Felhívást adott ki a MÁV-Start központi üzemi tanácsa, hogy gyűjtést indítson a Bulgáriában balesetet szenvedett 19 éves lány szülei számára, akik nem sokáig tudják már finanszírozni, hogy lányuk mellett lehessenek a burgaszi kórházban.

A lány édesanyja vezénylő tisztként dolgozik, a felhívást a VDSzSz Szolidaritás vasúti szakszervezet is közzétette a honlapján.

"Az eset a családot súlyos anyagi helyzetbe hozta. Ezért fordulok most mindenkihez, hogy bármilyen csekély összeggel segítsünk bajba jutott munkatársnőnk nehéz helyzetén!"

- írta a felhívásban Bordás Imre, az üzemi tanács elnöke.

Máris óriási összegre rúg a Burgaszban kómában fekvő szegedi lány kórházi számlája, és a család nem tudja biztosan, ebből mennyit kell nekik kifizetni. Közben továbbra is bizonytalan, hogy hazaszállíttathatják-e végre Burkus Vanesszát.

A lány azért ment Bulgáriába, hogy meglátogassa idegenvezető barátját. Július 19-én lerobbant a kocsi, amelyben utazott, és mielőtt ki tudott volna szállni, egy másik autó 160-nal beléjük rohant.

A balesetben egy nő meghalt, a magyar lány pedig súlyosan megsebesült: kétoldali agyi ödéma alakult ki nála, valamint két nyaki csigolyája eltört. – írja a hvg.hu.

(A címoldali illusztráció forrása: rtl.hu)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
..."a család nem tudja biztosan, ebből mennyit kell nekik kifizetni. Közben továbbra is bizonytalan, hogy hazaszállíttathatják-e végre Burkus Vanesszát."...

na itt lép közbe segítőkészségével a külügy...
karma1
Amely segitokeszsegtol fog koldulni szegeny Burkus csalad... Istenem, hogy ilyenkor nem szakad veletlenul ra peldaul orban fejere a karmelita kolostor uj erkelye???
Annyira megneznem, meddig birna a neje az agya mellett valo aggodast,...
Ajtatosmano balog a vilagszinvonalu magyar egeszsegugyi ellatasaval melyik kanyarban varakozik?
Mely egyutterzesem a csalade,...
justhpeter
A MÁV ne gyűjtést szervezzen, hanem fizesse ki, max kevesebb prémiumot kapnak a vezetők.
iluminati
@justhpeter: Helyes!!! Az adomány gyűjtés számomra visszataszító. Java részt nem az kapja akinek szüksége van rá... Hányingerem van mikor a nagypénzű emberek kéregetnek a szegények között és 90%-át lefölözik

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.