A kirekesztés, az erősödő antiszemitizmus veszélyeire és az emlékezés, a múltból való tanulás fontosságára figyelmeztettek az Élet menete szónokai vasárnap Budapesten.

Élet menete: az antiszemitizmus veszélyére hívták fel a figyelmet

Gordon Gábor, az Élet Menete Alapítvány kuratóriumának elnöke köszöntőjében kiemelte: idén egy időben van húsvétvasárnap, a zsidó pészah 6. napja és a holokauszt magyarországi emléknapja.

Élet menete: az antiszemitizmus veszélyére hívták fel a figyelmet

Elmondta, a mai nap a keresztényeknek a feltámadás, a megváltás ünnepe, a zsidó vallásúaknak a fogságból való szabadulást jelenti, de keresztényeket, zsidókat ateistákat egyaránt arra figyelmeztet, hogy milyen veszélyekkel jár a kirekesztés, milyen apró, hétköznapi, szemmel alig látható lépések alkotnak olyan folyamatot, melynek végén jóvátehetetlen tragédia állhat.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Ide vezet a folytonos ellenségkép gyártása...Nemzeteket, nemzetségeket, korosztályokat, foglalkozásokat, párt és vallások képviselőit állították, uszították folyamatosan szembe egymással, rengeteg lett a konfliktus, egymás meg nem értése, elutasítása. Fidesz kommunikációja tökéletesen teljesített! Fel kell gyűrni a gatyaszárát annak, aki itt egységes nemzetet akarna teremteni!
kopacsijanos
@Cicamama55: Na pontosan ezt az amerikai soros györgy csinálja meg amerika!!Megbeszélted velük is már??Majd akkor pofázzatok ha még rosszabb lesz mint a Svédeknél a Németeknél!Amikor majd itt Magyarországon is nyugodtan megerőszakolják a gyermekeidet és nem is szólhatsz érte!Mert most Brüsszel ezt csinálja és a kvótával nekünk is ilyen sorsot szán!!Akkor szóljál ha eladod a gyermekeidet és unokáidat rabszolgának hogyx akkor verjék meg vagy basszák meg a muzulmánok amikor csak akarják!!
Cicamama55
@kopacsijanos: A közmédia csodákra képes..."Fogjunk mindent a nyuszira", mi semmiről nem tehetünk?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.