A belügyminisztérium szerint nem terrortámadásra készültek. KORÁBBAN A TÉMÁBAN: Bombát készített az Ausztriában elfogott fiatal Őrizetbe vett 22 csecsen állampolgárt az osztrák rendőrség Bécsben. A péntek esti akcióban gépfegyvert, pisztolyt és lőszereket is lefoglaltak. A helyi lakosok értesítették a rendőrséget, hogy Floridsdorf városrészben összegyűlt egy csoport. Azt mondták, „csak sétálnak”, illetve azt is említették, hogy „esküvőt ünnepeltek”. A rendőrök a hóban találták meg a pisztolyt és a gépfegyvert, azonnal a helyszínre hívták a kommandósokat. Mind a huszonkét, 25 és 55 év közötti férfit őrizetbe vették a helyszínen. A belügyminisztérium szerint nem terrortámadásra készültek.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nagyon remelem, hogy valamelyik osztrak kihallgatonak eszebe jut feltenni azt a sarkalatos kerdest: "Es hogy jutottak el Ausztriaba fegyverekkel?"

Aztan meg csak arra varok, hogy mikor fogja az osztrak kulugy a szonyeg szelere allitani a gunarnyaku kulugyerunket...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.