Nagy Katalin, a Magyar Rádió Vasárnap újság című műsorának felelős szerkesztője és Hanczár János író, újságíró, beszédtanár vehette át Budapesten a Szalay Annamária Média Alapítvány negyedik alkalommal átadott díját...

Forrás: mediainfo.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ebben is van nem kevés jelképszerű

Egy „kulturális” hír a megszállt sajtóból

Már maga az alaphír sem piskóta:
„Átadták az idei Szalay Annamária-médiadíjat”
aztán egy már-már következmény:
„Nagy Katalin, a Magyar Rádió Vasárnap újság című műsorának felelős szerkesztője .. vehette át Budapesten a Szalay Annamária Média Alapítvány negyedik alkalommal átadott díját”.
Aztán egy kis külön pikantéria a díjat „Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter” adta át.
Azonban mindez semmi ahhoz képest, amit ez retardált barom képes volt összehadoválni. Csak példaszerűen:
„egy kitűnő ember emlékét őrzi a díj”, igaz hozzáfűzte, hogy „ amellyel azokat ismerik el, akik az ő elveinek megfelelően alkotnak”
Aztán olyat, hogy „a díj névadója hithű keresztényként és igaz magyar emberként azt vallotta, hogy végeznünk kell a munkánkat és nem szabad csüggednünk, ugyanakkor figyelmeztetett arra is, hogy ha a médiát parttalanná tesszük, és nem védjük meg a felnövekvő nemzedékeket a káros tartalmaktól, akkor "a felnövekvő generációk életét fogjuk sokkal nehezebbé tenni”, ami szerintem csak szótévesztés , s a derék Mityuka párttalan-ságról akart beszélni.
S annak bizonysága hogy tényleg elgurult a gyógyszere: „ hiányzik személyisége, mosolya és az az okos világlátás, ”. Hát igen a mosolya meg az a világlátása??? =)) Brrrrrrr!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.