Orbán Viktor stábjával tárgyalt június végén az amerikai Mercury lobbicég egyik „sorosozásban” jártas munkatársa – értesült az Átlátszó. A megbeszélésen jelen volt David Zaikin ukrán származású üzletember. A honlap úgy értesült, hogy a találkozóra egy rövid időre maga Orbán is benézett.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
veszélyesek az ilyen benézések; lásd Szelem a Fehér-házban című fim! =))
nyanya001
ellenszel.hu/2017/07/26/nem-fogsz-hinni-szemednek-bbc-dobbenetes-adatokat-kozolt-orban-es-soros-parharcarol/
A BBC egy döbbenetes adatot is közölt a Soros-támogatásokkal kapcsolatban:

– míg Soros 1980 óta több mint 12 milliárd dollárt áldozott a szegénység csökkentésére, valamint több egyetemet és ösztöndíjat is alapított, addig Magyarország kormánya 21 millió dollárt, azaz 5,7 milliárd forintot költött a Soros ellenes plakátkampányra.

Az interjúban Soros kiemeli „Szomorú vagyok, hogy a magyar kormány antiszemita módon tájékoztatja félre szándékosan az embereket”. A BBC szerint Orbánnak nem tetszik mindaz, amit Soros képvisel, ezért hadat üzent a liberalizmusnak – adta hírül a 24.hu.
A Fidesz tehát adófizetői pénzből megközelítően annyit áldozott rövid idő alatt a Soros elleni támadásokra, amennyit Soros fordított Magyarország megoldatlan problémáira. Fikarcnyi kétségünk se legyen afelől, hogy ez a kampányban sokkal magasabb szám lesz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.