Csongrádon akadnak olyan szülők, akiknek kellene fizetni a menzáért, de ezt mégsem teszik meg. Az önkormányzat 3 millió forintot vár tőlük, végrehajtókkal fogja behajtatni.

Nem tud tovább hitelezni az önkormányzat Csongrádon, ezért be fogják hajtatni azoktól a szülőktől a menzadíjat, akik eddig elmaradtak a befizetéssel. 

A delmagyar.hu cikke szerint az ebédeltetést végző cégnek már 3 millió forintot hitelezett meg az önkormányzat, mivel sok olyan szülő van, akinek fizetnie kellene gyermeke menzadíját, de ezt nem teszi meg. A lap úgy értesült, vannak, akik anyagilag megszorultak, és azért nem fizettek, de mások nincsenek ilyen helyzetben – és mégsem fizetnek.

Némely szülő nem fizet a menzáért Csongrádon – a városvezetés behajtja a 3 milliós tartozást

Fotó: pixabay.com

Bedő Tamás, a város polgármestere a lapnak elmondta, a tartozást adók módjára nem tudja behajtatni, de végrehajtón keresztül van mód a pénz visszaszerzésére. 

Különösen a hosszú ideje fennálló kintlévőségre figyelünk majd oda. Mindenkinek be kell látnia, hogy aki nem fizet, a többitől is elvesz

- mondta e la polgármester a lapnak.

FinTechRadar 2.0 konferencia - van már jegyed?

Témáink: PSD2/Mobilfizetés, Adatbiztonság, UX, Big data, Állam és fintech, Insurtech. 2 nap, 30 előadó és válaszok a fintech aktuális kérdéseire október 17-18-án a Sugár Moziban.

Program és jegyvásárlás →

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troll5
Van aki még nyáron is hordja haza ételhordóban az ebédet! Egyébként otthon ad a gyereknek enni? Boltba jár? Ott inygé kapja?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél