Már többet nem nyit ki az egyik legrégebben működő hazai McDonald’s Budapesten. A Sütő utcai gyorséttermet nemrég egy olvasó fényképezte le, amin az látszik, hogy már szerelik le a láncolat híres emblémáját.

Bezárták és bontják a McDonald’s Deák téri egységét – szúrta ki az Index egyik olvasója. A McDonald’s közleményt adott ki, amiben azt írják, bezárják az éttermet, mert túl kicsi, nem lehet bővíteni és nem gazdaságos a fenntartása:

„Hálózatfejlesztésünk célja, hogy vendégeinket a legkönnyebben elérhető helyszíneken, kényelmes körülmények között, magas színvonalú kiszolgálással várjuk éttermeinkben.

A Deák Ferenc téri egységünket 1993-ban nyitottuk meg, és 24 évig a belvárosi közönség egyik legkedveltebb találkozó helye volt.

A kis alapterületen működő konyhát és vendégteret a megnövekedett forgalomnak köszönhetően mára kinőttük, bővítésre az épület adottságai miatt nincs lehetőségünk. A jövőben a két közelben lévő, nagyobb alapterületű, és több szolgáltatást nyújtó éttermünkben, a Régiposta utcában és az Astoriánál várjuk vendégeinket. A most bezáró étterem minden munkatársa a hálózaton belül, más egységeinkben folytatja munkáját.”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.