Továbbra sem hajlandó együttműködni a hatóságokkal a Teréz körúti robbantó – írja a Magyar Idők. Új védőjének, a korábbi bíró Surdy Miklósnak nincs könnyű helyzete, ugyanis a robbantás gyanúsítottja vele sem "áll szóba."

P. László hosszas hallgatás után, a tárgyi bizonyítékok hatására tett beismerő vallomást: ő látható a helyszínen készült térfigyelőkamera-felvételeken és övé a hátizsák, amelyben maga készítette pokolgépet vitt a helyszínre. Arról azonban azóta nem hajlandó beszélni, miért támadta meg és sebesítette meg életveszélyesen, illetve súlyosan a fiatal rendőrnőt és férfi járőrtársát tavaly szeptember 24-én késő este.

Ügyvédje, Brunner Tamás március elején visszaadta a megbízását, állítólag azért, mert a gyanúsított vele sem volt hajlandó együttműködni. Sőt elutasította azt a neves ügyvédet is, akit édesapja bízott volna meg a védelmével. A büntetőeljárásról szóló törvény szerint gyanúsított nem maradhat védelem nélkül, ezért a Központi Nyomozó Főügyészség a kirendelhető ügyvédek listájáról Bodó Dánielt választotta. Az ő nevében jár el a volt bíró. Mivel a robbantással gyanúsított férfi Surdy Miklóssal sem hajlandó beszélni, egyelőre nem lehet kitűzni a kihallgatás folytatását.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Vannak ám ,,kanyarok rendesen,, az ügyben!!!
namihami
Nagy volt a robbanás, komoly a sérülés, de azért nem akkora, hogy három ""B""-vel kelljen közölni a néppel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.