A bácsi egy látványosan nagy és nehéz csomagot próbált cipelni a vasi megyeszékhely pályaudvarán, a rendőrök ezt látva segítettek neki.

Kedves rendőrök segítettek egy idős bácsinak Szombathelyen

Nem csak a bácsit kísérték fel a vonatra, de még a hatalmas utazótáskáját is felpakolták. Olvasónk osztotta meg velünk azt a kedves sztorit, ami pénteken kora délután a szombathelyi vasútállomáson történt meg. Egy idős bácsi hatalmas utazótáskát cipelt magával, amivel csak alig alig bírt el.

 

A szívmelengető segítség történetét a Nyugat.hu-nak küldte el egy olvasójuk, aki szerint a bácsi csomagját a rendőrök átvették, majd egyikük a bácsiba karolva kísérte át a vonathoz az idős férfit, ahol a csomagot feltették a szerelvényre.

A vonat indulása előtt még fölhívták a bácsi rokonait, akik a célállomáson vártak már, hogy hamarosan érkezik a férfi.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus
ezután megbírságolták közhasznú járművön közlekedés akadályozásában, majd átnézték a bőröndöt és kábszer gyanús pirulákat találtak... most őrizetben várja a szakértői véleményt.

Hiába a nagy igyekezet, ezekről a janicsárokról pozitív képet festeni nem lehet. Önmagában az is beszél, h hírértékű egy ilyen abszolút természetes segítség.
elnyomott
Ha valaki lelkiismeretesen és jól végzi a munkáját, azért jár az elismerés.
Én legalábbis már ezzel az elvvel fogok meghalni.
Equus
@elnyomott: hol találsz utalást a lelkiiemeretes munkavégzésre a rendőri esküben, de tákolmányban is? Értelmét vesztette már az a kifejezés is, h a "Köztársaság törvényeihez hű leszek, megtartom és megtartatom" - nincs Köztársaság, még a szót is törölték.
Gombold újra a kabátot.
A fő elv a lehúzhatóság: akit lehet bírságolni, azt bírságolni kell, ezt várják a parancsnokok, ha sok időt akarnak az asztaluk mögött múlatni. A kis, munkanélküliség elől szökött csicskák meg teljesítik az elvárásokat, havi €400-ért fiatal életüket eladva rabszolgának...
siralmas.
elnyomott
@Equus: Minél nagyobb az embertelenség, annál jobban megbecsülöm azt a keveset, ahol még van.
szép új világ
Csak nekem tűnt fel a hasonlóság a Pintér-Orbán páros hóban sétálgató erdélyi stopposának esetével?
wpym
Ez miert hir?
Arrol nem beszelve, hogy ne vallalja tul magat az oreg...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.