A város szélén, de lakott területen belül működik az a használt autókkal foglalkozó vállalkozás, amelyre panaszkodik egy olvasónk. Nagy György Roland társaságában átmentünk a vállalkozóhoz, aki azt mondta: ügyel arra, hogy a kocsikkal úgy álljon, az ne zavarja a közlekedést. A füsttel kapcsolatban határozottan állította, hogy kazánjában kizárólag fával tüzel, és ehhez azt követően is ragaszkodott, hogy megmutattuk neki a fotót a kéményéből ömlő koromfekete füstről.

Forrás: delmagyar.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
A kéményből ha mintát vesznek, a lerakódott anyagból azonnal kiderül az igazság, de fotó is igazolja, hogy gumival fűthet.
papa.49
Aki tüzelt már kazánnal az tudja a begyújtás után mikor még hideg a kazán belső tere, és a kémény is, még a ,,keménypapír,, is tud fekete füstöt produkálni, a vállalkozó nehéz napok elé néz egy ilyen szomszéddal, feltételezem a füst is olyan probléma, mint a parkoló autók a képen!!!
Azt azért leírom egy közönséges vegyes tüzelésű kazánba nem tudsz égetni gumit ugyanis annak sokkalta több oxigénre van szüksége, mint a fának, vagy a szénnek, ahhoz hogy égjen külön levegő befújás kell a kazánnak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.