Szerda este tatai fiatalok verekedtek össze: a 17 éves életveszélyes sérülést okozott a 23 évesnek. A fiút őrizetbe vették, kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Súlyos testi sértés miatt nyomoznak egy tatai lakos ellen. A 17 éves fiút őrizetbe vették – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság.

Szerdán késő este érkezett a bejelentés a rendőrséghez, hogy a mentők életveszélyes sérüléssel, koponyatöréssel vittek ellátásra egy 23 éves tatabányai lakost.

A sértett aznap este baráti társaságával töltötte az időt. A fiatalok számítógépes játékokkal szórakoztak és iszogattak, majd heves szóváltás alakult ki kettejük között. A vitatkozó felek – a 17 éves és a 23 éves férfi – a tatai vasútállomás irányába indultak. Útközben megint összevesztek és többször megütötték egymást, majd a földre kerülve folytatták a verekedést. A fiatalabb férfi társa fölé került és fojtogatta. Ismerőseik szétválasztották és megpróbálták megnyugtatni őket, de a tinédzser srác a táskájáért lehajoló idősebbet úgy fejbe rúgta, hogy az elesett, fejét az aszfaltozott útba verte és eszméletét vesztette.

A nyomozók elfogták a fiút, és kihallgatás után kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.