Húsz év után újraépítik a kormányzati szervek belső, zárt telefonhálózatát. Ön szerint indokolt-e feléleszteni a K-vonalat? Ez a mai nap kérdése. A szavazás végeredményét Simon András ismerteti 18:10-től, az ATV A nap híre című műsorában. A műsor ismétlése ma este 21. 40-kor lesz. Húsz év után újraindulhat a kormányzati szervek belső telefonhálózata. A Magyar Nemzet értesülései szerint az egykor csak K-vonalként emlegetett rendszer újabb változata a rendvédelmi szerveket, a kormányhivatalokat, az állami kórházakat, az Országos Bírósági Hivatalt és a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóságot kötheti majd össze.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ha jól értem, a kormány újraéleszti a zárt telefonhálózatot. Így a kormányzati hivatalok, a kórházak, bíróságok, hivatalok kerülnek közvetlen irányítás alá! A fidesz pártállami ellenőrzéssel akarja uralni a helyzetet és elnémítani azokat a kórházigazgatókat, akik ki merik fejteni a véleményüket. Utasítani és befolyásolni azokat a bírákat, akiknek döntéseket és bírósági itéleteket kell hozni. Hogy Bródynak mennyire igaza van:
"Jönnek majd és hirdetik, hogy milyen nagy magyarok
De tudjátok, hogy ezek bizony mindig ugyanazok
Édesapám, te megmondtad: ezek ugyanazok."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.