Két kutatás szerint milliók munkahelye szűnne meg és visszaesne az amerikai gazdasági teljesítmény, ha szigorítanának a bevándorláson.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
A legtöbb baj okozója a nagy gazdasági teljesítmény hajszolása.Vissza kellene már fogni inkább a fogyasztást, a luxusfogyasztásra gondolok és a pazarlásra.
karma1
@1magyar: Ahhoz, hogy te olcsobban vehess barmilyen arucikket, porgo nagyuzemi gazdasag kell, mert csak ok tudnak eloallitani olcso, de jo termeket,.
Probalj meg egyszer egy liter tejet venni kozvetlenul a termelotol, es meglatod majd az arkulonbseget.
A luxustermekeket mindig kifizetik, annak az ara nem hianyzik a gazdasagbol.
De ha nem lesz, aki megcsinalja az olcso szalagmunkat (konzervgyarak, gyumolcstermesztes, ahol conveyorokon osztalyozzak a gyumolcsot, zoldseget,), mert nem engedik be az olcso mexikoi munkast, nem lesz, aki fillerekert dolgozzon a korhazakban, oregek otthonaban, vagy eppen a gyorsetkeztetesben, egyeb kiszolgalouzemekben, az bizony erosen haza fogja vagni a gazdasagot.
Ha trump ismerne a sajat birodalmat, tudna, hogy az is az olcso bevandorlo munkasokra alapozva nott akkoraram, amekkora.
De trumpnak is loszemuveg van font, pedig az o apja meg a haboru elol tantorgott Amerikaba Nemetorszagbol, vagyis trump apja be se tehette volna a labat Amerikaba a sajat hulye fianak az uj bevandorlasi torvenye alapjan...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.