division

Még idén távozhat Botka?
@dr. prédikátor: Így is úgy is veszíteni fognak.
Még idén távozhat Botka?
Pedig ha Hitler meg Botka összeállna...
Hat megyére adott ki figyelmeztetést a meteorológia
Igen, tegnapra meg hatalmas szélvihart írt még délelőtt, majd mivel nem jött be ezért délután még a riasztást is visszavonták. Be kéne már szüntetni ezt a találgatós meteorológiát.
Románia az új Szerbia, beindultak a migránsok
@durbincs: Megmondta még az elején egy volt határőr barátom hogy ez lesz, itt fognak sétálgatni az úton, szarni, hugyozni, ordibálni, mások házai elé sátort verni éjszakára. A határnál kellene golyót repíteni a fejükbe, az majd megállítaná őket.
Pintér Attila a Barcelonához hasonlította a csapatát
@namihami: @RonaGyuri: Lehet hogy vannak olyanok hogy Orbán csicskák meg birkák (habár ez baromság), de a legtöbbünk értelmes, dolgozó ember, csak valami miatt Fidesz szavazók vagyunk mindössze, és képzeljétek, nem a pénz miatt vagyok én is az, az előttük is volt már bőven. Mi a f@sznak kell állandóan csicskázni meg birkázni? Élet egyetlen öröme? Nem sok.
Botka: Ütött Orbán utolsó órája!
@Horizont: Teljesen igazad van, de akkor senki ne szóljon kintről bele hogy itt mi van vagy mi legyen.
Botka: Ütött Orbán utolsó órája!
@Horizont: Csizmáson kívül még a propi 50% - a él minimum külföldön, akkor nekik sem kellene az ország dolgaiba beleavatkozni.
Lefújták egy társasház építését Budapesten, mert nincs elég munkás
@Eladott Ország: Nem a Fidesznek büdös fizetni, hanem a vállalkozóknak (amúgy bírom hogy a baloldal szerint ma az egyetlen vállalkozó az országban Mészáros), a munkásnak meg dolgozni büdös. Kölcsönös.
Újabb iraki migránscsoport akadt fent a magyar-román határon
@karma1: Legutóbb a 168 óra írta hogy az EU - ban mégis a legtöbben Orbánnal értenek egyet migráns ügyben. Ne azt nézd ki írja, hanem a tényeket.
Fájdalmas meglepetésben volt része a férjnek, aki rátörte az ajtót élvező feleségére
@Fradigege: Nekem az a sejtésem hogy a két személy egy és ugyanaz, állandóan ezt csinálják ugyanis, felettébb fura. Unatkozás, ilyesmi:-) Viszont ha mégis két különböző személy, akkor se nagyon különböznek egymástól:-))))))) Durbincs esetében viszont jó pont hogy Fideszes:-)
A Fideszt nem érdekli, hogy sok család csak képeslapról nézheti a Balatont?
@quadrocopter: yazo64 arra célzott hogy akinek Lexusa van az könnyen beszél. Rám gondolt, nem is értem miért...
Hízókúra: Orbán meggondolta magát, most már nagy kormányt akar
@1magyar: Sajnos az állatok bármennyire is kiszolgáltatottak egyik kormány sem fordított soha figyelmet a kellő védelmükre. A Fidesz ugyan tett lépéseket, de ez még nagyon kevés.
A Fideszt nem érdekli, hogy sok család csak képeslapról nézheti a Balatont?
Nem egy nagy dolog elmenni a Balatonra Gőgös elvtárs, de csak hergeld azt a réteget akiknek szánod.
Botka: Ütött Orbán utolsó órája!
Az én sorsomat te csak ne akard megfordítani Botka elvtárs.
Stohl András mást várt a Sztárban sztártól, mint amit kapott
Szarban szar, de úgy látszik szükség van az efféle szennyekre továbbra is.
Magyarországon lesz a legdrágább az új iPhone
@kokopelli: Miért kell azt gondolni hogy bárki is látná? Egy normális ember nem a kezében lóbálja, nem divatból használja. Mindennek van célja és szerepe az életben, az én otthoni számítógépemet sem látja senki, ill. attól hogy valaki eljön csak egy gépházat lát, fogalma nincs arról hogy millió feletti hardverek lapulnak benne. El vagytok ti tévedve.
Kutyák miatt verekedett össze Ganxta Zolee egy félmeztelen fickóval – fotók
@Desischado: Nem biztos. Aki lop, embert öl, az általában akkor is folytatja ha kijön a börtönből. Halálbüntetés, kéz levágás...:-))
Magyarországon lesz a legdrágább az új iPhone
@Pálinkás Pál: Szeretek játszani is, 4K monitorhoz meg legalább egy ilyen kell a gépbe. Szerencsére a Samu - val semmi bajom (még).
Náci relikviákra bukkantak az osztrák parlamentben
@durbincs: @quadrocopter: Néha olyan érzésem van mintha a két név egy személyt takarna, sőt volt itt egy Cefi is aki újabban nincs itt, valahogy állandóan ti estek egymásnak úgy két percenként amikor Durbincs által kerül fel egy cikk. Túl sok az egybeesés hogy véletlen lehessen, ráadásul a stílus sem sokban különbözik. Volt már ilyen a történelemben hogy valaki önmagával beszélgetett:-)
Jön az új nemzeti konzultáció, a "Soros-tervről" kérdez minket a kormány
@Pálinkás Pál: Te mész szavazni? Mert akkor te is fél analfabéta vagy. Művelt ember lehetsz, de ilyenek is kellenek az országnak:-))
Magyarországon lesz a legdrágább az új iPhone
@Pálinkás Pál: Milyen jogon idiótázol? 50 éves üzletemberként meg nem villogásra kell, el vagy te tévedve. Persze lehet te a zsebedben hordod az asztali gépet, de erre nem mindenki képes:-)) Egyébként nekem a Samu android - ja van, de nem volt sokkal olcsóbb.