A közvélemény-kutatások alapján rakná össze a jövő koalíciós kormányát az MSZP - teljesen új, szerintük győztes ajánlattal álltak elő. Aztán pedig Orbán sötét arca előtt fotózkodtak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Kar volt odaszurnia GYurcsanynak...
Kezd elottem az a kep kialakulni, hogy orban is es botka is a legjobban Gyurcsanyt utaljak, mivel o tudna egyedul ezt a ket elegge ellentmondasos politikust egyedul legyozni.
Ha visszaemlekszem a fiatalkori kozossegi, munkahelyi eletemre, termeszetes modon mindig azoktol az emberektol tartottam, akik potencialisan arthattak volna nekem, vagyis orban (es most mar botka is, foleg a nagy szegedi orban-botka osszeborulas utan ) eppen ezert reszket Gyurcsanytol, mert tart az erejetol. orbannak sosem volt - es ha belefeszul , akkor sem lesz - semmifele karizmaja, csak a botranyokozassal es a maffiozo stilusaval kepes magara iranyitani az emberek figyelmet, de ez meg kozel sem szeretet, vagy tisztelet. Kovetni is csak az alamizsnaert koveti a sok szolgalelku futyiszes...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kisrigó
Csak azt a "négyszemközti" tárgyalást tudnám feledni! Mikor orbán Szegeden járt, beígért Szegednek mindenféle fejlesztést és a látogatás végén négyszemközt tárgyaltak. Azt hiszem, jó taktikai érzékkel ekkor állapodtak meg a "lényegről!" Ennek fényében figyelem Botka megnyilvánulásait.
lampa laz
Csak úgy írom, nem a szívem csücske, de eddig egyedül a jobbik az a párt, amelyik látványosan teszi a dolgát. Az ellenzék eddigi mutatványa egy csapnivaló szarság.
bencemacska
@lampa laz: ma, 06:50
És vezet az MSZP előtt!
Pár szó a Botka listáról:
- elér 25%-t ( nagyon jó indulatú voltam!),
- ez 22,5 fő, (első harmad, a többi kilőve!)
- ebből 51 % az MSZP-é,
- marad a 6 pártra 11 fő.
A 11 főből 6 pártvezető, tehát 5 párt adhat két főt!
Ahhoz, hogy mindnek frakciója legyen: 30 fő kell. Tehát minimum 19 fő egyéni képviselőt át kell adnia a kis pártoknak!
Vajon hány egyéni képviselőre számít Botka a 106-ból? Neki elég az a 11, amit a közös listáról kap?
És még van egy olyan kitétel: ha Botka szakértői indulni akarnak, akkor azoknak is hely kell a listán, akiknek a nevét Botka mondja meg, a helyüket közösen döntik el! (Feltételezem, hogy az első harmadba kell tenni!)
Tovább nem számolom, mert ahhoz már kell a választási törvény is,amit most nincs kedvem átböngészni!
lampa laz
@bencemacska: Nagyon laikus vagyok ehhez az öszeborulósdi katyvaszhoz, de józan paraszti ésszel az összes csatlakozó párt jelöltjeit kellene vizsgálni, h az adott választókerületben melyik a legesélyesebbb és ott az a párt induljon egyedül. Nem tudom miért gondolja úgy az mszp, h mindenben ő diktálhat, hozzá kell igazodni, h mind a 106 helyen csak az ő emberük nyerhet és ők a legerősebb ellenzéki párt. Már régen nem így van, ezzel a huzavonával meg egyre többen el is pártolónak tőlük. Én, az ezen a körön kívülrekedt kis pártokban bízom. Nekem inkább a Juhász féle öszefogás jönne be. Együtt-Momentum-LMP-KKP, Gémesi félé, sokkal hitelesebbek lennének.
bencemacska
@lampa laz: ma. 17:32
Az MSZP sajnos másolja 2014-et, de még rosszabb formában.
Ha Mesterházy anno nem erőszakoskodik, ma Bajnainak hívják a miniszterelnököt, és mi nem vagyunk ilyen szegények.
És nincs milliárdos gázszerelőnk!-:((((
reagens
Istenem! Olyan szánalmas ez a hetvenkedés!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.