Az eddig csak az adatforgalom lassítása miatt kárhoztatott Magyar Telekom bevezeti a teljes leállást, ha elfogy a felhasználó kerete.

A HVG  azt írja, péntektől az eddigi díjcsomagokat új, összelegózható díjcsomagrendszer váltja. A havidíjas előfizetők 400 MB, 1 GB, 4 GB, 10 GB és 30 GB modulok közül választhatnak, melynek adatforgalmát nem csak itthon, hanem a teljes EU-ban elhasználhatják.

Hónap végén pedig jelentős változás jön. Eddig miután valaki elérte a határt, a Telekom alaposan lelassította a netezést. Régebben 128 kbit/s le- és feltöltési sebességre, egy ideje viszont már csak 32 kbit/s-re. Hogy ez mire elég, arról megoszlanak a vélemények

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
A régebbi, szerződésbeli kedvezményeket is simán megvonták.
aremy
alig várom hogy megszűnjön az esküm.és tényleg tetű banda igaz a többi sem külömb!!!
Főlökött
@Csizmás Kond: Ez nem így működik...

Ez is egy olyan banda, mint a majdnem hasonló nevű, régen Pannon GSM volt. A törvényeket saját kényük - kedvük szerint tartják be, NMHH pedig, igaz a törvényesség betartása és betartatása lenne a dolga, de külön fizetni kell azért, hogy kivizsgálják a történteket, mely végén a megállapításaiknak nincs visszaható ereje. Pl.: 3 panaszkönyvi - sorszámozott jegyzőkönyvben foglaltakból, egyet nem vizsgáltak ki. Törvényes ? Nem igazán. A szerződést úgy módosítják és annyiszor, ahogy kényük - kedvük tartja, pedig a 2013 évi V. törvény -> releváns részei, kicsit mást írnak !

Mi a megoldás ? Normális szolgáltatót kell választani, mely nemcsak élősködik, hanem a dolgát teszi.
1magyar
De azt meg van pofáujk benyelni aki nem használja fel az adatforgalmat!
1magyar
@1magyar: Azért kifizettetik az egész havit, azt meg vissza kellene fizetni vagy jóváírni!
cs.n.
Korábban nem lassították, hanem túlforgalmazási díjat kellett fizetni. Most meg leállítják. A lassított net még mindig jobb megoldás volt ezekhez képest.
Meg ezek a csomagok, kicsit szélesebb is lehetne a skála. Nekem pl. 1GB vagy épp elég, vagy kevés. 4 GB meg sok, de a kettő között nincs semmi. Persze el tudnék tapsolni 4-et is, de csak azért nem fogok minden fiszfasz videót megnézni, meg minden hülyeséget letöltögetni, hogy elhasználjam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.