A jelenleg Kanadában élő színész újabb agymenést osztott meg közösségi oldalán. 

Az elmúlt években csak botrányairól hírhedt színész most arról írt a Facebookon, hogy gyakran jelölik be ismeretlen nők, akiknek mindig ugyanazt a “tesztkérdést” teszi fel. Ez pedig a következő:

Dugsz velem?

A szexuális felhívás azonban nem szokott osztatlan sikert aratni, ezután jönnek az anyázós kommentek, és még durvább posztok, és ezen nagyon fel szokott dühödni a Valami Amerika színésze. Hujber kijelentette, hogy mindenki eltakarodhat az oldaláról, akinek baja van ezzel és azt is közölte, hogy a fent említett nőkre csak féregként tud tekinteni.

Hujber Ferenc mindenkinek felteszi a kérdést: "Dugsz velem?"

A teljes poszt is azt bizonyítja, hogy Hujbernek megint, sokadszorra is elgurult a gyógyszere. 

Ha még egyszer valaki bejelöl majd miután megkapja a TESZTKÉRDÉST: “Dugsz velem?” után jönnek a kutyázó kommentek meg rám üzen anyád(!!!): kiposztollak a gecibe az üzeneteiddel együtt!ANYÁDDAL EGYÜTT! És akkor az én kis csapatom darabokra szed… Még egyszer utoljára: Ez egy felnőtt oldal!!! DURVÁN SZEXUÁLIS ÉS BRUTÁLISAN ŐSZINTE BESZÉDDEL!!!+!!!+!!! Mindenki eltakarodik akinek ez nem tetszik!!! Töröl-tilt kombót javaslom minden ilyen féregnek mert nőnek nem nevezném őket semmiképp… UTOLJÁRA SZÓLTAM!

Forrás: 24.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
..."Hujber Ferenc mindenkinek felteszi a kérdést: "Dugsz velem?"...

akkor én is felteszem a kérdést: te gyökér, dugsz velem?

...amúgy Alaszka északi részén, egy igloo-ban jobban mutatnál...
Szeparepa2
Meg tudom érteni. Híres, ismert jó megjelenésű sikeres, jómódú ember, magyar szinten sztár ugyebár, ezt nem lehet elvitatni... a tehetségét már inkább, de azt hogy különleges figyelemreméltó, provokatív és megosztó személyiség, ami már félsiker... és bár meglehet nem zseni, de nem is tehetségtelen dilettáns, mert akkor nem lenne 20 éve felkapott színész! A nők pedig az ilyen jellemzőkkel bíró hímneműekre izgulnak, hiszen pénz jómód, hírnév (és az ezekkel bíró, eme dolgok lehetőségét hordozók számukra a vágyottak, hogy ők is beletehessék a seggüket általában érdemtelenül a jóba... erről álmodoznak) a szánalmas vágyuk és nem ritkán képesek kezdeményezni is, sőt megpróbálják elcsábítani a családost is ugyebár... Hujber pedig vállaltan nyitott házasságban él, még henceg is vele hogy így nőzik meg úgy és ezt el is lehet hinni róla... így hát természetesen a szánalmas kis agyatlan érdek ribanc picsák próbálkoznak is... Ezért van a tesztkérdés! Mert a hülye picsa az azonnal hisztériázni kezd.. .egy értelmes nő, akinek humora van, az meg leveszi hogy ez poén illetve tesztelés, provokáció, főleg ismerve Hujbert... abszolút számítania kellene erre, de nincs agyuk ezeknek a szánalmas idióta picsáknak, és hisztériába kezdenek... Nagyon is jó teszt ez!!! Egy értelmes nő még ha csak szexet, kalandot is akar esetleg (többre nem számíthat nagyon Feritől), az alapvetően nem baj, ők is emberek, Hujber alkalmas erre, minden tekintetben, lehet tudni hogy benne van ilyesmiben... elvileg jó helyen kopogtat, de ha egy ilyen kérdéstől azonnal őrjöngeni kezd, azzal meg is mutatja hogy idióta barom, így tényleg elég hatékonyan képes kiszűrni az idióta picsákat, és hát a többség aki így ráirogat neten az nyilvánvaló amúgy hogy az, gondolom már egyébként is nagyon fáraszthatja, hiszen amióta befutott nyilván próbálkozgatnak a nagyravágyó kis kurvák rátapadni. Szóval ez a sztori kizárólag a magyar nők szégyene és nem a Hujberé, mert egyébként jól mutatja a magyar ribancok szánalmas ostobaságát
volvós
bugyutaferike !! Az utolsó mondatban igazad van !!

" ...UTOLJÁRA SZÓLTAM!..."
IGen, hátha egy férj, akinek a feleségének írtál,
úgy fejbeb@sz, hogy ott döglessz me...
és nem kell tovább ugass !!!
Atha
Van ebben a csávóban valami nyugtalanító.
Fel fogom húzni a csúzlit, ha a lányom ilyen kellemetlen palival állít be, az hótziher.
wagabund
egyre útszélibb a viselkedése hujbernek...egyre szabadszájúbb, megalázó...

vajon tudja- e ez a szerencsétlen, hogy ha egyszer hazajön, akkor bizony szembe kell néznie ezekkel az útszéli üzeneteivel.

...bár évek alatt csak rosszabb lesz az állapota, lehet, hogy ez már nem is érdekli...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél