Titkos találkozóra hívták annak a nőnek az apját, akit 1961 nyarán erőszakolt meg csoportosan Kiss László egykori úszókapitány és két úszótársa, Lantos László és Várszegi Lajos – írja a Blikk.

A Blikk szerint Takáts Zsuzsanna nevelőapját többször felkereste egy korábbi békéscsabai rendőr, K. Mihály, aki a Lantos családdal 27 éve jó kapcsolatot ápolt. 

Nyilván azzal van összefüggésben, hogy valamilyen módon közben akart járni Lantos érdekében Takátséknál, mert ellenkező esetben hivatalból üldözendő bűncselekmény eseté­ben nyilván semmi keresnivalója nem volt és nem is lehetett K. Mihálynak a sértett családjánál

– olvasható a nyilvános bírósági iratokban.

Ez megerősíti a sértett Takáts Zsuzsanna állítását, miszerint voltak, akik meg akarták akadályozni azt, hogy az ügyben ítélet szülessen.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Gondolom a másik lánynál sikerrel járhattak, azért nem emeltek vádat az ,,össze-vissza" vallomása miatt.
wagabund
nembaj...majd most a perújrafelvételnél kiderül az igazság...és újra szeretni fogjuk ezt a pernahajdert...meg a többit is.

addig még egy kicsit nem szeressük...
nemkati
@wagabund: Már elült volna ez a cirkusz, ha Kiss a kezdeteknél bocsánatot kér Zsuzsannától, szép csendeben lemond és eloson, és nem erőlteti ezt a perújrafelvételt. Vagy Kiss azt hiszi, ő a légy a tejszínben, aki majd addig kapálózik, amíg vajat köpül a tejszínből és kimászik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.