Komoly változást hoz a magyar élelmiszeriparban a Magyar Élelmiszerkönyv kenyér készítésre vonatkozó új előírásai. Várhatóan a kötelezően előírt változások ellenére nem emelkednek a kenyérárak. Az Magyar Élelmiszerkönyv új, kenyérre vonatkozó előírásainak bevezetéséhez fél éves türelmi időt adott a törvényalkotó, így ez az idő elegendő volt a pékeknek a felkészülésre.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
propeller.hu/itthon/3290401-harom-egeret-talaltak-egy-peksegben-delinel
Az élelmiszerbiztonság ott kezdődik, hogy azokat a termelőüzemeket ahol penészes, egérszaros, mocskos körülményeket és beazonosíthatatlan alapanyagokat találnak nem megbüntetik, hanem bezárják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.