A váci püspök támogatja azt az elképzelést, amely főként a paphiány miatt egyre népszerűbb: nős, családos férfiak is lehessenek lelkipásztorok a katolikus egyházban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Hát persze barom. Hisz a cölibátus is apáról fiúra száll nem??? Fruti kell hülye gyerek??
Equus
püspök úrnak tetszik az ő hivatala és annak a javadalmazása. Meg kell tartani. Akkor is, ha ehhez egy-két dolgot fel kell tudni adni. A pénz az pénz és becsülni kell. Nehogy már vénségére dolgozni is kelljen...
X-ray
@qxy: barom az te vagy, méghozzá nagy barom. Hogy beszélhetsz így egy köztiszteletben álló egyházi személyről? Arra sem vagy méltó, hogy a talpát megnyaljad!
qxy
@X-ray: akkor nyalogasd te tisztelettel. Remélem te ismered akkor de ha kevés a nyalni valód van itt is ne baszogass engem, én sem baszogattalak.mi van csíp a pisi gyerek? A vallás ellen nincs kifogásom nem egy a kettő.
qxy
Ja, na meg a Pápa is ugye a jó ember mert mindenkinek a házába be kellene fogadni szegény migránsokat. Ez tényleg jó szándékra utal és ki vezérli a gondolatát?
Megint, , . . Nem a vallás és elhivatottság ellen vagyok. hanem azok ellen akik hülyének nézik a vallásos embereket. és erről prédikálnak miközben a gyermek kaki még ott van a tiszteletes úr farkán. Mert már unja a sok özvegy asszonyt aki bejár hozzá. de neki szabad mert " meg gyón .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.