A tendert szeptemberben írták ki a pótlóbuszok beszerzésére, Tarlós István szerda reggel úgy fogalmazott minderről, hogy a metrófelújítás terén kétségbeejtő a helyzet.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
kapcsolódik a témához:

Hogy is állunk azzal az úgyis kellene érvvel?

Persze az sincs kicsukva, hogy csak újabb pénzek eltapsolásáról van szó

Pár hete olvashattuk a hírt, hogy „Újból a közgyűlés elé kerül a 2024-re tervezett olimpia. Az önkormányzat már döntött a koncepcionális helyszíneket, víziókat tartalmazó, úgynevezett master planról, most a második szakaszban a javaslat időközben felmerült módosításairól, illetve a helyszínhasználati és földhasználati garanciákról kell döntenie.”. Nos ez meg is történt a derék fővárosi közgyülevészség eleresztette a fantáziáját és ismét mesterkedett egy nagyot. A brain-storming egyik eredménye, hogy „A döntés értelmében a két legnagyobb olimpiai esemény, a nyitó- és záróünnepség megrendezése a Közvágóhíd közelében újonnan építendő Olimpiai Atlétikai Stadionból a Puskás Ferenc Stadionba kerülne át,”. A Magyar Közlekedési Klub (MKK) közleményben adott hangot azon véleményének, hogy „Az olimpiai helyszínek módosítása miatt felül kell vizsgálni a tervezett közlekedési fejlesztéseket is”. Vonatkozó elgondolásaikat méretes cikkben foglakja össze az index.hu tegnapi írása.
Nos a dologból egy dolog igencsak egyértelmű, a főváros közlekedése (s biztos vagyok, hogy nem csak) fejlesztésének terveit alapvetően meghatározza az olimpia. Azaz messze szó sincs arról, hogy az olimpia kapcsán olyan fejlesztések lesznek, amikre úgyis szükség lenne, hanem ha sikerül, majd használják valamire azt, amit az olimpia matt, sőt kehet csak ürügyén, megcsinálnak.
Ezt persze nem tagadja, hogy arról is szó lehet, hogy valakik újabb pénzeket akarnak lenyúlni a a fővárosi ötletroham okán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.