A népességfogyás megállítására Magyarország világviszonylatban is rengeteget költ, ehhez képest csak szerény javulást mutatnak a gyerekvállalás terén a héten bemutatott ifjúságkutatás számai. A magyarok nehezebben találnak párt maguknak, és egy sor félelmük van a családalapítás kapcsán. Talán a Nyugaton munkát talált fiatalok aggodalmait új lakhelyükön jobban kezeli az állam és a társadalom, körükben ugrásszerűen nő a születésszám.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

aremy
hogy mire költ rengeteget?mert én nem halottam hogy a méjszáros meg a többi csókos legalább 6 újszülöttel gyarapodott volna no mert rájuk nem rengeteget ha nem kurva sokat költ az állam!!!
karma1
@aremy: Ja'j, hat nehogy ma szaporodjek a meszaros es meszaros es garancsi es mittudomen familia rengeteg gyerekkel!??? Ki fogja oket kistafirozni, ha megnonek?
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/01/28/a-kormany-kereszteny-micsodaja/
A külföldön élő családokban nem igazán érdemes bízni, mint potenciális nemzetépítő­
tényezőben. Néhány év alatt önerőből össze tudják rakni azt a pénzt, amiből kijön egy lakás/ház és még csak szaporodási kötelezettség, vagy népdaléneklési elvárás sincs, de akár kereszténynek sem kell lenniük hozzá. Az igaz viszont, hogy valószínűleg át fogják gondolni ezek a családok, akarnak ­e egy álkeresztény féldiktatúrában élni röhejes fizetésért, ámde helyhez kötve, vagy inkább egy – bármilyen – demokráciában képzelik el a jövőjüket. Aki teheti, nem fogja leláncolni, kiszolgáltatottá tenni magát, hogy lépten­ nyomon a képébe dörgöljék, ki volt az a nagylelkű, akitől segítséget kapott és kinek kell hálásnak lennie. Pláne nem egy olyan országban, ahol nem működik a gazdaság, a bérek szomáliai, az árak svájci, a demokratikus jogok pedig észak-­koreai nívón száguldanak. Engem speciel kicsit sem tölt el jó érzéssel az, hogy a pénzemért a képembe hazudik szeretett ártunk és ormányunk, kényszeresen fényezi magát úton útfélen -szintén az én kontómra- és még finanszírozhatom is az újabb agyament baromságot, amit a nemzet demagóg ­turulszaros imázsépítés keretében ki bírtak nyomni magukból hirtelen.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/05/07/tegnaptol-kezdve-mindjart-jo-lesz-nekunk/
Már csak egy kis türelem kell és ránk szakad a boldogság. A kormány új, 2017-­es költségvetése a fiatalok költségvetése lesz, mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára. Ugyanez a költségvetés az egyet ­lépünk ­előre programot is megvalósítja. De most főleg a még Magyarországon élő fiatalok otthonteremtését és itthontartását, valamint a külföldön dolgozó fiatalok hazacsábítását fogja megvalósítani, mint a huzat. Helyes! Mindenki más is ezt szeretné az országban. Még azok is, akik nem annyira fiatalok, ugyanis a középkorúaknak és az idősebbeknek sem szokott az megártani, ha van értelmes munkájuk, tisztességes fizetésük és otthonuk. Ehhez tudnám javasolni, hogy ne egymás között dobják szét az uniós fejlesztési forrásokat, valamint az egyéb közpénzeket, hanem fordítsák az ország javára ezeket. Az sokat javítana a helyzeten. Mészárosék, Vajnáék, Garancsiék, Tiborczék és a többiek pedig csak megélnek kevesebb pénzből is. A fiatalok egy része már elhagyta az országot, más része most csomagol. Élhető,
fejlődő országot azonban csupán egy generációra koncentrálva nem lehetséges felépíteni. Ideje lenne a nagy szavak helyett valódi munkahelyekkel, oktatással, normális bérekkel, a mobilitás elősegítésével, infrastruktuláris fejlesztésekkel, a gazdasági és jogi környezet
vállalkozó barátabbá tételével, az adóterhek csökkentésével próbálkozni, megcélozva minden korosztályba tartozó munkavállalót. Addig is, kellemes hétvégét! Minden idők legkorruptabb és legaljasabb kormányának pártjai wellnes ­f*szverésen vesznek részt ezekben a történelmi pillanatokban Visegrádon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.