Clavigo

Kurz börtönnel fenyegti lemondott alkancellárát
Aha...Nem baj,...Mi majd adunk neki menedékjogot,ha eitélik.Elfér a másik korrupt szarházi mellett ( gruevszki),Orbán elvtárs majdnéha beugrik egyet ultizni...oszt jó napot.
Ara-Kovács Attila: Az osztrák dominó
@bencemacska: Remêlem,arrafelé nem divat a titkosítlàs:-) :-) :-)
Érik a sztrájk a közszolgáknál Orbán hallgatása miatt
Masszív fitymasz-proletárok,,( mint. a tanárok ,,detto),... Szívjátok le a Gazdátokat,,,levelezés közben...
Márki-Zay Pétertől megkérdezték az amerikaiak, hogy bízhatnak-e Orbánban
Vazzzze,,,,,,Hogyne bízhatnának...,,,legalább annyira,,mint mi, a "" nem voltam,nem vagyok,ésnem leszek vagyonos ember " - című ,hasbaakasztó témájú felolvasó szeànszának...oszt jó napot...Végül is Simicska is megbízott benne...
Több mint százezer olyan határon túli magyar szavazhat az EP-választáson, akinek nincs uniós lakcíme
@Shikari: Te kretén,,,,ha nem lenne a ""beteglelkű Nyugat"",,,,,te még most medvét táncoltatnál Constancán,,anyád meg öt lejért blázolná a partra tévedt matrózokat..te félkegyelmű. Hogy lettél te ekkora ökör?? Képezted magadat,,mi,te agyalágyult?
Több mint százezer olyan határon túli magyar szavazhat az EP-választáson, akinek nincs uniós lakcíme
Nagy kár,,hogy pl. Romániában nem maradt a a Csau a nyakukon... Okádok a magyarul ( sem ) beszélő ,de itt szavazó ukrán,román,,stb.stb. állampolgároktól..Oszt jó napot
Semjén meglepő dolgot mondott a pápáról
Vazze,,,,,azért nem semmi az az ország,,,ahol egy ilyen félkegyelmű , " fajtagyőztes " kretén ,, miniszterelnökhelyettesi job-ig szopja fel magát..:):):))))) Apropo,,valaki nem tudja,,hogy ez mit " dolgozott " az Állami Egyházügyi Hivatalban??? Azonkívűl,,hogy elküldték szendvicsért a büfébe,,
Bakondi: "az európai lakosoknak szimpatikus Orbán Viktor politikája"
Heti barom...Vakondi,... Vazzze,,egyszer egy héten felröffen ez az ökör,,,( tanácsot ad ) havi,,cirka 1_1.5 millióért... Taps-ovésön,,,,
Minden pedagógus felmond a kecskeméti Waldorf Iskolában
@Jozefina: Sajnos csak egyetlen iskolában... A többiek " egyeztetnek ",,
Deutsch Tamás szerint "Weber megsértette a magyar választókat" – videó
Én nem sértődtem meg... Pedig választó vagyok. De attól már okádok,,,hogy egy ilyen here,logócsöcsü ,szarházi hulladék senki " nyilatkozik " az én nevemben.
Itt a Néppárt válasza Orbán nyilatkozatára
Ráuntak a szarosnyelvű,, felcsuti, putyin-Csicska ,,bűzös,áporodott ,keresztényszájszagú pávatáncára.,,képviselőire ( pl. Dojcs,Gálné,, ),,stb.stb. Lehet menni a " perifériára",,,a neo-nácik közé,, Oszt jó napot.
Hollik szerint "az európai elit érvelés helyett megbélyegzi és lenézi" Magyarországot
Rajtad ( pl. ) mijafaszt tiszteljenek Hajasbaba ?? A szaros nyelvedet,,vagy a " bubi " frizurádat,,esetleg ? Téged én is lenézlek,,,vazzze...
A Fidesz állampártként tekint magára, a pártállamot akarja újjáépíteni
Sólyomnak akkor kezdődtek a " problémái ",,mikor a Konda nem őt jelölte másodszor is közt.-elnöknek.Addig ( hány évig ? ) " minden nagyon jó volt,mindennel meg volt elégedve "...oszt jó napot.
Ceauşescu a kivégzése előtt: „Iliescu? Az a szovjet kém?”
@Gauntlet: Ebben a témában valahogy mindig Lázár ugrik be nekem is.:)
Orbán: Weber ne legyen a magyarok szavazatával bizottsági elnök
Fel van függesztve a néppárti tagságotok..:))) :)) Ez inkább úgy néz ki,,hogy nem fogadják el,leszarják,nem kérnek az esetleges fitymasz-támogatásból..Jó helyen lesztek ti a szalon nácik között,...oszt jó napot.
A néppárti Orbán szerint a Néppárt csúcsjelöltje, Max Weber alkalmatlan – a populisták felé sodródik a Fidesz
@Shikari: A fitymasz-konda jól fog mutatni a szalon nácik között,,, Ez a Bugris meg néha elrohan Kínába,,komcsi emlékműveket koszorúzni,,jövet-menet meg lepippantja Putyin Gazdát ( de csak az íze miatt ,meg némi kölcsönért ),,oszt jó napot. ...Érdekes felállás,,nem igaz bozgor ?
Nagyon optimista a kormány a gazdasággal kapcsolatban
Kb.,,mint amikor a cigány " fényezi" a saját lovát,,eladáskor,,," nem vak az,,csak bátor "...
Már a kormányoldalon is látják, hogy így nem mehet tovább az oktatás
Miután rommá [email protected]átok,( ezt is ),,rájöttetek ,"hogy így nem mehet tovább"...? Gratula.( Csak a fitymasz !! )