Juhász Péter kameránk előtt is elmondta, mit gondol Rogán Antalról, és arról, hogy a bíróság neki adott igazat a Portik-féle becsületsértési ügyben elsőfokon Rogán Antal ellen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@Pergető: A korrupt Rogán-Trógerről? Ez aztán a vélemény!
Pergető
@quadrocopter: Juhász bizonyítottan füvezett, míg Rogán bűntetlen! Akkor hogy is van a tényekkel?
quadrocopter
@Pergető: Nocsak, meglehetősen kevés tárhely van a hajad alatt az okok és okozatok tárolására, mert a szőke, pösze tini korában kiflicsücsköt lopott...hogyis van ez?
Mert a szombathelyi hordatagot a kuilcslyukon keresztül levideózták, amint "C-vitamint" szippogat a hivatalai helyiségben, valamnt több társával egy yachton, miközben az ügyvéd szerepét átvállaló pntérség fura módon szünteti meg az eljárást vele szemben?...hogyis van ez?
Lassan kénytelen vagy belátni ( vagy csak mellédumálni) hogy nem a bizonyítás körül vannak Gecisztánban gondok, hanem a részrehajló hatóságokkal!

Ehhez még csak egyetem sem kell, csak internet és értelmezési képesség!
Pergető
@quadrocopter: És az ítélet ellene szólt? Nincs több kérdésem!
quadrocopter
@Pergető: Elég világosan megkaptad a választ, nem érdemes ezen rugóznod, elég világos az is, hogy egy szabadságvesztéssel fenyegetett bűncselekmény nem fér össze a "miniszter úr" megszóltással a hatályos jogszabélyok szerint, miközben egy Tarsoly ugyanezért ül, miközben a volt szdsz-es volt önkormányzatiak ellen ugyanezért folyat büntető eljérás!
Szar ügy számodra, de ez van, bűnügyi felderítéssel ne próbálkozz, téged könnyen átb***nak az infókkal!
Pergető
@quadrocopter: Semmit nem tudsz cáfolni! Rogán ellen nincs ítélet! Miről is beszélünk akkor? Egyesek vágyairól, hogy Rogán hátha elítélt lesz? Nos ez egyelőre csak álom, a tények mást mutatnak! Tessék, megkaptad a választ!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.