Átírná a kutatásokat fölöslegesen hátráltató közbeszerzési szabályokat. Átírná a kutatásokat fölöslegesen hátráltató közbeszerzési szabályokat. Az InfoRádióban a Magyar Tudományos Akadémia elnöke azt mondta, hogy bár lehetőségként náluk is felvetődik, de a tudományos világ nem akar kétsebességes Európát. Az Európai Kutatási Tanács pályázatain kiválósági alapon egységes a verseny. Magyarország fel tudott kapaszkodni a középmezőnybe, talán a többi kelet-európai országot megelőzi. Olyan régi és komoly tudományos háttérrel rendelkező országok, mint Csehország vagy Lengyelország nem teljesítenek olyan jól, ahogy ez elvárható lenne. Lovász László szerint olyan programok kellenek, amelyek még inkább segítik a felzárkózást. Vannak ilyenek, de ezeknél a jelenleginél még jobban át kell gondolni, hogy mit támogatnak. Az a Tapasztalat, hogy aki helyben, alapkísérletekkel támasztja alá az ötletét, az jobb eséllyel indul egy nemzetközi pályázaton, mint aki már azokra is támogatást kér

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na te tetu lovasz, a ketsebesseges Europai Unio azert fog letrejonni, mert a Gazdaallatod szepen szetkurta az Uniot, amihez te es a kocerajod adta a "tudomanyos" (kinezetu) hatteret, te adtad a "sulyat, tekintelyet" azoknak a buncselekmenyeknek, amiket a kormany vegrehajtott.
Ez nem a te kivansagmusorod lesz, Illiberaliabol, hanem a "nagyok" jatszmaja...
A kozbeszerzeseket pedig meg jobban korruptta tenned, mert szerinted tul lassuak. (Vagyis te nem lattad a neked atutalt lovekat idoben a bankszamladon, Svajcban.)

Novelned a korrupcio tempojat, mert mar nincs 2 evetek sem az utolso lehivhato penzosszegre...
Nyugi, a boriben nem lesz keszpenzre szukseged, a vazelinra valot meg majd osszedobjak neked a tobbiek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.