Az egyiküknek a kocsijában, a másikuknál házkutatás után találtak porokat, kapszulákat, és több százezer forintnyi készpénzt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság beosztottjai 2017. szeptember 6-án 14 órakor Szolnok belterületén ellenőriztek egy személygépkocsit és a benne ülőket. A jármű átvizsgálásakor előkerült két tasak, bennük különböző kábítószergyanús anyagokkal, mely alapján a rendőrök J. László szolnoki lakost elfogták és előállították. A férfit az elsődleges szakértői vélemények alapján új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

Nem volt egyedül

A rendőrök még ugyanezen a napon házkutatást tartottak egy szolnoki családi házban, ahol több kábítószergyanús anyagot foglaltak le: több mint kétszáz darab zöld színű kapszulát, három darab zöld színű, ismeretlen növényi gumót, fehér kristályos anyagot és több százezer forintnyi készpénzt.

Újfajta pszichoaktív drog terjesztőit fogták el Szolnokon

A nyomozók megállapították, hogy a házban lakó T. János új pszichoaktív anyagot értékesített Szolnok város területén. A rendőrök elfogták és új pszichoaktív anyaggal való visszaélés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták a 49 éves férfit.

Forrás, fotó, videó, címlakép: Police.hu 

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.