Mintegy 33,7 milliárd forint értékben több mint 2600 új szolgálati gépkocsit szerzett be a rendőrség 2017-ben - jelentette be az országos rendőrfőkapitány. Papp Károly kiemelte: az új gépjárművek megérkezésével a rendőri személygépkocsik átlagos életkora 6,4 évről 2,4 évre csökkent.

Forrás: jarmuipar.hu
Feltöltő: Equus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
igaz, h december 30-i hír, de... nincs ez egy kicsit túlárazva? És miért olyan sürgős még a választások előtt a leszállítás
simmering73
Gondolom a választópolgárok adtak erre felhatalmazást. Mégis csak fontosabb, mint az egészségügy.
Equus
@simmering73: fura az időzítés... miért nem ért ez rá a választások után? Nem hiszem, h az új kormánynak akartak szívességet tenni. A túlárazás meg erősen korrupció szagú.
A használatban lévő kocsikat sem fogják azonnal leselejtezni, vagyis ennyi kocsival tették mozgékonyabbá a janicsárokat. Nyilván van oka a készülődésnek...
Yoda69
Indokolt volt? 2600 darab? A 6 ev atlageletkor nem tunik soknak, tudva hogy az utakon futo magyar emberek kocsijainak atlageletkora 15 ev.
Elegge hutlen kezeles szaga van, de ezt is csak akkor tudhatjuk ha polt megy a bortonbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.