Ne a fél pályát, hanem az egészet zárjuk le”
Még szép! ...és ezt nem OG mondja, hanem én, mert büszke vagyok a békési megyeszékhelyre!
A Fidesz úgy tudja, Soros György emberei dróton rángatják az Európai Bizottságot
Megy az uszítás, ahhoz nagyon értenek! Fürtöske (haláli ez a megnevezés... köszi papa!) Brüsszelből is ide kavarja a szar(á)t.
Kósa Lajos: Teljesen értelmetlen sztrájkolni
Majd, ha Kósa plussz 400 órát ledolgozó kisember lesz, majd akkor pofázhat! Addig kussoljon! ...és főleg örüljön annak, amit eddig munka- és észnélül összelopott!!
50 milliárdba kerül Semjén rendezvényálma, mégsem minősül majd világkiállításnak
Vajon ezt miért írják meg hetek óta már isten tudja hanyadszor? Sokakat bosszant ez a dolog is, de jobban már nem fogjuk útálni semjént, mint amennyire már kivívta magának minden! tettével, kenetteljes, álszent pofájával, a szartól rohadó nyelvével a közútálatot.
Az összes nyugdíjat átutalták a bankoknak
Megtörtént az átutalás, a MÁK szerint aznap, amikor kellett. Igaz, reggel 8 helyett este 8-ra érkezett a pénz. Kíváncsi vagyok, hány kifizetés teljesül még hétfőn. A legnagyobb gond ezzel a januári nyugdíjfizetéssel a csúsztatás, az őszintétlenség, a kivagyiság, a túl magabiztosság. Remélem, ezek mind kamatoznak majd a kormány megítéslésében, akár az áprilisi EP választás eredményében is.
Lelepleződött a Magyarországot is érintő gigaprojekt
Így van. ... és mennyi hasonló sunyi aljas dolgot csinált, felsorolni is nehéz. A Pharaon ügy, a Gruevszki átmenekítése, a sok letelepedési kötvényes, törökökkel is bizniszel, kínaiakkal is, Paksról nem is beszélve, szóval óriási hazugság, hogy a politika/politikus nincs összefonódva az üzlettel és ez maga a korrupció!
Lelepleződött a Magyarországot is érintő gigaprojekt
Normális ember nem is érti, miért kell gorbánnak ilyen zavaros, sokadik hallásra is előnytelennek tűnő - mármint az ország számára - gigaüzleteket kötni. Nyílván tele van privát érdekekkel, ami nincs a publikum orrára kötve. Ez a dagadt törpe nem csak belül hájas, kívülről is meg van minden hájjal kenve!
Szili Katalin: javul a magyar gazdaság helyzete, tudjuk támogatni a határon túli magyarokat is
Ez a köpönyegforgató, mindenvótmár tojó miért nem vonul már nyugdíjba? Rusnya katica... hát ezen behaltam...
Magyar Államkincstár: Nincs fennakadás a nyugdíjak kifizetésében
@papa.49: Mostanában került a számlára a nyugdíj. (K&H) Soha ilyen késői időpontban nem jött még pénz a számlánkra, délután 4 után már csak a következő nap.
Orbán: 1 millió 382 ezer kérdőívet küldtek vissza a családvédelmi konzultációban
Én ezt a mesét sem hiszem el. Hiába, na, aki folyton hazudik, annak már nincs többet hitele. Ez van, OG, sajnálom.
Győzike megint szép és okos volt
Hogy nem okos, hanem nagyon buta, ezt még a munkaadói is tudják. ...de, hogy szép-e??? Könyörgöm, nézzetek már a képre!!