Egyes hírek szerint már néhány migráns meg is érkezett Allex-be. Az egyik legnagyobb helyi cég vezetője, Olivier Soubeyrand nyilatkozott is a lapnak. Korábban ejtőernyős katona volt a balkáni háború idején, most arról beszélt, hogy személy szerint fegyvert is fogna, hogy ne legyen muszlim Európa. ánst kellene befogadniuk, a polgármester szerint ez olyan, mintha lebombáznák 50 migránst kellene befogadniuk, a polgármester szerint ez olyan, mintha lebombáznák a falut.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Na arra leszek kíváncsi az ellenzékiek mit fognak majd szólni hasonló esetben ha nálunk is elosztják a migriket sikertelen szavazás esetén?
simmering73
A franciaországi Alle-ban. Nem Franciaországban, pubi. Nem mindegy, hogy vidd ki a bilit vagy idd ki a bilit.
Ennél azért van itt sokkal érdekesebb téma is: pl miben mesterkedik lézerannyitisérjános, miközben ezerrel dübörög a terror hazánkban.

hvg.hu/gazdasag/20160929_Lazar_Janos_sallert_kapott?ver=2&utm_expid=1324304-9.JvgK46VJQ96PBmQcdWWPlQ.1&utm_referrer=http%3A%2F%2Fpropeller.hu%2Fitthon%2F3244000-lezartak-margit-hidat-egy-gyanus-csomag-miatt#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso&utm_content=default

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.