A férfi autója tankjában próbálta meg Hollandiából Magyarországra csempészni a 37,5 millió forint értékű kábítószert.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kábítószer birtoklásának megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást T. Tibor 47 éves magyar állampolgárral szemben – írja a police.hu.

38 milliós szállítmánnyal bukott meg Hegyeshalomnál a Hollandiából jött drogfutár

A férfi a rendelkezésre álló adatok szerint azért utazott Hollandiába, hogy onnan nagyobb mennyiségű kábítószert szállítson személyautóval Magyarországra.

A Készenléti Rendőrség munkatársai 2017. október 22-én a délutáni órákban Hegyeshalomnál ellenőrzés alá vonták T. Tibort.

A nyomozók a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőreinek segítségével átvizsgálták a járművet és az üzemanyagtartályban kialakított rejtekhelyen 6 kilogramm amfetamint, valamint 5.000 darab MDMA tablettát találtak. A rendőrök a kábítószert lefoglalták, amelynek feketepiaci értéke körülbelül 37,5 millió forint.

A nyomozók a 47 éves férfit előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda szakértők bevonásával folytatja le a nyomozást a gyanúsítottal szemben.

Forrás, cikk- és címlapkép: Youtube

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél