A Budapest Pride szervezői továbbra is ragaszkodnak ahhoz, hogy idén végre nem akarnak kordonok között vonulni, mert az elmúlt években nem történt már atrocitás a menetnél. A rendőrség viszont egyelőre nem mondja meg, szükség van-e szerintük újra teljes lezárásra.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Ez a Pride a magyarok megmaradását szolgálja Európában?

www.magyarrendezvenyek.com/
1110 éve 907 áldás hava 4-6 közt zajlott le a Pozsonyi csata.
A magyarokat megsemmisíteni szándékozó egyesített európai hadak ellen kivívott diadal biztosította be a magyarság megmaradását.
Donáld Tramp
Igen engedjék csak szabadon vonulgatni őket. Anyukák, apukák pedig a nemi identitászavarban szenvedő óvodás , bölcsis csöppségeiket nyugodtan engedjék közéjük. Félreértések elkerülése miatt : Semmi bajom velük, de azért mert mások miért kell vonulgatni... !? Van meleg ismerősöm, sőt barátom, de ő szó szerint undorodik tőlük. Ha engednének célba lőni ő az első lenne. Mert szégyent hoznak rá...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.