Még 2010-ben a kisebb és az olcsóbb állam ígéretével kezdte meg tevékenységét Orbán Viktor és kormánya. A plebejus és a puritán jelszavakkal hatalomra kerülő Fidesz-KDNP azonban egyáltalán nem tartotta be az ígéretét, sőt, a 2014-es országgyűlési választást követően sem tett semmilyen lépés az „olcsóbb állam” létrehozásáért. A harmadik Orbán-kormány minden idők legdrágább és legpazarlóbb kabinete, amit mi sem bizonyít jobban, hogy ma már kétszer annyi állami vezetőt tartanak el az adófizetők, mint hat éve. 2010-ben a kisebb, az olcsóbb állam ígéretével kezdte meg tevékenységét Orbán Viktor és kormánya. Addig sikerült is tartani, hogy a Bajnai-kormányhoz képest kevesebb minisztérium állt fel 5 évvel ezelőtt. Ez azonban korántsem jelenti azt, hogy kevesebb vezetővel vagy olcsóbban működne az új struktúra. Az elmúlt évek során a kormányzati költségek jelentősen emelkedtek, ezen belül is ugrásszerűen nőtt, és továbbra is nő a felső vezetők száma és jövedelme. Bár jelenleg alig több...

Forrás: index.hu
Feltöltő: bundi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bundi
van ott pénz...igaz nem az egészségügyre, oktatásra közbiztonságra...de öröm látni hogy a gazdi milyen szépen kikerekedett a vajnáné gyémántbizniszel vagy a matolcsy cica habzsidőzsizik ...akkor minek a sírás ...
Hellcat
Hogyhogy mi lett...szokásos fideszes ígéretek sorsára jutott...fideszes ígéretek általában vagy nem valósulnak meg szimplán vagy szöges ellentettjük valósul meg.
Kovács Gizella
Ne azt nézzék, hogy mit mondok, hanem azt, hogy mit teszek ...
Családi és haveri válllakozássá tette az országot !
Aki Én
Még a fidesz oldalán is fent van annak a beszédnek a teljes leirata, amiben orbán arról beszél, hogy van itt pénz, de nem arra a mire kell. Hanem autókra, bútorokra, luxusra. Ezzel a szocikat kritizálta. Ha lesz kedvem megkeresem. Még a Youtube- is fent van valahol ez a videó.
Érdekes látni, hogy ma mindent ocsmányságot elkövet, ami ellen annak idején hangot emelt.
Pálinkafőző Rézüst
@Kovács Gizella: vagy a svájci bankárjaival találkozott...
Kovács Gizella
@Pálinkafőző Rézüst: Vagy megnézi a no go zónákat
Pálinkafőző Rézüst
@Kovács Gizella: el is nyelhetné ezt a kis valamit
Yoda69
Hogy mi? Nagyobb, dragabb, korruptabb. Minden hatvanyozottan, amiert Gyurcsanyekat elzavartak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.