Péntek kora délután nemcsak az derül ki, összegyűlt-e a népszavazás kiírásához szükséges 138 ezer aláírás, de a Momentum Mozgalom következő lépése is. A nagy bejelentés előestéjén ellátogattunk bázisukra, hogy felmérjük, mit tett a párttá alakulás előtt álló szervezettel az elmúlt négy hetes roham.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Érdemes megnézni ezt a kretént, ahogy a demokrácia ellen harcol. Úgy állítja be a Momentum politikai ambícióit, mintha az valami bűncselekmény lenne. Vicces, ahogy éppen egy politikus beszél negatívan egy politikai szerveződésről. Úgy, mintha a fidesz leváltásának célja, valami emberiség elleni bűntett lenne, mintha politizálni csak nekik lenne kiváltságos joguk.
A társadalmat megszólítani csak nekik lehet felesleges és szájbarágós nemzeti konzultációkkal, népszavazást csak nekik lehet kezdeményezni, majd telibe szarni az eredményt...
Társadalmat, demokráciát, jogállamot ritkán szarnak így tele, mint ez a büdös görény.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.