Az Emberi Erőforrások Minisztériumától azt ígéri: törvénymódosítást kezdeményeznek azért, hogy a lakcímproblémák miatt egyetlen gyermek se essen el a neki járó támogatásoktól.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A 7.5 év erre se volt elég, ugye vándorköszörűs ???
papa.49
A 7.5 év erre se volt elég, ugye vándorköszörűs ???
Equus
a Rabszolgakereskedelmi Minisztérium adatokra szomjazik. Kell a pénz a defterdári hivatalnak. Van fejlett ország a világban, ahol nem értenék sem a személyi igazolvány, sem a lakcímbejelentési kötelezettség fogalmát.
Ha maradnak ezek a férgek a kormányásban - és úgy néz ki, maradnak -, első lesz Mo. ahol kötelezővé teszik egy chip beültetését a zemberekbe. Orwell erről álmodni sem tudott.
quadrocopter
Nem érdekes, az a lényeg, hogy minden mobilosnak megvannak az adatai és a terroristák sem tudnak .ezentúl 200.000 db. SIM-et vásárolni (?)
tudode
27 év nem volt elegendő ennek a POLITIKAI KALANDORNAK, hogy leessen a tantusza, hogy az ÁLLAMIGAZGATÁSBAN MINDEN MINDENNEL ÖSSZEFÜGG!
.
Nem lehet egy államot úgy igazgatni, hogy ÁLMATLAN ÉJSZAKÁIN fejébe jutott barinségok, meg félresikerült, szakbarbár tanácsadói szavára KIADJA A KILÖVÉSI PARANCSOT, oszt lesz, ami lesz!!!
.
Világos pillanatában 7 év után belátta, hogy
.
Minden állami vezetőt iskolába küldene Orbán
www.portfolio.hu/gazdasag/munkaugy/minden_allami_vezetot_iskolaba_kuldene_orban.244044.html
,.
Rájött ez a rakás szerencsétlenség, hogy a HÁLÁBÓL KINEVEZETT FRAKCIÓVEZETŐK, SZÓCSÖVEK a bársonyszékükben annyit nem értenek az állam igazgatásához, mint a bányalovak.
.
AZ ÁLLAMNAK, ÉS AZ ORSZÁGNAK ANNYI!!!
.
papa.49
Nincs min csodálkozni aki eltud menni, és kint megtudja találni a lehetőséget, legfeljebb látogatóba jöjjön haza ebbe az országba, amíg a zsírmore, és bandája uralkodik a népen !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.