Banglades gazdasági eredményei Európában is kiérdemlik a figyelmet – mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden Budapesten, miután a magyarországi hivatalos látogatáson tartózkodó Sejk Haszina Vazed bangladesi kormányfővel tárgyalt az Országházban.

Az ázsiai országban bekövetkezett "helyzetjavulás" bizonyíték arra, hogy "akkor is lehet növelni egy nép jólétét, ha látszólag minden természeti erő és a megörökölt szegénység is ott áll a siker útjában" – fogalmazott Orbán Viktor a Budapesten zajló víz-világtalálkozóra érkezett bangladesi miniszterelnök társaságában.

A mostani volt "a világtörténelem első magyar-bangladesi csúcstalálkozója" – mondta a Sejk Haszina Vazeddel folytatott megbeszéléséről a magyar kormányfő, aki a két ország közötti együttműködés lehetséges területei között említette a vízgazdálkodást, a mezőgazdaságot és a digitális gazdaságot.

Orbán Viktor azt is hangsúlyozta, hogy Banglades a terrorizmus minden formáját elutasítja. Hozzátette, osztja bangladesi kollégája véleményét abban, hogy a terrorizmust nem lehet kötni sem valláshoz, sem nemzetiséghez, sem civilizációhoz, sem etnikumhoz.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Lényegében a cikk minden sora, de Orbán minden egyes megszólalása sem más, mint hazugságok kusza láncolata. Nem vagyok biztos abban, hogy ez az ember akár csak nyomokban is tisztában lenne még a valósággal. Ahhoz mindenesetre elég esze van, hogy ne csak a korlátlan hatalmat akarja, hanem elképzelhetetlenül sok pénzt is. Szépen hízik a família, a szomszédság, Nárcisz kutya és a hűséges talpnyalók. Jut a pór népnek is némi alamizsna, hol rezsicsökkentés, hol béremelés címkével. Nem a sajátjából adja szerencsére. Akár így, akár úgy, az árát mi fogjuk megfizetni. Mi és az unokáink, ha csak nem vágunk neki a világnak egy mózeskosárral. Nyugi, nekünk már nem jut Soros pénzéből
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vadnarancs
Miben bízol Orsós? Hogy Banglades elég messze van ahhoz, hogy ne hallják a híredet? Szerinted ott nincs net? Ennyire lenézed őket? Pökhendi zsírmore!
wagabund
A bangladesi kormányfő párás szemmel utazik haza...ennyi jót még soha nem hallott az országáról. Aztán otthon körülnéz...
Clavigo
@wagabund: ..""aztán otthon körülnéz",,,,és megsimogatja a legjobban teljesítő 5 gyerekmunkás kobakját...
Horizont
Azért ezt már tényleg kikérem magamnak, hogy az országom, hazám miniszterelnöke ilyen baromságokat beszéljen. Utazzon el Bangladesba nézzen szét aztán pofázzon! Azért ez már túl megy minden normális józan ész határán. Sajnos, hogy senki nincs a környezetébe aki merne neki szólni??? Mondjuk ha neki Banglades szuper nem csodálkozom, hogy Magyarországot meg reptetik! Ível, szárnyal, hasít! Az esze nem tud...mert az nincs. Beteg elme :(
papa.49
@Horizont: Azt se tudja hol van, ez olyan hülye helyből mint más nekifutásból!!!
simmering73
Mivel csak hozzájuk mérhető a magyar gazdaság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél