A kormány tagjai úgy gondolják, rápiríthatnak a végső stádiumban lévő betegeket gondozó alapítványra, ha az nem tud kijönni a pénzéből. Ha tetszik, ha nem, ki kell jönni abból a forrásból, ami adott az ellátók számára. Van, akinek ez sikerül, másnak nem. Ez az atyáskodóan szigorú korholás Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyi államtitkártól származik. Kijelentésével a Magyar Hospice Alapítvány által működtetett hospice-ház ügyére utalt, amelyről a sajtóban az utóbbi hetekben jelent meg, hogy forráshiány miatt januárban bezárhat. A botrány miatt végül Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere utasítást adott Ónodi-Szűcs Zoltánnak, hogy biztosítsa a működéséhez szükséges forrást.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
S tényleg ilyen egyszerű lenne a megoldás

Talán még a magyar focin is segítene?

A ma reggeli bekapcsolásnál (automatánál az 1-es csatorna, ami ebben az országban a királyi, kapcsol be) a TV-ben egy jelentős sportsikerről számoltak be, egy nagy hazai versenyen történt tarolásról. Az illetékes sportvezető arra a kérdésre, hogy minek köszönhető azt kezdte el fejtegetni, hogy a verseny előtt sikerült sokkolni az ellenfeleket, mert egy gyönyörű épületben az Országházban maga a Ház elnöke adott számukra vacsorát! =))
nyanya001
A működés biztosítása érdekében 50 milliós támogatást kért a Magyar Hospice Alapítvány Balog Zoltán Emberi Erőforrások minisztertől, de csak 40 milliót kapott. Ez az alapítvány Facebook-oldalának bejegyzéséből derült ki. A csökkentett összegnek is örülnek.

Ennél mocskosabb, aljasabb, cinikusabb kormánya nem volt ennek az országnak !

3 milliót gyűjtöttek össze eddig a Hospice Alapítványnak ( november 3. )
Az RTL Klub híradása után az egész sajtóban elterjedt a hír, ezután pedig széles társadalmi összefogás alakult ki, a kiemelt érdeklődés az alapítvány munkatársait is meglepte.
nyanya001
abcug.hu/csak-megkapta-130-millios-allami-tamogatast-csalo-orvos/
Tisztel Hoszpisz Alapítvány !
Tessenek lopni, csalni, akkor garantáltan megkapják a kért összeget a jövőben !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.