Gyomorforgató részleteket tudott meg a Blikk a borsodi gyerekmolesztálással kapcsolatban. Nem elég, hogy a saját édesanyja beszélte rá a 12 éves lányát, vegyen részt az élettársával folytatott szexuális játékokban, egy idő után a nő féltékeny lett saját gyermekére. Könyörgött párjának, hagyja a kicsit, és csak vele foglalkozzon.

A lap úgy tudja, az elvált asszony leginkább azzal védekezik: annyira szerelmes volt párjába, hogy ez az érzés elvette a józan eszét. A későbbi pár amikor megismerkedett, hamar megállapodott, hogy összeköltöznek, s a férfi házában fognak lakni. Az ingatlanban velük élt a férfi fia és az asszony lánya is. A kiskamasz lány egy szobában aludt anyjával és nevelőapjával.

A két felnőtt észrevette, hogy a gyerek nézte őket, amikor szexuális életet éltek. Állítólag ekkor fogalmazódott meg bennük a gondolat, mi lenne, ha őt is bevonnák az együttlétekbe.

Amikor a nő kórházba került, a férfi ezt kihasználva nélküle is létesített szexuális kapcsolatot a 12 éves kislánnyal.

A pár úgy bukott le, hogy a gyerek váratlanul mindent kitálalt féltestvérének, aki azonnal megtette a kellő jogi lépéseket. Az anya ezután mondott le szülői felügyeleti jogáról, és azt a hatóság átruházta a testvérre.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Aki pedofílkodik annak szép rózsásra fogják nyitni a kis végbélnyílását a sitten.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.