A politikai megfontolásból elkövetett félrevezetésen felesleges fennakadnunk. Magyarországon új otthonra találtunk, amiért nagyon hálás vagyok. Ez egy szegény ország, mégis segít a menekülteknek – mondta a szíriai Jasszer 2014 végén az Egyesült Nemzetek Szervezete Menekültügyi Főbiztossága (UNHCR) Budapesten található közép-európai regionális képviseletének honlapja szerint. Jasszert és nejét, Abírt befogadta Magyarország, a budapesti belvárosban kaptak lakást, cserébe az egykori damaszkuszi gyógyszerkereskedő férfi ingyen vágta a környékbeliek haját. – Az élet sokkal könnyebb, amikor gondoskodhatunk másokról – mondta.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Itten van az eb elhantolva

Bár sajnos ebben sem érdekes a józan megfontolás

Az mno.hu vezércikke „Nem félünk a kvótától” Őfenesége tegnapi kitudja hányadik buta, demagóg és főleg ocsmány kirohanása kapcsán próbál józan érveket felhozni. Közben kénytelen kelletlen rámutat ártunk és qurmányunk álságosságára is.
A cikk végén rámutat, hogy „Logikus lépés lenne, hiszen egyrészt Orbán Viktor is elmondhatná idehaza, hogy nem fogad be az ország menekülteket, másrészt Brüsszel, Párizs vagy Berlin sem fenyegetőzhetne azzal, hogy a szolidaritás hiányában uniós forrásokat vonnak meg Magyarországtól. Azaz nemcsak Orbán Viktor, hanem a magyar nép is jól járna. Már ha ez még szempont.”.
Nos meg kell mondjam, hogy nem, nem szempont. Legfeljebb kifogás jelleggel hivatkozási alap! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.