Elkészítés: A joghurtot egy kis tálba tesszük, majd ízlés szerint ízesítjük. Az almákat megmossuk, meghámozzuk, majd lereszeljük egy finom lyukú reszelőn, és hozzáadjuk a joghurthoz. Lereszeljük a zellert is, és azt is hozzáadjuk a joghurthoz. A fél citrom héját belereszeljük, majd beletesszük a diót. Lefedjük, majd hűvös helyen hagyjuk állni kb. 2-3 órán át. A csirkemellet kevés olajon puhára sütjük, majd ha kihűlt, csíkokra vágjuk, és belekeverjük a salátába.

Feltöltő: Veress Máté
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.