A Medián vezetője szerint több felmérés is készült, amelyet csak késve, vagy nem is jelentettek meg.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Most bizonyosodik be, hogy ezek egy képzetlen, a szakmájukhoz nem értő, a megrendelő elvárásaihoz igazodó vélemény manipulátorok, akik nemzeközileg egy senkik.
Amelyik hozzáértő intézet volt (Gallup), azt kinyomták az országból, csak hogy egymás között tudjanak hazudozni, manipulálni úgy, hogy ne bukjanak le.
Szégyen amit ezek csinálnak!
Pusztai
írtam már, a POLELIT egyik legnagyobb szélhámosai és kârokozói!
de jól élnek a miliókból.
RonaGyuri
Kezd pislákolni az értelem,

az eleve manipulatív közvélemény-matatáson túl az alapvető gondra is rábukkantak?

A derék index.hu „Hann Endre: A közvélemény-kutatói szakma felbolydult, sok mindent nem hoznak nyilvánosságra” címmel számol be a szakmai egyik vezetője magyarázkodásairól. A sok süketelés mellett - ahogy mondani szokás by the way, vagy csak kínjában mondott valamit? – rátapintott a dolog lényegére, ha nem látszik úgy, hogy végre megértették.
Valami olyasmit motyogott, hogy: egyeseknél „drámaian magas azok aránya, akik nem tudnak vagy nem akarnak válaszolni”!
Nos – mint azt már számos esetben kifejtettem – a dolog úgy áll, hogy emiatt – na és a korrekcióra alkalmazott „módszerek” (a véletlenól kiválasztott helyett a szomszédját kérdezik) okán – az alkalmazott matematikai apparátus nem lenne használható!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.