Komoly változást hoz a magyar élelmiszeriparban a Magyar Élelmiszerkönyv kenyér készítésre vonatkozó új előírásai. Várhatóan a kötelezően előírt változások ellenére nem emelkednek a kenyérárak. Az Magyar Élelmiszerkönyv új, kenyérre vonatkozó előírásainak bevezetéséhez fél éves türelmi időt adott a törvényalkotó, így ez az idő elegendő volt a pékeknek a felkészülésre.
Forrás:
zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Az élelmiszerbiztonság ott kezdődik, hogy azokat a termelőüzemeket ahol penészes, egérszaros, mocskos körülményeket és beazonosíthatatlan alapanyagokat találnak nem megbüntetik, hanem bezárják.