A PIZA TESZTEN AZ ILLETÉKES MINISZTER IS MEBUKOTT! =)) Levélben köszönte meg Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere az amerikai szövetségi oktatási miniszternek, hogy tudomásul vette a magyar felsőoktatási törvény módosítását, valamint azt, hogy megjelölte a tárgyalásra jogosult szövetségi államokat - írta az MTI.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Bele kell verni a sz..ba az orrukat

különben pofátlanul azt hiszik, pontosabban úgy tesznek, mintha minden rendben lenne

Levelet hozott a postás, ami drága jó Balog páterünknek. Az USA kormány oktatási minisztere Betsy DeVos „megköszönte az áprilisban Balog Zoltántól kapott tájékoztatást a felsőoktatási törvény változásával és a Közép-európai Egyetem (CEU) helyzetével kapcsolatban”, majd néhány udvariassági formula után leszögezte „az Egyesült Államokban az oktatás elsődlegesen szövetségi tagállami és helyi felelősség. Tagállami szintű jogkörök a legtöbb felsőoktatási intézmény - ideértve a Magyarországon működők - jogállásával kapcsolatos ügyek, valamint a diploma-kibocsátási jogosultsága.”.
Továbbá jelezte, hogy „tudomásul vette Balog Zoltán áprilisi javaslatát, hogy vizsgálják meg egy nemzetközi megállapodás aláírásának lehetőségét az Emberi Erőforrások Minisztériumával (Emmi). Az ilyen jellegű megállapodások megtárgyalására a tagállami szintű hatóságok a megfelelő partnerek.”.
Nos mindez hogy is csapódott le a derék főminiszterünk csökött agyában? Süt „szerdán kelt válaszlevelében azt írta, hogy köszönettel fogadta az amerikai miniszter szívélyes válaszát, és azt, hogy tudomásul vette a felsőoktatási törvénnyel kapcsolatos módosításokat. ”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.