Egy éve indította el Magyarországon is párkereső oldalát a Sugar­date. A sugargirlök vagyonos férfiak társaságát keresik és luxuséletről ábrándoznak, a sugardaddyk a pénzükért tökéletes testű bombázókat remélnek.

A Sugardate ötlete azon alapul, hogy a lányok, akik nagyvonalú partnerekre vágynak, mindenféle regisztrációs díj nélkül vághassanak bele ebbe a randizási formába. A magyarok közül eddig kétezren próbálták ki. A Blikk az ügynökségtől tudott meg pár kulisszatitkot.

„A profilokat minden regisztrációnál ellenőrizzük, így nem fordulhat elő, hogy valaki más fotójával próbál ismerkedni. Mindenkitől kérjük, hogy írja le az adatlapján, mire vágyik, hogy már az első kattintásnál is részletes képet kaphassanak az érdeklődők.”

– mesélte a lapnak Éva, az oldal marketingasszisztense.

„Fontos kiemelni, hogy egy éjszakáért nem lehet pénzt kérni, hiszen ez egy randioldal, nem pedig prostitúcióról van szó. A havi anyagi elvárást sem határozzák meg a regisztrálók a lapjukon, legfeljebb 5 százalék, aki konkrét összeget ír le, vagy kristálytisztává teszi elvárásait. A magyarok közül még senki nem jelentette ki, hogy mennyi pénzt várna el a partnerétől.”

– tette hozzá a marketinges.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Mi ebben az újdonság. A politikai és üzleti világban szinte csak ilyenekkel találkozni. A kivétel lenne a HÍR.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.