Karácsony második napján, eltelve a sok finomsággal és néha - uram bocsá' - a családdal is, lehet tervezgetni, mit is lehet beszerezni a rövidke hátralévő héten. A jó hír, hogy minden elköltésre szánt forintja legalább a dupláját éri, ugyanis gigaleárazásra számíthat. SALE!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
Meg még az a csúcs amikor viszik vissza az ajándékokat a "rászorulók" mert nem felel meg nekik és kérik a pénzt:-)))
cikicakk55
Mi ez amit írnak? Hol vannak ilyen boltok? Olvastam már erről ilyesmit,de annak Fekete péntek volt a neve( persze angolul,de én úgy nem tudom leírni.Aki tud,segítene megmondani,hogy vannak ilyen boltok, Ezek csak ilyen speciális boltok,vagy minden áruházban van egy ilyen osztály, Mindenesetre én nem fogok tülekedni,azt nem nekem találták ki.
division
@cikicakk55: Minden karácsony után mennek ezek a leárazások, elég ha egy Tesco - ba bemész.
cikicakk55
@division: Köszönöm!A gyereknek cipőt kéne venni. 47-es lába van. Ritkán van ilyen méret.
division
@cikicakk55: Azt a Tesco - ban nem igazán kapsz, akkor már inkább egy Árkád vagy hasonló.
cikicakk55
Árkád csak Szegeden van! Az oda vissza út 2000ft nekem.Viktornak fele,mert neki diákjegye van és szegedi őszvonalasa.21 éves,nem lenne már kötelező elmenni vele,de az utóbbi években most előszór kért meg,hogy menjek már el vele. Ma fél óra múlva indul a vonatunk,mert én a pánikbetegségem miatt csak vonatra tudok felülni,de ott is csak a peronon,a fejemet az üvegnek támasztom,hogy ne is lássam mennyien vannak körülöttem. A bolt már húzósabb lesz,de remélem megúszom.Majd a szokásos mantrát mondogatom.Azt szoktam csinálni,hogy elkezdem mondani a kártyákat. Pld. Makk7-es,makk8.as,makk9-es makk10-es,makk alsó,stb aztán ugyan ez tökkel,pirossal, zöldell. Majd előlről. Ha Viktor valamit mutat akkor addig azt figyelem,aztán menekülök vissza a kártyák közé.Eddig bevált,bár volt mikor túl ideges voltam.Az etnikum verte egymást az orvosnál és én a veszekedést, a hangos zajt, a kiabálást nem bírom.Szó szerint rettegek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.