Akkor a dugó, hogy már Leányfalunál araszolnak az autók.

A 11-es főúton, Szentendrén a főváros felé baleset történt a 18-as km-nél, Sávzárásra számítsanak a Möller István utca és a Levendula utca közötti szakaszon. A reggeli csúcsban már a Leányfalutól araszolnak a járművek – írja az utinform.hu nem sokkal csütörtökön reggel nyolc óra előtt.

Itt lassítják balesetek a fővárosba tartó forgalmat

Az M0-ás autóúton az M1-es felé tartók a 36-os gyáli csomóponttól torlódásra számítsanak, mert a 30-as km-nél baleset történt. Az M5-ösön Szeged felől érkezők is lassabb haladásra készüljenek!

Az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé Bicske térségében a 38-as és a 41-es km között több helyen is felmarták, és majd újra aszfaltozzák a külső sáv burkolatát. A kiépített terelés mellett a belső sávon lehet közlekedni.

Élénk a forgalom a fővárosba vezető főbb útvonalakon. Lassabb haladásra számítsanak az M3-as autópályán az M0-s csomóponttól, továbbá az M2-es autóúton Sződligettől, a 4-es főúton Monor és Üllő között, a 10-es főúton a solymári körforgalomtól, a 31-es főúton Sülysáp és Mende között, valamint Dunaharasztitól az 51-es főúton, illetve a Csepel-szigeten Halásztelektől befelé a II. Rákóczi Ferenc úton.

Az M1-es autópályán, Hegyeshalomnál a határátkelőnél a ki- és a belépő forgalom zavartalan.

(utinform.hu)

Cikk- és címlapkép: police.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.