Csak 34 nap lett volna hátra, hogy elévüljön az ügy, de Szilvia mindent bevallott a rendőrségen.

Már lezárták a nyomozást, és eltűnt személyként kezelték, majd halottá nyilvánították azt a férfit, aki 2000 decemberében adott utoljára életjelet magáról. 

A Zsaru magazin azt írja, Szilviát, a feleséget a rendőrség kiemelt ügyeket felderítő főosztálya 2015-ben még egyszer behívta kihallgatásra, mert volt néhány gyanús részlet. A nő ekkor mindent bevallott. 

F. Szilvia azt állította, hogy férje az egyik nap megkérte, hogy készítse ki az útlevelét, hogy Németországba utazzon, aztán amikor hazaért, se az útlevél, se más iratok nem voltak már a lakásban, és a férfi néhány ruháját is magával vitte. A rendőrség ugyanakkor kiderítette, hogy a férfi nem lépte át a határt, majd azt is megtudta, voltak hosszabb távú üzleti tervei, illetve hogy a nő hűtlensége miatt amúgy is megromlott köztük a viszony, írja a Zsaru Magazin.

A férfitól a nő 2002-ben, távollétében elvált, 2007-ben pedig a bíróság is holttá nyilvánította a férfit. Amikor 2015. októberében a rendőrök a nőt behívták kihallgatásra, az ügyvédjével jelent meg, és beismerte a gyilkosságot. Ahogy elmondta, aznap Magyartés külterületén az éjszakába nyúlóan szántott, a férje pedig részegen utánament és szidalmazni kezdte.

A nő erre a traktorból előkapott pajszerrel agyonütötte, a holttestet a közelben elásta, majd a pajszert is eldobta és hazament.

Amikor a területre 2015-ben már a rendőrséggel együtt visszatértek, az időközben alaposan megváltozott környezet miatt a nő nem tudta pontosan megmutatni, hol ásta el a holttestet. A területen ugyanis közben fák nőttek, más fákat pedig kivágtak, így hiába keresték, a holttest soha nem került elő. Mivel azonban a nő beismerő vallomást tett, és nem szenved kóros elmeállapotban, jelenleg szabadlábon védekezik.

A rendőrség most zárta le a nyomozást, a nő ellen emberölés bűntette miatt emelhetnek vádat.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Tanulság: légy óvatos az asszonnyl, ha az éppen szánt. Nem tesz jót a szántás a pszichének.
quadrocopter
Szar ügy! Nincs corpus! Bármikor visszavonhatja, ha egyéb más terhelő nincs rá!
papa.49
Pontosan kérdés miért is ,,tört meg,, a traktoroslány ???
ila51
A beismerő vallomás önmagában nem elég ahhoz
quadrocopter
@durbincs: Az "ész" neked sci-fi, primkó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.