Vajna bácsi ifjú felesége, a Timi megosztó, – majdnem azt írtam, hogy személyiség – van, aki odáig van érte, és vannak a többiek. Posztolgat ezerrel, szinte élete minden pillanata nyitott könyv követői és irigyei előtt.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hahaha, jot nevettem nagyon ezen a cikken...:o)))Ha volna fogalma ennek a bringanak, hogy eloszor is trump, koszoni9 szepen, de nem ker semmifele bevandorlobol, plane nem egy olyan adocsalonak az elkenyeztetett felesegebol, mint amilyen te is vagy, es hat ebben a dologban elegge szamit az, hogy ki HOGYAN akar amerikai allampolgar lenni...
Tudod, timcsike, ebben is pontrendszer van, kurva sok ember mindent , erted? MINDENT megtesz azert, hogy amerikai allampolgar legyen, pl. 365 napot el Amerikaban, pedalozik a zoldkartyaert, mint allat, hogy dolgozni tudjon, es a hatosag elott te csak egy nev vagy, meg ha botranyosan hirhedt nevu is. Azok fogjak a magasabb pontszamot kapni, akik VALOBAN ott akarnak elni, nem pedig ide-oda ropdosni, mint egy molypille. Van amerikai baratnom, 2 gyerekkel, aki amerikai allampolgar, mert ott szuletett, a gyerekei is ott szulettek, de a ferje izraeli allampolgar, es a filmbizniszben dolgozik Hollywoodban. Van munkaja, van lakasa, kocsija, amerikai csaladja, de allandoan hazajar Izraelbe a sajat csaladjahoz. 22. eve varja, hogy a feleves amerikai tartozkodasok alapjan mar ne utasitsak el az allampolgarsagi kereset, 17-szer.. Pedig el fogjak tizennyolcadszor is utasitani, es meg csak meg sem kell indokolniuk (nem is szoktak), hogy miert.
timcsike, te meguntal a ven f@sznak a szivos reszen unatkozni, a korodhoz passzolo partizast, ;logast valasztottad, a ferjed csekkonyvevel. Mert neked AZ az igazi "szerelmed"...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Ez a "törni magyar" csak affektálás, feltűnési viszketegség. Vagy ennyire alacsony az IQ-ja.
Tegnap volt a nagyon sokadik érettségi találkozónk. Volt 50 éve Németországban élő, 47 éve Hollandiában élő, 50 éve Ausztráliában élő, 30 éve Angliában élő osztálytársunk, aki itt volt. Már mind nyugdíjasok, igaz nem az volt a "foglalkozásuk", mint az illető "hölgyé".
Akcentussal bár, de mindegyikük hibátlanul beszélt magyar!
Néha volt, hogy egy-egy szó nem jutott hírtelen eszükbe magyarul,
de nekünk már a korunk is megengedi, hogy néha keressük a szavakat, itthon is.
nyanya001
koszlott korcs qrva !
Több szót nem érdemelsz a megélhetési bevándorló vén gatyaszaggatóval együtt.
karma1
@Nessy: Aki otthon szuletett, es tanult, az egyszeruen nem tudja elfelejteni a magyart. Csak azokat a fogalmakat nehez megerteni, illetve kifejezni, ami peldaul otthon nincs, de az uj hazaban van. Ennek a nevet le kell forditani magyarra, es sokszor meg akkor se tudjak, hogy mirol beszelek, mert maga a targy ismeretlen otthon.
Jol is neznenk ki, ha az anyanyelv csak ugy elfelejtheto lenne,...:o))
nyanya001
@karma1: Nem keresi a szavakat mint ez a riherongy pedig 50 évet élt
Amerikában !
www.youtube.com/watch?v=2d8WJp23NY4
volvós
Timike !! A " szakmádhoz " nem kell angolul tudjál,
elég a guggolás, a csücsöritett ajak, és bö nyál !!!
Na meg egy mindent feldolgozó ...g y o m o r !!!
prime777
@volvós: Ne irigykedj már na! :DDDDDDDDDD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.