Karácsonyi csodaként várták három ikergyermekeiket, ám egy csapásra pokollá változott Fábián Tamás élete: Letti, a gyermekek édesanyja megszülte a babákat, majd nem sokkal később meghalt. 

Már a szülés sem volt zökkenőmentes, ám utána néhány órával a párom nem érezte jól magát. Hirtelen mindenki kapkodni kezdett: Letti tüdőembóliát kapott, összeomlott a keringése, elvesztettem

– mondta a családfő a Blikknek.

Meghalt a hármasikrek anyja: az apa nem nyugszik addig, amíg meg nem találja a felelőst

A feleségem jobb lába túlzott mértékben vizesedni kezdett a szülés előtti napokban, és köhögött is, annak ellenére, hogy nem volt beteges. Az egyetlen hibája az volt szegénynek, hogy túl magas volt a fájdalomküszöbe. Talán ha jobban látták volna rajta, hogy nincs jól, másképp alakul

– mondta a férfi, aki – ahogy mondta – addig nem nyugszik, amíg ki nem derül, ki a felelős szerelme haláláért.

Én most sírok ugyan, de aki ezt tette, zokogni fog!

(blikk.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Dobbenet, hogy ez megtortenhet a 21. szazadban, raadasul itt ahol Europa legjobb EU rendszere van luzerjano szerint.
Laikuskent mondom, ha a lab bevizesedett az trombozisra is utalhat, ami okozhat tudo emboliat. Ezt a korhazban latniuk kellett volna, szerintem
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
Semmelweis Ignác vajon mit érezhetett?
Benny
@advocat: pontosan! Ha már tudták, hogy az ikerszülés ilyen nagy kockázattal is járhat, ráadásul már hat hete bent feküldt náluk ez a fiatal nő, miért nem figyeltek jjobban? Én is úgy gondolom, hogy tehettek volna ez ellen, de csak az utolsó pillanatban eszméltek és ez volt a baj.
Benny
@magyarbakancs: Igy van! Érdemes elolvasni Kende Péternek az erről írott könyveit. Döbbenetes történetek. És a műhibákat sorozatban elkövetők is megússzák.
Benny
@herczeg0210: ejnye, már, hogy kerül megint ide a politika? De lám van, akinek mindenről csak egy dolog jut az eszébe.
division
@Horizont: Ez most azért bennem némi ellenszenvet váltott ki: Felelősöket akar keresni. Persze, nagy tragédia, de biztosan az orvosok megint a hibásak? Ha valaki meghal, akkor az orvosok nem tettek meg mindent? Sosem felejtem el amikor a nejem bent feküdt és ha a nővér nem veszi észre hogy nagy a baj akkor még a legjobb prof. sem tudott volna rajta segíteni, aki nem tud 24 órát egy beteg mellett lenni. Érdekesen alakul kicsit ez a történet.
Horizont
@division: Tudod ezt a Blikk írta. Nem kell minden szavát elhinni. Ha mégis igaz lenne akkor fájdalmában sok mindent beszélhet az ember. Ne felejtsd el, elveszítette a gyönyörű feleségét, gyermekei édesanyját. És 29 éves. Szerinted?? De a Blikknek akkor se hiszek ha kérdez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél