Az alapvető jogok biztosa ellenőrizte az otthonokat: vannak javuló tendenciák, de a szabadság korlátozása még mindig túlzó sok esetben.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Designer
@elnyomott: Cserélek! Jó dolguk van! Napi 5 étkezés, évi 2 üdülés! Összegyűjtik a családi pótlékukat, amit egyben megkapnak 18 évesen...
Csak, tudod ezzel élni kellene, nem visszaélni!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
elnyomott
A gyerekeket fegyelmezni kell és sokszor kideríthetetlen, hogy mikor jogos és mikor nem. Sok a visszaélés. De inkább elzárással fenyítsenek, semmint brutális veréssel, zaklatással.
Kell, hogy legyen fegyelmezési módszer, de ilyenkor is felületes az ítélkezés és ez a gyerekek számára a legeslegrosszabb.
Ha a nevelő tanár lekever egy pofont, meglehet az állásába kerül, míg más évekig molesztálhat, zaklathat, kínozhat gyereket büntetlenül.
Rossz, nagyon rossz a felügyelet, az elv, az egész irányítás. És be kell vallani, ez évtizedek óta így van. Javulás ebben sincs, legfeljebb rosszabbodás. :-(
elnyomott
Az átlagember gyereke így is kiszolgáltatott az iskolában - a nevelőotthoni gyerekek, akikért senki nem emel szót pedig egyenesen siralmas. Bűnöző lesz a többségből, vagy megkeseredett, életcél nélküli hajléktalan. Akiket aztán lehet lenézni, megvetni. Pedig az állam bűne, hogy nem kaptak megfelelő nevelést, védelmet. :-(
Designer
Mióta a gyerekek jórésze lakásotthonban lakik, nagyon szar a helyzet!!! Összekeverik a szabadságot a szabatossággal. Persze itt a cikkben gyermekotthonokról van szó, s a vizsgálat / ellenőrzés SPECIÁLIS gyermekotthonban volt. Nem irigylem az ott dolgozókat! Minden elismerésem az övéké!
elnyomott
@Designer: - Szülő nélkül felnőni mégis a gyereknek a legrosszabb. A szülőnek is van felelőssége, de ha az ott "dolgozók" dolgozók és nem nevelők, akkor én a gyerekeket nem irigylem!
Designer
@elnyomott: Cserélj az ott dolgzókkal csak 2 hétre ! ! !
elnyomott
@Designer: - cserélj egy ott élő gyerekkel csak egy hétre!
Designer
@elnyomott: Cserélek! Jó dolguk van! Napi 5 étkezés, évi 2 üdülés! Összegyűjtik a családi pótlékukat, amit egyben megkapnak 18 évesen...
Csak, tudod ezzel élni kellene, nem visszaélni!!!
elnyomott
@Designer: Mindnek jó dolga van? Nincsenek agresszivitások, brutalitások, nincs zaklatás, nincs alázás?
Milyen jó is! Milyen kár, hogy nem volt benne részed!
Van gyereked? Neki talán még lehet...
Designer
@elnyomott: Csak náluk van aggresszivitás, brutalitás, zaklatás?! Ugyanúgy bárkinél!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.